Cursussen Over Het Maken Van Cursussen

Jij wilt een eigen cursus maken? Dan zit je hier goed. Leer hoe je jouw eigen cursus kunt maken en delen met een breed publiek. Start vandaag nog!

 • Cursus Webinars Maken

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €39.
  0
  6

  In deze online cursus webinars maken leer je wat webinars zijn, en leer je alle stappen die je moet zetten om een succesvolle webinar te organiseren. Van de voorbereiding tot de technische uitvoering inclusief praktische tips.

 • Hoe maak ik een cursus?

  Gratis
  71
  1991

  Een online cursus over het maken van online cursussen? Ja! In 20 praktische lessen lopen we door alle belangrijke must-do’s, zodat je een vliegende start hebt.

 • Basiscursus video’s maken voor je cursus

  Oorspronkelijke prijs was: €127.Huidige prijs is: €67.
  12
  225

  Ready, set, action! Maar wacht even: hoe maak je nou eigenlijk goede instructievideo's? Samen met de Videomakers maakten we deze korte maar zeer krachtige cursus om de basis van video's voor je cursus maken onder de knie te krijgen.

Opleidingen over Cursus Maken

In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
3

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Cursus Maken: Leer online creatieve vaardigheden

Wil je graag je eigen cursus ontwikkelen en online aanbieden? Bij Soofos ben je aan het juiste adres! Met onze cursussen over Cursus Maken leer je alles wat je nodig hebt om succesvol en creatief lesmateriaal te ontwikkelen. Of je nu een expert bent in een bepaald vakgebied of gewoon je kennis wilt delen, onze cursussen helpen je op weg.

E-learning en interactieve cursussen

Onze cursussen over Cursus Maken zijn gebaseerd op e-learning, wat betekent dat je alles online kunt leren. Je hebt geen speciale software nodig en kunt gewoon vanuit huis aan de slag. Onze cursussen zijn interactief en bieden een combinatie van videolessen, opdrachten en quizzes. Op deze manier blijf je actief betrokken bij het leerproces en kun je direct je kennis toepassen.

Instructiemateriaal en leerdoelen

Tijdens de cursussen over Cursus Maken leer je niet alleen hoe je een cursus moet ontwikkelen, maar ook hoe je effectief instructiemateriaal kunt maken. We behandelen verschillende technieken en tools die je kunt gebruiken om je cursus zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk te maken. Daarnaast leer je hoe je leerdoelen kunt formuleren en deze kunt integreren in je cursus. Zo zorg je ervoor dat je cursisten hun doelen kunnen behalen.

Wil je graag starten met een cursus over Cursus Maken? Ga dan nu naar Soofos en meld je aan! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen. Wacht niet langer en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van cursusontwikkeling. Start vandaag nog met leren en ontdek de mogelijkheden van online lesgeven!

Deze instructeurs geven les over Cursus Maken

Blogs over Cursus Maken

Maak je eigen instructievideo's voor een online cursus of youtube kanaal

Zo start je met instructievideo’s maken: tips en stappenplan

Video is een onmisbaar onderdeel van een online cursus. Als jij een online cursus wilt gaan maken, is het maken van een instructievideo dus altijd…

12 maart 2024

E-learning inzetten binnen jouw organisatie

E-learning binnen jouw organisatie

Ben je van plan om e-learning te introduceren binnen jouw organisatie? Wil je medewerkers de mogelijkheid bieden om toegang te krijgen tot e-learning content en…

8 maart 2024

martij van weeghel fotografie

Soofos Story: Martijn van Weeghel maakte 70 online cursussen

Een creatieve duizendpoot die ook goed is in het maken van online cursussen: Martijn van Weeghel! Zijn nieuwste cursus is een plaatje...

1 februari 2024

automatische ondertiteling

Hoe kan ik automatisch video’s ondertitelen? 5 tools, en tips!

Het is top voor de toegankelijkheid van je video's en cursussen, en AI maakt het je makkelijk. Lees over automatisch video’s ondertitelen!

6 november 2023

profileren

Online cursus verkopen? Zo bouw je aan je profilering als expert

Het is niet alleen belangrijk dat je aan je cursus bouwt, maar ook aan je profilering als expert. In dit artikel leggen we uit hoe.

23 oktober 2023

Maak je eigen online cursus dankzij dit stappenplan

10-stappenplan om een online cursus te maken

Ga aan de slag met dit 10-stappenplan om een online cursus te maken. Binnen no-time zet je je eigen online training op en plaats je deze online!

16 oktober 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.