SEO & SEA cursussen

Leer d.m.v. onze online cursussen organisch website verkeer te vergroten en succesvolle betaalde advertentiecampagnes te creëren. Laat jouw online aanwezigheid groeien als nooit tevoren!

Uitgelicht

 • Succesvol SEO-schrijven – Meer bezoekers en klanten met je website

  127
  16
  117

  Het geheime recept voor meer bezoekers en klanten met je website? Supersterke SEO-teksten waar lezers en zoekmachines van smullen. Meld je aan voor de cursus en ontdek het complete systeem van Succesvol SEO-schrijven!

 • Authentiek SEO-proof bloggen voor kleine ondernemers (+AI)

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €29.
  10
  70

  In deze cursus leer je hoe je efficiënt authentieke, SEO-proof blogposts schrijft, waarmee je verbindt, inspireert en converteert. Bouw een loyale klantenkring op dankzij overtuigende verhalen en makkelijk vindbare content.    

 • Online adverteren met Google Ads

  47
  5
  115

  Google Ads is een op het eerste gezicht ontzettend complexe tool. Het kan lastig zijn om een effectieve campagne in te richten, zoekwoorden onderzoek te doen of zelfs maar te weten waar je moet beginnen. Na het volgen van deze cursus heeft deze ontzettend flexibele en nuttige tool geen geheimen meer voor jou.

 • Succesvol aan de slag met SEO – Keep it simple!

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €12.
  19
  129

  Leer de belangrijkste aspecten van SEO en ga vandaag nog aan de slag om te scoren in Google!

 • SEO training

  69
  40
  145

  SEO (Search Engine Optimization). Met onze SEO (zoekmachineoptimalisatie) cursus leer je aan de hand van praktische voorbeelden en concrete stappen hoe je succes kan behalen met een gedegen SEO strategie!

 • Online SEO-training – Scoren met SEO

  127
  112
  746

  SEO (zoekmachineoptimalisatie) maakt van je website pas écht een succes. Deze praktische cursus geeft je het complete stappenplan om hoog in Google te komen. Verbeter de vindbaarheid van je website en geef een boost aan je bezoekersverkeer en omzet!

 • In 7 stappen op 1 in Google

  29
  14
  94

  Ga aan de slag met zoekmachineoptimalisatie en leer hoe je in zeven stappen veel hoger kunt scoren in Google met jouw website.

Opleidingen over SEO & SEA

In deze opleiding leer je hoe je door SEO meer bezoekers en klanten krijgt op jouw website

SEO: Meer bezoekers en klanten met je website

Alle niveaus
15 uur
2

Leer alles over SEO en verbeter je website zodat je meer bezoekers en klanten krijgt.

Oorspronkelijke prijs was: €595.Huidige prijs is: €495.
Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
5

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

Oorspronkelijke prijs was: €800.Huidige prijs is: €700.

Wat leer je met een online cursus over SEO en SEA?

Zichtbaar zijn in de digitale wereld betekent meer dan alleen een website hebben. SEO (zoekmachineoptimalisatie) zorgt ervoor dat je organisch opvalt en websitebezoekers aantrekt, terwijl SEA (zoekmachine-adverteren) zich richt op betaalde advertenties. In onze cursussen krijg je inzicht in deze cruciale aspecten van online zichtbaarheid, van zoekwoordonderzoek tot het opzetten van doelgerichte campagnes.

Online cursussen over de wereld van SEO en SEA

Duik in het brede aanbod van online cursussen over SEO & SEA. Ontdek hoe je je website optimaliseert voor zoekmachines, leer over de nuances van linkbuilding, of krijg grip op effectieve betaalde advertentiestrategieën. Elke cursus is verrijkt met praktijkvoorbeelden, actuele inzichten en begeleiding van experts, waardoor je de kennis krijgt om naar #1 in Google te klimmen.

Vind dé online cursus over SEO of SEA voor jou

In de constant veranderende wereld van zoekmachines is up-to-date blijven essentieel. Onze cursussen worden dan ook regelmatig ge-update. Klaar om de zoekresultaten te domineren? Schaf een losse SEO- of SEA-cursus aan of volg ze allemaal én meer met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over SEO & SEA

Blogs over SEO & SEA

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) Hoe werkt het?

Zelf zoekmachineoptimalisatie (SEO) doen! Hoe werkt dat?

Elke website moet goed vindbaar zijn, die van ons natuurlijk ook! Om goed vindbaar te worden, moet je grote vrienden worden met een van de…

10 augustus 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.