Vlaams Cursussen

Ontdek de Vlaamse taal met onze cursussen. Leer de dialecten, ontdek de geschiedenis en ervaar de levendige cultuur van Vlaanderen. Start vandaag nog!

  • Oost-Vlaamse Dialect – Taalcursus voor Beginners

    Oorspronkelijke prijs was: €19.Huidige prijs is: €9.
    3
    28

    Voor een betere integratie in Gent, Aalst of elders in de provincie Oost-Vlaanderen: een cursus met vele dialectwoorden.

Vlaams leren - Online cursussen

Wil je graag meer leren over Vlaanderen? Dan zijn deze online cursussen op Soofos echt iets voor jou! Hier kan je op een leuke en interactieve manier kennismaken met de Vlaamse dialecten, geschiedenis, cultuur en de verschillende steden en gemeenten in deze prachtige regio.

Ontdek de Vlaamse dialecten

Ben je gefascineerd door taal en wil je graag meer weten over de Vlaamse dialecten? In onze cursussen leer je de basis van het Vlaams dialect en krijg je handige tips en trucs om je uitspraak te verbeteren. Je leert niet alleen de typische woorden en uitdrukkingen, maar ook de grammaticaregels die specifiek zijn voor het Vlaams.

Verdiep je in de Vlaamse geschiedenis en cultuur

Wil je graag meer leren over Vlaanderen? Start vandaag nog met een cursus op Soofos! Schaf een enkele cursus aan of leer onbeperkt over álle onderwerpen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Vlaams

Blogs over Vlaams

tips taal leren spreken

7 tips om een nieuwe taal te leren spreken

Wil je een nieuwe taal leren? Dat gaat verder dan lezen en schrijven. Met deze tips om een taal te leren spreken bouw je o.a. aan je woordenschat.

1 april 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.