Soofos. De online cursus marktplaats

 

 
Welkom op Soofos, de online cursus marktplaats van Nederland. Hier kan iedereen online cursussen, workshops en trainingen maken, verkopen en volgen. Alle cursussen zijn volledig online en bestaan uit een combinatie van video's, teksten en opdrachten. Ondertussen groeit het aanbod stevig en is er al een grote diversiteit in onderwerpen beschikbaar. Bijvoorbeeld, hoe leef je gezonder? Hoe bewerk je foto's met Photoshop? Maar ook cursussen die je leren hoe je een website bouwt of hoe je berekeningen uitvoert met Excel.

 

FILOSOFIE

 
Aan de basis van Soofos staan twee zeer leergierige jonge ondernemers met een brede horizon aan interesses. Dit zorgt ervoor dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis. Er is ook ongelofelijk veel kennis in de wereld, helaas is het vinden van de juiste kennis moeilijk. En van de kennis die je wel kunt vinden is de betrouwbaarheid vaak lastig te controleren.

Daar gaan wij verandering in brengen! Soofos is de plek waar jij jouw kennis kan delen en alles op een flexibele manier kan leren. Geheel online en waar en wanneer het jou uitkomt. Onder leiding van de oprichters Anton en Joris zet het team zich dagelijks in om kennisdeling te stimuleren. Zo gaan wij ervoor zorgen dat jij alles kan leren, waar en wanneer je dat wil.

TEAM

 

 Remco Akkerman

  IMG_1290-310x413

   Anton  Verkooijen [ Co-Founder ]

   IMG_1286-310x413

   Joris van den Berg [ Co-Founder ]

     Nina Westland

     CONTACT

      

     Telefonisch

     We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 085 130 15 47.  Wordt er niet opgenomen? Laat dan je naam en nummer achter dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

      

     Chat 

     Doordeweeks tussen 09:00 - 18:00 kun je live met ons chatten, met de chatbox rechtsonder in. Is de chat niet beschikbaar? Dan kun je via het chatvenster direct een email naar ons sturen. We komen zo snel mogelijk terug op jouw vraag.

      

     E-mail

     Via email zijn we te bereiken op: [email protected]. Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken dan komt je vraag ook direct bij ons binnen.

     Ons adres

     Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen

     top
     © 2018 Soofos B.V.