Opvoeding cursussen

Ontwikkel je opvoedingsvaardigheden en creëer een liefdevolle en ondersteunende omgeving met onze online cursussen over opvoeden. Direct te beginnen en op jouw eigen tempo te volgen.

Gerelateerd

Autisme Babymassage Communicatie Emoties Faalangst Gehechtheid hoogbegaafdheid kinderen Kindermassage Kinderyoga Levensstijl Loopbaan onderwijs Ouderschap Reflexen Relaties Slaap Stress Vlechten Voedingscoach Zelfvertrouwen Zwangerschap Toon alle
 • Zelfvertrouwen en weerbaarheid bij kinderen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €39,95.
  1
  7

  Ontdek hoe je zelfvertrouwen en weerbaarheid bij je kind kunt versterken. Deze cursus biedt praktische strategieën voor ouders van kinderen tussen 3 en 14 jaar.

 • Speelcursus voor ouders: Leer de speeltaal van je kind!

  47
  0
  9

  Door bepaalde technieken rond samen spelen toe te passen, kan je via samen spelen een steviger contact opbouwen met je kind en kan je jouw kind leren begrijpen via de taal van het spelen.

 • Omgaan met emoties van kinderen

  39,99
  1
  8

  Praktische technieken voor het omgaan met kinderemoties, inclusief het herkennen van gevoelens, het toepassen van het 5-G Model en het gebruik van speelse methoden voor emotionele groei en zelfregulatie.

 • Hechting tijdens de zwangerschap

  19
  2
  11

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Ook nu al kun je contact maken met je kind. De hechting tussen jullie en je baby start zelfs al tijdens de zwangerschap. Ontdek wat er nu al gaande is.

 • Alles over baby´s en huilen

  Oorspronkelijke prijs was: €19.Huidige prijs is: €12,50.
  1
  9

  Wil je jouw baby en zijn of haar behoeften beter begrijpen? Schrijf je in voor deze cursus en begin met het opbouwen van een liefdevolle en responsieve relatie met je kind.

 • Zo gaat je kind groente eten met plezier

  Oorspronkelijke prijs was: €45.Huidige prijs is: €29.
  5
  13

  In de cursus ‘Zo gaat je kind groente eten met plezier’ leer je hoe jij je kind een fijne en gezonde eetopvoeding kan meegeven en hoe jij je kind kan stimuleren om voldoende groente te eten. En dat op een leuke, fijne en positieve manier!

 • Cursus Zwangerschap, babytijd en ouderschap

  Oorspronkelijke prijs was: €112,50.Huidige prijs is: €49.
  6
  16

  Op zoek naar een zwangerschapscursus? Denk eens verder dan een bevalcursus. Veel ouders geven aan dat ze beter voorbereid hadden willen zijn op de babytijd. Deze cursus bundelt de belangrijkste onderwerpen voor een ontspannen babytijd.

 • Bewust ouderschap – Zonder straffen en belonen

  Oorspronkelijke prijs was: €39.Huidige prijs is: €15.
  0
  14

  In deze cursus neem ik je mee in een compleet andere manier van kijken naar je kind en jezelf als ouder.

 • Peuterplezier: Praktische video’s voor dagelijkse peuteruitdagingen

  37
  0
  5

  Ken je dat gevoel? Die momenten waarop je als moeder overweldigd wordt door de dagelijkse uitdagingen met je peuter? Je vraagt je af of je het wel goed doet of je niet wat meer geduld moet hebben en wat überhaupt de juiste aanpak is. Lees dan verder.

 • Keukentafelplan – De taakverdeling in het huishouden

  99,95
  0
  17

  Een gezin met kinderen, twee carrières en ook nog tijd voor jezelf? Hoe ga je dat regelen? Deze training helpt jou en je partner om inzicht te krijgen, doelen en prioriteiten te stellen, taken te verdelen en uit te besteden.

 • Cursus babymassage – Een ontspannen kindje met minder buikkrampjes

  Oorspronkelijke prijs was: €95.Huidige prijs is: €65.
  1
  11

  In deze cursus ga ik je alles leren om zelfstandig je baby op een veilige, professionele manier te masseren. De babymassage kan gegeven worden vanaf dat de baby 6 weken oud is totdat hij/zij gaat kruipen.

 • Onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen (basisschool)

  Oorspronkelijke prijs was: €139.Huidige prijs is: €49.
  1
  23

  Creëer een optimale leeromgeving voor je hoogbegaafde leerlingen!

Wat leer je met een cursus over opvoeden?

Opvoeden is een van de meest uitdagende en tegelijkertijd belonende taken in het leven. Het gaat niet enkel om regels en grenzen stellen, maar ook om het begeleiden van kinderen naar zelfstandige en gelukkige individuen. Onze experts geven je praktische tips, inzichten en methodieken om je opvoedkundige vaardigheden te versterken.

Online cursussen voor diverse opvoedingsvraagstukken

Bij Soofos vind je cursussen die aansluiten bij verschillende leeftijdsgroepen en thema’s. Van peuterdriftbuien tot slaaptips voor baby’s en van positief opvoeden tot leren omgaan met autisme, onze ervaren instructeurs delen hun expertise om je te ondersteunen. Ook voor volwassenen die in het onderwijs werken hebben we een aantal interessante cursussen.

Vind dé online cursus over opvoeding die bij je past

Of je nu voor het eerst ouder wordt, of al jarenlang ervaring hebt, we hebben een cursus die bij jouw vragen en behoeften past. Schaf een enkele cursus aan of volg onbeperkt cursussen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Opvoeding

Blogs over Opvoeding

online zwangerschapscursus

Je voorbereiden op de bevalling met een online zwangerschapscursus – waarom zou je!?

Met een online zwangerschapscursus hoef je de deur niet uit, en volg je lessen wanneer je dat zelf wilt. Lees er hier alles over.

21 mei 2024

kleine zaken

Zwanger? Met alleen een bevallingscursus ben je er niet. Dit is waarom…

Goed voorbereid op je bevalling zijn is natuurlijk geweldig, maar de periode daarna is ook super belangrijk! Kleine Zaken helpt je daarbij.

23 april 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.