Leren van elkaar

Wij helpen iedereen om zijn skills en kennis op een leuke en toegankelijke manier te delen en te verbeteren.
Wij brengen nieuwsgierige cursisten en enthousiaste instructeurs samen

Kun jij je nog jouw wiskunde docent herinneren, die jou met volle passie kon vertellen over de stelling van Pythagoras? De zwemjuf die je in het diepe gooide, maar wel voor je klaarstond? Of die vrienden van wie je zoveel hebt geleerd, simpelweg omdat hun verhalen zo goed blijven hangen?

Bedenk je nu dat je élk onderwerp kunt leren van mensen met passie voor hun vak. Van zakelijke skills tot leuke hobby’s.

In de praktijk wordt dat echter vaak lastig gemaakt. Fysieke cursussen zijn vaak honderden kilometers ver, duur, en precies op die vrije avond wanneer jij liever jouw favoriete serie kijkt. 

Zelfs online zijn de cursussen vaak opgesteld als een saai boek, hardop voorgelezen door iemand die toevallig een goeie camera had. Ook word je snel afgeleid door een van de filmpjes van geiten die zomaar omvallen als ze schrikken.

Dat kan anders. Dus bij Soofos, doen we het anders.

Wij zetten technologie in om echte experts met passie hun kennis te laten delen. Zodat jij les krijgt van mensen waarvan je les wilt krijgen, zonder dat je daar uren voor hoeft te rijden. 

Het nieuwe leren moet makkelijker en toegankelijker zijn. Maar omdat er online zoveel aandacht van je wordt gevraagd, is het soms lastig om bij de les te blijven. Je wordt opgeslokt door technologie in plaats van dat jij de technologie opslokt.

Leren kan persoonlijk zijn, het kan zonder afleiding, het kan op een leuke manier. Het kan op jouw manier.

Jij moet zelf de controle hebben over jouw aandacht, over jouw eigen leerervaring, en je moet toegang hebben tot praktische vaardigheden waar je écht iets aan hebt. Bij Soofos werken wij dagelijks aan een platform dat kennis toegankelijk maakt. Zowel het krijgen als het delen ervan.

Wij geven je een handig overzicht en cursussen gemaakt door echte gepassioneerde experts die jou met alle liefde verder helpen. Geen saaie lappen tekst, maar video’s en leuke opdrachten. Je leert namelijk pas echt als het leuk is, en als je er zelf mee aan de slag kunt.

Door jou meer plezier te geven in het leren, door jou de juiste tools te geven, helpen we jou je eigen pad te vinden.

Benieuwd naar ons verhaal?

We vertellen je graag meer over wie wij zijn en hoe we zover zijn gekomen.

De gezichten achter Soofos

Dit is ons team. Vol gepassioneerde, echte mensen die zich elke dag weer inzetten om alles uit het platform te halen. 

anton.jpg

Anton Verkooijen

Business developer
c4b99b8b-joris-new.jpg

Joris van den Berg

Designer
Lonne, Soofos, Team

Lonne Stegeman

Communicatie
44c71216-michael-1.jpg

Michael Carter

Developer
1774a025-vicki-profielfoto.jpg

Vicky Frissen

Copywriter
shauni-profiel-soofos

Shauni Schoonbrood

Marketing

Echte instructeurs, echte mensen

Naast ons team hebben nog een hele groep mensen die actief zijn op ons platform: instructeurs. Iedereen kan een plek krijgen op Soofos. Een plek om jouw passie te delen met enthousiaste cursisten. Een plek om met jouw kennis een breder publiek aan te spreken. Jij hebt de waardevolle kennis, wij hebben het bereik en de plek waar je dit kunt delen.

Je vindt hier honderden gecertificeerde experts, ervaringsdeskundigen en enthousiaste creatievelingen. Zij brengen hun kennis op een toegankelijke manier over.

De gepassioneerde en authentieke instructeurs maken Soofos écht. Zij geven de invulling aan onze visie. Zij zijn essentieel om van elkaar leren mogelijk te maken.

0 +
Instructeurs

En wie ben jij? 👋

We vertellen je graag wie wij zijn, maar we zijn ook erg benieuwd naar jou! Naar jouw ervaringen, ideeën, passies en noem maar op. Wil je iets met ons delen, samenwerken of gewoon meer weten? We horen graag van je.

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →