Zakelijke cursussen

Check hier alle online cursussen op het gebied van o.a. management, sales, solliciteren en ondernemen. Ontwikkel een winnende strategie en leid jouw eigen bedrijf of carrière naar een sprankelende toekomst.

Uitgelicht

 • Cursus Webinars Maken

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €39.
  1
  7

  In deze online cursus webinars maken leer je wat webinars zijn, en leer je alle stappen die je moet zetten om een succesvolle webinar te organiseren. Van de voorbereiding tot de technische uitvoering inclusief praktische tips.

 • Project management voor niet-project managers

  50
  1
  12

  Projectmanagement voor niet project-managers. Leer hoe je, zelfs zonder officiële titel, projecten efficiënt kunt leiden en managen met direct toepasbare skills en tools.

 • Remote Ready: Alles wat je moet weten over locatie-onafhankelijk werken

  Oorspronkelijke prijs was: €249.Huidige prijs is: €149.
  2
  14

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om de saaie kantoortuin of het thuiskantoor even te verruilen voor een remote werkplek. Ontdek hoe je een workation goed voorbereid, waar je allemaal heen kunt en hoe je productief remote kunt werken.

 • Intervisiebegeleider

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €69.
  5
  21

  Leer hoe je groepen effectief kunt begeleiden in hun zelfreflectie en collectieve leerprocessen. Ontdek de kunst van intervisiebegeleiding, leer de verschillen tussen intervisie en intercollegiale toetsing, en ontwikkel je luistervaardigheden.

 • Wet op de ondernemingsraden voor nieuwe OR-leden

  95
  6
  11

  Deze inleiding in de Wet op de Ondernemingsraden geeft u als nieuw OR-lid de onmisbare kennis over de rechten en bevoegdheden van een OR.

 • Geld verdienen met PLR (Private Label Rights)

  47
  6
  48

  Geld verdienen met PLR: Private Label Rights. In Amerika is dit al een mega populaire sidehustle, maar in Nederland is het nog niet zo bekend. Kortom: dit is een goed moment om in te stappen. ⏰

 • Leer ALLES van…. PowerPoint 365!

  Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €47,50.
  2
  33

  Leer ALLES van PowerPoint 365 in de meest uitgebreide online cursus! Transformeer saaie presentaties naar effectieve meesterwerken met de nieuwste functies zoals Morphing, Designer en andere AI-toepassingen. Word de ongeslagen slide-specialist!

 • Chat GPT: Start snel en met gemak je eigen bedrijf!

  Oorspronkelijke prijs was: €48.Huidige prijs is: €28.
  6
  98

  Van passie naar inkomen m.b.v. ChatGPT: Ontdek de essentiële bouwstenen van een succesvol bedrijf en leer hoe je met ChatGPT jouw boodschap versterkt en onweerstaanbare content creëert voor jouw doelgroep. ---> Inclusief 100+ prompts!

 • Waarom ben ik Accountant – Hoe accountants jongeren inspireren tot actie

  Oorspronkelijke prijs was: €29,99.Huidige prijs is: €19,99.
  2
  11

  Wil jij jongeren echt duurzaam inspireren voor het accountantsberoep en verbinden aan jouw accountantskantoor? In deze cursus geef ik jou handvaten hoe je dit moet doen.

 • High Performance Productiviteit voor ondernemers

  Oorspronkelijke prijs was: €297.Huidige prijs is: €97.
  0
  12

  Ben jij een ondernemer of ZZP'er en wil jij meer uit je tijd halen en meer resultaat boeken? Dan is deze cursus voor jou. In deze praktische cursus help ik je om een tijdsmanagement systeem en routine te creëren die je direct kunt inzetten.

 • Masterclass ‘Zakelijk tekenen’ voor docenten in het hoger onderwijs

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €90.
  2
  25

  Werk jij in het hoger onderwijs en zou je tekenen meer willen gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de lessen? Dan is deze cursus perfect voor jou! ✍️ Ontwikkel je tekenvaardigheden, verhoog je zelfvertrouwen en oefen met verschillende manieren om tekenen in te zetten in je werk!

 • Een overzicht van communicatiehulpmiddelen voor personen die niet of moeilijk spreken

  30
  6
  44

  Wanneer je niet of moeilijk kan praten, kan je gebruik maken van hulpmiddelen om toch te kunnen communiceren. In deze cursus geven we een overzicht van mogelijkheden.

Opleidingen over Zakelijk

In deze opleiding op Soofos leer je hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt acquireren, en kunt zorgen voor een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf

Succesvol acquireren voor adviseurs

Alle niveaus
30 uur

Leer om te ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, wel praktisch en persoonlijk.

995
Leer in deze opleiding hoe je meer klanten krijgt door online zichtbaar te worden met social media

Social media marketing – Meer klanten door online zichtbaarheid

Alle niveaus
45 uur

Dit is hoe je je marketing winstgevender maakt. Meer klanten door online zichtbaarheid: Zó doe je dat.

695
In deze opleiding leer je hoe je door SEO meer bezoekers en klanten krijgt op jouw website

SEO: Meer bezoekers en klanten met je website

Alle niveaus
15 uur
2

Leer alles over SEO en verbeter je website zodat je meer bezoekers en klanten krijgt.

595
In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
3

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Wat leer je met een zakelijke cursus?

Droom jij ervan om je eigen onderneming op te zetten? Wil je alles leren over sales en acquisitie? Of zoek je een baan en wil je beter worden in solliciteren en jezelf presenteren? Onze zakelijke cursussen gaan jou helpen om een stap verder te komen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Cursussen over ondernemen, business en solliciteren

Op Soofos hebben we een gevarieerd aanbod aan zakelijke cursussen die aansluiten bij verschillende carrièrepaden en ambities:

 • Ondernemen: Leer alles van ondernemen, van het opstellen van een businessplan tot je bedrijf vermarkten.
 • Sales & acquisitie: Ontdek technieken voor effectieve klantenwerving, overtuigende verkoopgesprekken en het opbouwen van langdurige relaties.
 • Solliciteren & loopbaan: ze zeggen niet voor niets; solliciteren kun je leren. Daarnaast helpen onze instructeurs jou ook met de loopbaan die bij je past.

 

Vind dé online cursus voor jou!

Of je nu wilt ondernemen, beter wilt verkopen, jezelf wilt branden of leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen, onze cursussen helpen jou groeien. Kies voor het gemak van een Soofos Plus abonnement waarmee je toegang krijgt tot al onze zakelijke cursussen, of neem een enkele cursus om specifieke vaardigheden aan te scherpen.

Deze instructeurs geven les over Zakelijk

Blogs over Zakelijk

online cursus verkopen

Waarom zoveel freelancers een online cursus verkopen (hint, hint)

Ben je benieuwd waarom toch zoveel freelancers een online cursus verkopen? In dit artikel geven we je 10 hele goede redenen.

4 september 2023

Tip: een podcast maken om je cursus te promoten

Bloggen, social media, YouTube en nu ook podcasts. Zet je cursus nog meer in het zonnetje met deze populaire vorm van content marketing.

6 augustus 2023

linkedin tips

LinkedIn tips: zo gebruik je LinkedIn Creators als online instructeur

Op zoek naar LinkedIn tips? Zorg dan dat de basis goed is, en begin bij je profiel. Lees je hoe je met LinkedIn Creators eruit springt!

31 juli 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.