Videografie cursussen

Wil jij aan de slag met het maken, bewerken en monteren van video’s? Ontdek de leukste videografie cursussen op Soofos.

 • Quickstart Motion Graphics in DaVinci Resolve

  9,99
  0
  3

  Leer hoe je met DaVinci Resolve's Fusion krachtige motion graphics maakt, van node-basics tot complexe keyframe-animaties.

 • Sneller monteren met Adobe Premiere Pro 2024 & AI

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €54.
  4
  24

  "Hoe kan ik sneller monteren?" Die vraag krijgen we heel vaak. Daarom is deze cursus volledig ingericht om sneller te kunnen monteren met Adobe Premiere Pro 2024. We behandelen tips, tricks, technieken en AI zodat jij ook sneller wordt in monteren.

 • Quickstart Geanimeerde video maken met Adobe Express

  9,99
  2
  16

  Leer in 34 min. hoe je met Adobe Express geanimeerde video's kunt maken. Pas sjablonen aan, animeer objecten, en voeg muziek/voice-over toe.

 • Professionele videobewerking met Premiere Pro

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €79.
  2
  60

  Word expert in videobewerking met Adobe Premiere Pro. Van basis tot geavanceerd; voor beginners en professionals. Duik in ruim 9 uur videomateriaal, 114 lessen en maak binnen de kortste keren zelf de meest indrukwekkende video's.

 • 3D met Adobe After Effects en Cinema 4D Lite

  149
  0
  10

  Deze cursus is voor ervaren After Effects gebruikers die de overstap willen maken naar 3D via Cinema 4D Lite. Een programma dat bij uitstek geschikt is voor het animeren van logo’s, of het plaatsen van eenvoudige 3D objecten in bestaand videomateriaal.

 • Cursus – Vakantievideo maken met je mobiel!

  Oorspronkelijke prijs was: €55.Huidige prijs is: €33.
  3
  56

  Krijg praktische tips en tricks van een echte videograaf en maak in een handomdraai toffe vakantievideo's met je mobiel. Zonder extra kosten voor apparatuur of editprogramma's!

 • Videoproducties met DaVinci Resolve

  35
  5
  55

  Wil je video’s maken met beeld, audio, afbeeldingen, tekst en overgangen, maar wil je geen dure software kopen? Volg deze cursus en maak binnen de kortste tijd je eigen films, clips, en bedrijfsvideo’s, met het gratis programma DaVinci Resolve.

 • Adobe After Effects CC (2023)

  99
  4
  131

  In deze overcomplete cursus After Effects leer je alles over het ontwerpen van animaties, speciale effecten toevoegen aan je videos, karakteranimatie om flitsende en visueel interessante content te maken.

 • Dé basiscursus filmen voor de beginnende videomaker

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €74.
  7
  59

  Veel organisaties willen graag werken met beeld. Jij ook. Je bent als communicatieprofessional of zelfstandig ondernemer enthousiast om aan de slag te gaan met video. Volg deze cursus om de eerste stappen te zetten op videogebied.

 • Creatieve in-camera overgangen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,99.Huidige prijs is: €19,99.
  2
  26

  Heb jij geen of weinig ervaring met video’s bewerken? Maar wil je toch toffe video’s maken?In deze cursus leer ik je verschillende in-camera overgangen en hoe je ze moet uitvoeren. Ik laat zien hoe je de beelden knipt en ze samen voegt om het overgangseffect te zien.

 • Video’s en animaties maken voor social media met Adobe After Effects

  75
  4
  93

  Aan de hand van verschillende voorbeeldproducties leer je snel hoe je korte en pakkende animaties kunt maken. Na het volgen van deze training ben je in staat om video's (MP4) en animated gifs te maken die gereed zijn om te publiceren. Je kunt animaties maken die bestaan uit, een combinatie van animatie, video, tekst, logo’s, grafische illustraties en afbeeldingen.

 • Video’s maken met je smartphone

  37
  7
  66

  Maak indrukwekkende bedrijfs- en creatieve video's zonder dure camera. Alles zit in je broekzak en deze cursus! Leer met je smartphone professioneel filmen en bewerken.

Opleidingen over Videografie

Leer alles over Adobe After Effects in deze opleiding en leer hoe je animaties, flitsende video-overgangen, animaties in 3D en special effects kunt toevoegen aan jouw videos

After Effects

Alle niveaus
60 uur
4

Leer alles over animaties, flitsende video-overgangen, animeren in 3D, karakteranimatie en special effects.

995
Leer in deze opleiding hoe je 3D scenes ontwerpt, beelden animeert, werkt met simulations en nog veel meer met het programma Blender

Leer ontwerpen en animeren in 3D met Blender

Alle niveaus
60 uur
4

Leer hoe je 3D scenes ontwerpt, realistische materials toepast op je video-ontwerpen, je beelden animeert, werkt met simulations en nog veel meer.

995
In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
3

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Wil je video’s leren maken en monteren?

Benieuwd hoe je het beste uit jouw camera kunt halen en je videografie skills kunt verbeteren? Om professioneel ogende video’s te maken is het belangrijk om de verschillende functies van je camera te begrijpen. Dit kan een wereld van verschil maken voor de kwaliteit van je video’s. In onze videografie cursussen komen o.a. de volgende functies aan bod: beweging en stabilisatie, geluidsopname- en bewerking, montage en postproductie, filmen met je smartphone en het maken van video’s voor jouw online cursus.

Van een videografie basiscursus tot videobewerking

Bij Soofos bieden we een gevarieerd aanbod aan videografie cursussen die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu je eerste stappen zet in de wereld van videoproductie of je vaardigheden wilt verbeteren, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Onze instructeurs hebben de kennis en begeleiding om je te helpen om beter te worden in videografie en -bewerking.

Vind dé online videografie cursus voor jou!

Klaar om jouw video’s naar een hoger niveau te tillen? Aarzel niet langer en ontdek de wereld van videografie en videobewerking met de online cursussen op Soofos. Of je nu alle videografie cursussen wilt ontdekken d.m.v. een Soofos Plus abonnement, of liever een enkele videografie cursus wilt uitproberen, de keuze is aan jou!

Deze instructeurs geven les over Videografie

Blogs over Videografie

martij van weeghel fotografie

Soofos Story: Martijn van Weeghel maakte 70 online cursussen

Een creatieve duizendpoot die ook goed is in het maken van online cursussen: Martijn van Weeghel! Zijn nieuwste cursus is een plaatje...

1 februari 2024

automatische ondertiteling

Hoe kan ik automatisch video’s ondertitelen? 5 tools, en tips!

Het is top voor de toegankelijkheid van je video's en cursussen, en AI maakt het je makkelijk. Lees over automatisch video’s ondertitelen!

6 november 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.