Over Soofos

Alles leren. Waar en wanneer jij dat zelf wilt! Dát is onze missie.

Leer wat, waar en wanneer jij wil

Online leren vóór iedereen, door iedereen

Soofos is dé marktplaats voor online cursussen van Nederland. Hier kan iedereen online cursussen maken, verkopen en volgen. Alle cursussen zijn volledig online en bestaan uit combinaties van video's, teksten en opdrachten.

 

Volledig Nederlandstalige cursussen

Wanneer je iets nieuws leert gaat dit makkelijker en beter jouw eigen taal. Daarnaast zijn er veel onderwerpen die erg verschillen tussen landen. Daarom geloven wij in een lokale aanpak op een globale markt. Elke cursus op Soofos wordt gegeven door een Nederlandse expert in haar of zijn vakgebied.

 

Flexibel leren overal en op elk moment

Geen saaie lappen tekst, maar video’s en leuke opdrachten staan aan de basis de cursussen op Soofos. Leren door te doen, is de meest effectieve manier van leren. Met de cursussen van Soofos kun je altijd en overal leren. Zolang jij een computer, tablet of telefoon hebt met een internetverbinding, kan jij onze cursussen volgen. Zo leer je efficiënt, snel en leuk. En dat allemaal op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Filosofie

Aan de basis van Soofos staan twee zeer leergierige, jonge ondernemers met een brede horizon aan interesses. Dit zorgt ervoor dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis. Er is namelijk ongelofelijk veel kennis in de wereld. Helaas is het vinden van de juiste kennis niet gemakkelijk. En van de kennis die je wel kunt vinden, is de betrouwbaarheid vaak lastig te controleren.

Daar brengen wij verandering in! Soofos is de plek waar jij jouw kennis kunt delen en alles op een flexibele manier kunt leren. Geheel online en waar en wanneer het jou uitkomt. Onder leiding van de oprichters Anton en Joris zet het team zich dagelijks in om kennisdeling te stimuleren. Zo zorgen wij ervoor dat jij alles kunt leren, waar en wanneer je dat wilt.

 

Team

Anton Verkooijen [ Co-Founder ]

  Joris van den Berg [ Co-Founder ]

   Rick de Bie [ Marketing ]

    Nina Westland [ Social ]

     Mike Mei [ Design
     &
     Communicatie ]

      Floris Victorian [ Marketing ]

       Contact

        

       Bedrijfsgegevens

       Telefoonnummer: 085 130 15 47
       E-mailadres: [email protected]
       KvK-nummer: 63225255
       BTW-identificatienummer: NL855145006B01
       Bankrekeningnummer (IBAN en BIC): NL33TRIO 0390522511, BIC: TRIONL2U

        

       Telefonisch

       We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 085 130 15 47.  Wordt er niet opgenomen? Laat dan je naam en nummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

        

       Chat 

       Doordeweeks tussen 09:00 - 18:00 kun je live met ons chatten, met de chatbox rechtsonder. Is de chat niet beschikbaar? Dan kun je via het chatvenster direct een e-mail naar ons sturen. We komen zo snel mogelijk terug op jouw vraag.

        

       E-mail

       Via e-mail zijn we te bereiken op: [email protected]. Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken, dan komt je vraag ook direct bij ons binnen.

       Ons bezoekadres

       Gedempt Hamerkanaal, 1021 KM Amsterdam

       top
         © 2018 Soofos B.V.