AI cursussen

Leer alles over artificial intelligence (AI). Van ChatGPT tot afbeeldingen en het opzetten van een business in deze sector.

Gerelateerd

Automatiseren Bloggen ChatGPT Content Marketing creativiteit Grafische Vormgeving Illustrator Kunst Midjourney Photoshop Social Media Marketing Storytelling Tekst Schrijven virtual assistant Toon alle
 • Quickstart AI met Adobe Illustrator

  9,99
  0
  9

  Leer hoe je AI-tools in Adobe Illustrator gebruikt om snel vector-illustraties, patronen en mockups te maken. Deze cursus biedt praktische technieken en direct toepasbare kennis voor ontwerpers.

 • ChatGPT & Midjourney: Kunstmatige Intelligentie (AI)

  Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €14,95.
  3
  43

  Ontdek de kracht van ChatGPT en Midjourney! Leer vanaf nul hoe je deze AI-tools effectief gebruikt in het dagelijkse leven, werkprocessen optimaliseert en digitale kunst maakt. Perfect voor beginners!

 • Efficiënter werken met ChatGPT – Werk slimmer, niet harder!

  Oorspronkelijke prijs was: €150.Huidige prijs is: €97.
  13
  164

  Werk slimmer dan je collega's... en je baas ;) Leer hoe je met ChatGPT taken automatiseert en efficiënter werkt. Perfect voor iedereen die productiever wilt werken en tijd wilt besparen!

 • AI in Photoshop CC

  39
  8
  115

  Ontdek de kracht van AI in Photoshop 2024 met onze baanbrekende online cursus! In 24 diepgaande lessen onthul ik de geheimen van geavanceerde AI-functies in Photoshop 2024.

 • Midjourney; van Beginner tot Pro

  Oorspronkelijke prijs was: €129.Huidige prijs is: €49.
  7
  38

  Midjourney is meer dan een tool, het is een revolutie in kunst & design! Zet ideeën om in meesterwerken met geavanceerde AI. Leer alle basis- én geavanceerde functies en join een creatieve online community. Plus tips om valkuilen te vermijden.

 • Quickstart Text to image met Adobe Firefly

  9,99
  3
  42

  Leer hoe je Adobe Firefly (kunstmatige intelligentie) kunt gebruiken om snel generatieve kunst te maken voor drukwerk, web en meer.

 • Meer klanten aantrekken door online marketing met ChatGPT

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  10
  107

  Dit is de meest complete Nederlandstalige videocursus over hoe je ChatGPT gebruikt voor je online marketing. Het is fantastisch hoeveel tijd je hierdoor bespaart aan je marketingtaken. Zo blijft er tijd over voor andere dingen die je graag wilt doen!

 • AI in Photoshop Bèta

  9,99
  5
  61

  Leer werken met de nieuwe AI functionaliteiten binnen Photoshop Bèta en maak de mooiste fotobewerkingen in een handomdraai.

 • Een boek schrijven met ChatGPT: Sneller, beter én makkelijker!

  Oorspronkelijke prijs was: €65.Huidige prijs is: €35.
  2
  72

  Laat je droom om een boek te schrijven werkelijkheid worden met behulp van ChatGPT. Ontdek hoe ChatGPT jou kan ondersteunen als schrijfcoach; wat het schrijfproces niet alleen verbetert, maar ook versnelt en vooral leuker maakt!

 • Midjourney: Razendsnel originele afbeeldingen maken!

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €34.
  8
  88

  Bespaar jezelf de eindeloze zoektocht naar de perfecte afbeelding. Met Midjourney genereer je moeiteloos en op maat gemaakte afbeeldingen die precies passen bij wat jij wilt!

 • Chat GPT: Start snel en met gemak je eigen bedrijf!

  Oorspronkelijke prijs was: €48.Huidige prijs is: €28.
  7
  106

  Van passie naar inkomen m.b.v. ChatGPT: Ontdek de essentiële bouwstenen van een succesvol bedrijf en leer hoe je met ChatGPT jouw boodschap versterkt en onweerstaanbare content creëert voor jouw doelgroep. ---> Inclusief 100+ prompts!

 • Beginnen met ChatGPT

  Oorspronkelijke prijs was: €80.Huidige prijs is: €40.
  23
  164

  Deze super toegankelijke 5-delige training over het beginnen met ChatGPT helpt je om de basis van deze te gekke technologie onder de knie te krijgen.

Wat leer je met een cursus over Artificial Intelligence (AI)?

Artificial Intelligence, ofwel AI, je kunt er tegenwoordig niet omheen. AI bestaat al jaren, maar vooral sinds de opkomst van ChatGPT is het toegankelijk geworden voor een groot publiek. AI is de drijvende kracht achter veel huidige technologische ontwikkelingen. Onze experts leren je in onze online cursussen alles over diverse AI-tools en mogelijkheden.

Online cursussen over diverse AI-toepassingen

AI is meer dan alleen een buzzword; het is een revolutie in hoe machines denken en leren. Onze cursussen, gegeven door enthousiaste AI-experts, duiken diep in de mogelijkheden van AI-tools zoals ChatGPT, Midjourney en AI-toepassingen van Adobe. Je leert niet alleen de theorieën achter AI, maar ook hoe je deze toepassingen in het dagelijks leven gebruikt.

Vind dé online cursus over AI die bij je past

Of je nu een beginner bent die nieuwsgierig is naar de basis van AI, of een professional die zijn kennis wil verbreden, bij ons vind je de cursus die je zoekt. Schaf een enkele cursus aan of volg alle cursussen over AI (én nog veel meer) met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over AI

Blogs over AI

leren met chatgpt

Makkelijker leren met ChatGPT: kan het? Tips + Prompts

Kun je beter leren met ChatGPT aan je zijde? De tool heeft zijn beperkingen, maar met deze tips kun je zeker bergen werk verzetten!

30 oktober 2023

tormo chatgpt cursus

Een cursus over ChatGPT, door ChatGPT – én Tormo🤖🙋

Ton heeft zich gewaagd aan het creëren van een cursus over ChatGPT, gemaakt door AI zelf. Wij spraken deze pionier over zijn cursus ChatGPT.

25 september 2023

15 manieren om ChatGPT in je dagelijks leven te gebruiken

ChatGPT kan meer dan coderen en content schrijven (al is dat al heel wat). Met deze 15 tips gebruik je het elke dag, voor jezelf!

11 september 2023

ai kunst maken

AI art: hoe maak je kunst met artificial intelligence?

Je ziet het opeens overal: AI art, kunst gemaakt door computers. Hoe werkt deze technologie en hoe maak je zelf AI kunst?

13 augustus 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.