SEO & SEA cursussen

Leer d.m.v. onze online cursussen organisch website verkeer te vergroten en succesvolle betaalde advertentiecampagnes te creëren. Laat jouw online aanwezigheid groeien als nooit tevoren!

Opleidingen over SEO & SEA

In deze opleiding leer je hoe je door SEO meer bezoekers en klanten krijgt op jouw website

SEO: Meer bezoekers en klanten met je website

Alle niveaus
15 uur
(1)

Leer alles over SEO en verbeter je website zodat je meer bezoekers en klanten krijgt.

595
Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
(5)

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

800

Wat leer je met een online cursus over SEO en SEA?

Zichtbaar zijn in de digitale wereld betekent meer dan alleen een website hebben. SEO (zoekmachineoptimalisatie) zorgt ervoor dat je organisch opvalt en websitebezoekers aantrekt, terwijl SEA (zoekmachine-adverteren) zich richt op betaalde advertenties. In onze cursussen krijg je inzicht in deze cruciale aspecten van online zichtbaarheid, van zoekwoordonderzoek tot het opzetten van doelgerichte campagnes.

Online cursussen over de wereld van SEO en SEA

Duik in het brede aanbod van online cursussen over SEO & SEA. Ontdek hoe je je website optimaliseert voor zoekmachines, leer over de nuances van linkbuilding, of krijg grip op effectieve betaalde advertentiestrategieën. Elke cursus is verrijkt met praktijkvoorbeelden, actuele inzichten en begeleiding van experts, waardoor je de kennis krijgt om naar #1 in Google te klimmen.

Vind dé online cursus over SEO of SEA voor jou

In de constant veranderende wereld van zoekmachines is up-to-date blijven essentieel. Onze cursussen worden dan ook regelmatig ge-update. Klaar om de zoekresultaten te domineren? Schaf een losse SEO- of SEA-cursus aan of volg ze allemaal én meer met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over SEO & SEA

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.