Over Soofos

Alles leren. Waar en wanneer jij dat zelf wilt! Dát is onze missie.

Leer wat, waar en wanneer jij wil

Wat we doen

Soofos is een platform voor Nederlandstalige online cursussen in Nederland. Hier kunnen experts online cursussen maken en verkopen, en jij kunt elke cursus volgen die je maar wilt! Alle cursussen zijn volledig online en bestaan uit combinaties van video's, teksten en opdrachten.

 

Waarom?

Omdat je beter leert, als het leuk is. Je kiest zelf een onderwerp, en wij geven je de tools om in je eigen tempo te leren. Waar je wilt: thuis in je pyjama, op vakantie of onderweg in de trein. In ons cursusaanbod vind je geen saaie lappen tekst, maar video’s en leuke opdrachten, want je leert door te doen. Flexibel, efficiënt en met cursussen waar je echt wat aan hebt.

 

Wie wij zijn

Aangenaam! Soofos is opgericht door Anton en Joris. Als twee leergierige, jonge ondernemers met heel wat interesses, zijn we altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis en vaardigheden. Er is namelijk ongelofelijk veel te leren en ontdekken in de wereld. Helaas is het vinden van de juiste kennis niet gemakkelijk, en is de betrouwbaarheid lastig te controleren. Samen met ons team zetten we ons dagelijks in om kennisdeling te stimuleren. Dat doen we door en met instructeurs die echt expert zijn in hun vakgebied, zodat jij gegarandeerd alles uit je cursus kunt halen.

 

Contact

 

Veel gestelde vragen

Om je zo snel mogelijk verder te kunnen helpen hebben we uitgebreide antwoorden op de meest voorkomende vragen. Klik hier om de veelgestelde vragen te bekijken.

 

Stel een vraag

Via e-mail zijn we te bereiken op: [email protected]. Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken, dan komt je vraag ook direct bij ons binnen.

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 63225255
BTW-identificatienummer: NL855145006B01
Bankrekeningnummer (IBAN en BIC): NL25INGB0006325813, BIC: INGBNL2A

Hommelbrink 6, 8051PV, Hattem (geen bezoekadres)

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.