Chat GPT: Start snel en met gemak je eigen bedrijf!

Rianna · 8 April 2024
Van passie naar inkomen m.b.v. ChatGPT: Ontdek de essentiële bouwstenen van een succesvol bedrijf en leer hoe je met ChatGPT jouw boodschap versterkt en onweerstaanbare content creëert voor jouw doelgroep. ---> Inclusief 100+ prompts!
 • Alle niveaus
 • 14 Lessen
 • 1u 20min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Praktische strategieën hoe je van je passie je werk maakt
 • Geef je onderneming een vliegende start m.b.v. ChatGPT
 • 100+ prompts voor social media, blogs, copy writing, marketing, etc.
 • Effectief leren inzetten van ChatGPT voor branding, website en marketing

Chat GPT: Start snel en met gemak je eigen bedrijf!

Ben je klaar om de sprong te wagen en je eigen onderneming te starten? Of misschien ben je al begonnen, en ben je gewoonweg nieuwsgierig hoe ChatGPT, een krachtige AI-tool, je kan ondersteunen bij het schrijven van blogs, social media posts en andere marketing technieken.

Deze cursus gaat verder dan alleen het gebruik van ChatGPT. Ik neem je mee op een boeiende reis, waarin ik je stap voor stap help bij het opzetten van je eigen onderneming. Je leert hoe je je ideeën ontwikkelt, marktonderzoek doet en een solide bedrijfsplan opstelt met behulp van ChatGPT. Bovendien geef ik je waardevolle tips en strategieën voor branding, teksten schrijven, en marketingtechnieken.

Geen saaie theorie of ingewikkeld jargon hier! Ik ga voor een praktische aanpak en ik voorzie je van bruikbare tips, trucs en voorbeelden die je met behulp van ChatGPT direct kunt toepassen. Of het nu gaat om het genereren van ideeën, het aantrekken van klanten, het bouwen van een sterke merkidentiteit, of het optimaliseren van je online aanwezigheid, hier zit je goed.

Dus, als je klaar bent om jouw ondernemersavontuur naar een hoger niveau te tillen, schrijf je dan in voor deze cursus. Leer hoe je ChatGPT in jouw voordeel gebruikt.


Wat kun je verwachten van deze cursus?

De cursus bestaat uit een combinatie van presentaties, demonstraties, en praktische opdrachten die je helpen de inhoud te begrijpen en te implementeren in je (nieuwe) bedrijf.

–> Ontwikkel je idee: Leer hoe je je idee verfijnt en omzet in een solide basis voor je onderneming. Ik ga in op het proces van ideevorming, het identificeren van je doelmarkt en het uitvoeren van gedegen marktonderzoek met behulp van ChatGPT.

–> Schrijf een effectief bedrijfsplan: Ontdek hoe je een overtuigend bedrijfsplan opstelt dat toekomstige investeerders aantrekt en jouw visie duidelijk communiceert. Ik bied je praktische tips en voorbeelden om je te helpen bij het structureren en formuleren van je bedrijfsplan met behulp van ChatGPT.

–> Website en marketing essentials: Krijg waardevolle inzichten en tips om een aantrekkelijke website tekst te schrijven die jouw doelgroep aanspreekt. Ontdek hoe je ChatGPT inzet om je bedrijf te promoten en klanten aan te trekken. Ook leer je hoe je ChatGPT gebruikt voor je sociale media, podcasts, webinars en om de communicatie te verbeteren.

–> Overvloed aan prompts en voorbeelden: Meer dan 100 voorbeelden/prompts die je kunt gebruiken om je creativiteit te stimuleren, marktonderzoek te doen, en om ChatGPT optimaal te benutten voor de start en groei van je bedrijf.


Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en wil leren hoe je ChatGPT in je voordeel gebruikt.

Of je nou een geweldig idee hebt dat staat te popelen om tot leven te komen, een startende ondernemer bent die snakt naar groei, of zelfs al een doorgewinterde ondernemer bent, deze cursus is jouw ultieme gids.

De cursus is geschikt voor zowel particulieren als professionals en geschikt voor beginners!

Als je nog niet eerder met ChatGPT hebt gewerkt, raad ik je aan om met deze cursus te starten: https://soofos.nl/cursus/chatgpt-bespaar-tijd-geld-en-energie/

“Tijd, geld en energie besparen, dat is wat wij gaan doen in deze cursus.”
– Rianna Hijlkema

Over de instructeur

Rianna

7 Cursussen

Rianna Hijlkema is geboren en getogen in Friesland, maar kan zich zelf sinds 12 jaar een echte wereldburger noemen. Ze heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt (Frankrijk, China, Spanje, Costa Rica, Colombia, Thailand, Indonesië, Nepal, Bulgarije) voor het Nederlandstalig onderwijs, en heeft de wereldwijde lockdown aangegrepen om al haar werkzaamheden online te brengen, waardoor ze nu als digital nomad werkt vanaf het strand in Mexico, de bergen in Nepal of waar de zon maar schijnt.

“Naast mijn liefde voor het onderwijs heb ik een manier gevonden om verschillende andere passies van mij te combineren tot een geweldige carrière, die elkaar allemaal op meerdere manieren verrijken.”

Naast leerkracht-directeur van Dutch Club Online, is Rianna tevens gecertificeerd postpartum doula, kinderslaapcoach en organiseert ze wandeltochten als empowerment coach. Daarnaast ontwerpt ze als grafisch ontwerper regelmatig websites, flyers, logo’s en overige documenten voor ondernemers en werkt ze tevens als COO voor een bedrijf in Amerika. “Ik vind vooral de variatie tussen al mijn werkzaamheden fantastisch.” Het is duidelijk dat Rianna dingen doet die ze leuk vindt en daar ontzettend veel energie van krijgt.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

6 Beoordelingen

 • 5
  6
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Het was een interesante cursus en ik heb veel nieuwe dingen geleerd.

 2. Ik vind het zelf heel lastig om mijn eigen bedrijf te promoten. Zo lastig dat ik er ook mee gestopt ben. Toch kriebelt het weer en wil ik nu graag weer starten. Maar daarvoor is een goed bedrijfsplan wel van groot belang. Door deze lessen heb ik nieuwe inzichten gekregen en ook teksten gezien waarmee ik wel tevreden ben en die ik zeker naar mijn eigen wens kan aanpassen. Zodat ik hopelijk (ik ga het rustig aan doen) uiterlijk aan het einde van het jaar alles heb staan zoals ik wil.

 3. Cursus voldeed aan de verwachtingen. Lekker low profile. Veel komt aan bod in een korte tijd, waardoor jezelf een keuze kunt maken hoe je verder wilt. Wil je de diepte in, dan kan dat.

 4. Interessante cursus en goed gepresenteerd door Rianne. Mijn compliment

 5. Een ontzettend fijne en leerzame cursus! Ik heb vroeger meerdere ondernemingen gehad, maar nu durfde ik de stap niet meer te zetten omdat ik onzeker was te weinig kennis te hebben. Rianna heeft die onzekerheid weggenomen: ze geeft veel informatie en uitleg om met een solide basis te beginnen.

 6. Heldere en enthousiaste uitleg! Met erg veel plezier aan deelgenomen!

Oorspronkelijke prijs was: €48.Huidige prijs is: €28.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 96 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.