Cursus Succesvolle Webinars Organiseren

Joany · 6 Juni 2024

In deze online cursus webinars maken leer je wat webinars zijn, en leer je alle stappen die je moet zetten om een succesvolle webinar te organiseren. Van de voorbereiding tot de technische uitvoering inclusief praktische tips.

 • Alle niveaus
 • 14 Lessen
 • 2u 1min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Je weet welke voorbereidingen je kunt treffen bij het organiseren van een webinar
 • Je weet wat voor soort webinar het meest geschikt is en je weet wie je doelgroep is
 • Je weet alles rondom de techniek en weet hoe je een keuze maakt voor de juiste webinar software
 • Door de checklist ga je vol vertrouwen je live webinars geven

Organiseer zelf succesvolle webinars

Een webinar is niets anders dan een seminar dat online gehouden wordt. Het maakt niet uit of je het nu een online bijeenkomst, workshop, of training noemt; het doel blijft hetzelfde. Webinars bieden je de unieke kans om op een interactieve en persoonlijke manier kennis te delen met jouw doelgroep. En het mooiste? Je deelnemers kunnen dit vanuit het comfort van hun eigen huis of werkplek volgen, gewapend met niets meer dan een internetverbinding en een apparaat zoals een laptop, mobiel of tablet. In deze cursus over webinars maken leer ik jou alles over hoe je zelf een succesvol webinar organiseert.

Waarom zou jij je in webinars moeten verdiepen?

Stel je voor: je hebt waardevolle informatie of een product waarvan je weet dat het anderen kan helpen of inspireren. Hoe bereik je geïnteresseerden zonder de hoge kosten van fysieke evenementen? Hier komen webinars om de hoek kijken. Met webinars snijd je drastisch in de kosten – geen zaalhuur, geen catering, geen reiskosten – terwijl je jouw bereik exponentieel vergroot.

Welk probleem lost deze cursus webinars maken op?

Velen schrikken terug voor het maken van een webinar omdat ze bang zijn voor de technische aspecten, of omdat ze niet weten hoe ze een boeiende presentatie moeten opzetten die hun publiek geboeid houdt. Heb jij ook die angst om voor een online publiek te staan, of weet je niet waar je moet beginnen met de organisatie van een webinar? Geen zorgen, deze online cursus webinars maken neemt je bij de hand en begeleidt je stap voor stap door het gehele proces.

Voor wie is de cursus over webinars organiseren bedoeld?

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die zijn marktbereik wil vergroten, een trainer die zijn workshops wil digitaliseren, of een HR-manager die snel en effectief werknemers wil inwerken, deze cursus is geschikt voor iedereen die de kracht van webinars wil benutten. Ik leer je stap voor stap hoe je zelf webinars kunt organiseren.

Unieke voordelen voor jou

 • Lage kosten, groot bereik: Leer hoe je met minimale kosten een maximaal aantal mensen bereikt.
 • Flexibiliteit: Ontdek hoe je webinars kunt inzetten voor een breed scala aan doeleinden, van marketing en sales tot kennisdeling en teambuilding.
 • Interactiviteit ten top: Krijg handvatten om jouw webinars interactief te maken, zodat jouw publiek betrokken blijft en de inhoud beter onthoudt.

Cursusinhoud: Een overzicht van wat je leert over het maken van webinars

Introductie en basiskennis webinars: Start met de fundamenten van webinars, inclusief de verschillende soorten die je kunt organiseren.
Doelgroep en thema pepalen: Leer hoe je jouw doelgroep afbakent en boeiende thema’s kiest die resoneren met jouw publiek.
Interactieve presentaties: Leer hoe je indrukwekkende en interactieve presentaties kunt maken.
De perfecte tools kiezen: Selecteer de juiste software die het beste bij jouw behoeften past.
Technische voorbereiding: Leer hoe je de meestvoorkomende technische problemen kunt voorkomen en oplossen.
Generale repetitie en studio inrichting: Zorg dat alles op rolletjes loopt met een volledige generale repetitie en krijg tips voor het inrichten van jouw ideale webinar studio.

Schrijf je in voor deze cursus over webinars maken

Ben je klaar om de stap te zetten naar succesvolle webinars? Met deze cursus ontdek je niet alleen de voordelen en technieken, maar word je ook een meester in het organiseren van webinars die jouw publiek van begin tot eind boeien. Schrijf je nu in en transformeer de manier waarop je communiceert en kennis deelt. Jouw webinar avontuur begint hier!

Dus waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap naar een krachtige manier van communiceren met jouw publiek!

Over de instructeur

Joany

1 Cursus

Welkom bij mijn online training en leuk dat je een kijkje komt nemen om te kijken of deze online training goed bij je past. Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Joany Hesterman en ben expert op het gebied van webinars organiseren.

Sinds 2014 organiseer ik diverse live webinars, online trainingen, online congressen en online seminars. Nu geef ik mijn kennis door zodat ook jij zorgeloos een live webinar kunt gaan organiseren en online kunt gaan groeien met je onderneming.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Ik geef al wel eens webinars maar heb in deze cursus toch wat dingen opgepikt die ik nog niet wist.

Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €49.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 7 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.