Nederlands Cursussen

Leer de Nederlandse taal op een leuke en effectieve manier met interactieve cursussen van Soofos. Begin vandaag nog en verbeter je vaardigheden!

 • Cursus Nederlands (EN-NL) – Deel 2

  Oorspronkelijke prijs was: €40.Huidige prijs is: €14.
  0
  26

  Ga in deze vervolgcursus Nederlands (van Engels naar Nederlands) meer leren over de Nederlandse taal. Deze cursus gaat verder waar deel 1 stopte.

 • Cursus Nederlands (EN-NL) – Lezen, Spreken en Schrijven

  Oorspronkelijke prijs was: €40.Huidige prijs is: €14.
  2
  43

  In deze online cursus ga je stap voor stap aan de slag met de Nederlandse taal. Zo leer je vertalen naar het Nederlands, het spreken van de Nederlandse taal, de Vlaamse uitspraak kennen en nog veel meer...

Cursus Nederlands: Leer de Nederlandse taal met Soofos

Wil je graag Nederlands leren? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze online cursussen kun je op een leuke en interactieve manier de Nederlandse taal onder de knie krijgen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Online Nederlandse taalcursus: Flexibel en effectief

Met onze online Nederlandse taalcursussen kun je leren waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, je hebt altijd toegang tot de cursusmateriaal. Onze cursussen zijn opgebouwd uit verschillende modules die je stap voor stap meenemen in het leerproces. Je leert niet alleen de basis van de Nederlandse taal, maar ook grammatica, woordenschat en spreekvaardigheid.

Taalcursus Nederlands: Leer van ervaren docenten

Bij Soofos werken we samen met ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in het lesgeven van de Nederlandse taal. Zij hebben de cursussen zo ontworpen dat ze makkelijk te volgen zijn en aansluiten bij jouw niveau. Met behulp van video’s, oefeningen en interactieve opdrachten word je stap voor stap begeleid in het leerproces. Daarnaast kun je altijd vragen stellen aan de docenten en medecursisten via het online platform.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos!

Wil je graag Nederlands leren? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Of je nu wilt werken aan je spreekvaardigheid, je grammatica wilt verbeteren of je woordenschat wilt uitbreiden, bij Soofos vind je de cursus die bij jou past. Schrijf je nu in en ontdek hoe leuk en effectief het

Deze instructeurs geven les over Nederlands

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.