Over Soofos

Alles leren. Waar en wanneer jij dat zelf wilt! Dát is onze missie.

Leer wat, waar en wanneer jij wil

Wat is Soofos?

Soofos is een marktplaats voor Nederlandstalige online cursussen in Nederland. Hier kan iedereen online cursussen maken, verkopen en volgen. Alle cursussen zijn volledig online en bestaan uit combinaties van video's, teksten en opdrachten.

 

Volledig Nederlandstalige cursussen

Wanneer je iets nieuws leert gaat dit makkelijker en beter in jouw eigen taal. Daarnaast zijn er veel onderwerpen die erg verschillen tussen landen. Daarom geloven wij in een lokale aanpak op een globale markt. Elke cursus op Soofos wordt gegeven door een Nederlandse expert in haar of zijn vakgebied.

 

Flexibel leren overal en op elk moment

Geen saaie lappen tekst, maar video’s en leuke opdrachten staan aan de basis de cursussen op Soofos. Leren door te doen, is de meest effectieve manier van leren. Met de cursussen van Soofos kun je altijd en overal leren. Zo leer je efficiënt, leuk en wanneer het jou het beste uitkomt.

Filosofie

Aan de basis van Soofos staan twee zeer leergierige, jonge ondernemers met een brede horizon aan interesses. Dit zorgt ervoor dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis. Er is namelijk ongelofelijk veel kennis in de wereld. Helaas is het vinden van de juiste kennis niet gemakkelijk. En van de kennis die je wel kunt vinden, is de betrouwbaarheid vaak lastig te controleren.

Daar brengen wij verandering in! Soofos is de plek waar jij jouw kennis kunt delen en alles op een flexibele manier kunt leren. Geheel online en waar en wanneer het jou uitkomt. Onder leiding van de oprichters Anton en Joris zet het team zich dagelijks in om kennisdeling te stimuleren. Zo zorgen wij ervoor dat jij alles kunt leren, waar en wanneer je dat wilt.

 

Team

Anton Verkooijen [ Co-Founder ]

  Joris van den Berg [ Co-Founder ]

   Rick de Bie [ Marketing ]

    Nina Westland [ Social ]

     Contact

      

     Veel gestelde vragen

     Om je zo snel mogelijk verder te kunnen helpen hebben we uitgebreide antwoorden op de meest voorkomende vragen. Klik hier om de veelgestelde vragen te bekijken.

      

     Chat 

     Doordeweeks tussen 14:00 - 18:00 kun je live met ons chatten, met de chatbox rechtsonder. Is de chat niet beschikbaar? Dan kun je via het chatvenster direct een e-mail naar ons sturen. We komen zo snel mogelijk terug op jouw vraag. Klik hier om een live chat te starten.

      

     E-mail

     Via e-mail zijn we te bereiken op: support@soofos.nl. Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken, dan komt je vraag ook direct bij ons binnen.

     Bedrijfsgegevens

     KvK-nummer: 63225255
     BTW-identificatienummer: NL855145006B01
     Bankrekeningnummer (IBAN en BIC): NL25INGB0006325813, BIC: INGBNL2A

     Amstelveenseweg 63 IV, 1075 VV Amsterdam (geen bezoekadres

     © 2019 - Soofos B.V.