Videografie cursussen

Wil jij aan de slag met het maken, bewerken en monteren van video’s? Ontdek de leukste videografie cursussen op Soofos.

Gerelateerd

3d Animaties 3d Tekenen 3D Vormgeving After Effects Animeren Camtasia Cinema4d Communicatie Creative Cloud Cursus Maken Film IMovie Iphone kinderen online instructeur Premiere Pro Schermopname Smartphone Video Vloggen Toon alle

Opleidingen over Videografie

Leer alles over Adobe After Effects in deze opleiding en leer hoe je animaties, flitsende video-overgangen, animaties in 3D en special effects kunt toevoegen aan jouw videos

After Effects

Alle niveaus
60 uur
(3)

Leer alles over animaties, flitsende video-overgangen, animeren in 3D, karakteranimatie en special effects.

995
Leer in deze opleiding hoe je 3D scenes ontwerpt, beelden animeert, werkt met simulations en nog veel meer met het programma Blender

Leer ontwerpen en animeren in 3D met Blender

Alle niveaus
60 uur
(3)

Leer hoe je 3D scenes ontwerpt, realistische materials toepast op je video-ontwerpen, je beelden animeert, werkt met simulations en nog veel meer.

995
In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
(3)

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Wil je video’s leren maken en monteren?

Benieuwd hoe je het beste uit jouw camera kunt halen en je videografie skills kunt verbeteren? Om professioneel ogende video’s te maken is het belangrijk om de verschillende functies van je camera te begrijpen. Dit kan een wereld van verschil maken voor de kwaliteit van je video’s. In onze videografie cursussen komen o.a. de volgende functies aan bod: beweging en stabilisatie, geluidsopname- en bewerking, montage en postproductie, filmen met je smartphone en het maken van video’s voor jouw online cursus.

Van een videografie basiscursus tot videobewerking

Bij Soofos bieden we een gevarieerd aanbod aan videografie cursussen die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu je eerste stappen zet in de wereld van videoproductie of je vaardigheden wilt verbeteren, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Onze instructeurs hebben de kennis en begeleiding om je te helpen om beter te worden in videografie en -bewerking.

Vind dé online videografie cursus voor jou!

Klaar om jouw video’s naar een hoger niveau te tillen? Aarzel niet langer en ontdek de wereld van videografie en videobewerking met de online cursussen op Soofos. Of je nu alle videografie cursussen wilt ontdekken d.m.v. een Soofos Plus abonnement, of liever een enkele videografie cursus wilt uitproberen, de keuze is aan jou!

Deze instructeurs geven les over Videografie

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →