Cursussen Over Relaties

Ontwikkel je relatievaardigheden met onze cursussen over relaties. Leer communiceren, verdiep intimiteit en beheers conflicten voor gezonde relaties.

Gerelateerd

Astrologie Burn-out Coachen Gehechtheid kinderen Levensstijl Loopbaan Mindset Motivatie Ouderschap Stress Zelfvertrouwen Zwangerschap Toon alle
 • De weg naar Jezelf: Versterk je innerlijke kracht!

  Oorspronkelijke prijs was: €87.Huidige prijs is: €27.
  8
  32

  Deze cursus richt zich op persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Een innerlijke reis naar zelfontdekking en het versterken van persoonlijke kracht. In 7 weken kun je jouw leven veranderen!

 • Hechting tijdens de zwangerschap

  19
  2
  11

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Ook nu al kun je contact maken met je kind. De hechting tussen jullie en je baby start zelfs al tijdens de zwangerschap. Ontdek wat er nu al gaande is.

 • Cursus Zwangerschap, babytijd en ouderschap

  Oorspronkelijke prijs was: €112,50.Huidige prijs is: €81.
  6
  18

  Op zoek naar een zwangerschapscursus? Denk eens verder dan een bevalcursus. Veel ouders geven aan dat ze beter voorbereid hadden willen zijn op de babytijd. Deze cursus bundelt de belangrijkste onderwerpen voor een ontspannen babytijd.

 • Cursus Human Design! Ontdek je life purpose met Human Design.

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €35,40.
  5
  48

  Wil jij op een duurzame wijze richting geven aan je leven? Heb je een sterk ‘missie-gevoel’? En wil je leven vanuit authenticiteit en passie? Volg dan nu de Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design!

 • Human Design | Breng meer flow in je leven

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €45.
  3
  84

  Duik in de fascinerende wereld van Human Design! Krijg inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen, zodat je jouw unieke weg naar je gelukkigste en meest succesvolle zelf kunt vinden.

 • Keukentafelplan – De taakverdeling in het huishouden

  99,95
  0
  17

  Een gezin met kinderen, twee carrières en ook nog tijd voor jezelf? Hoe ga je dat regelen? Deze training helpt jou en je partner om inzicht te krijgen, doelen en prioriteiten te stellen, taken te verdelen en uit te besteden.

Versterk je relaties met online cursussen

Wil jij graag je relaties versterken? Bij Soofos bieden we verschillende online cursussen aan die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van belangrijke relatievaardigheden. Of je nu wilt werken aan je communicatie in relaties, intimiteit wilt vergroten of conflictbeheersing wilt verbeteren, onze cursussen bieden praktische tips en technieken om duurzame relaties op te bouwen.

Communicatie in relaties

Een goede communicatie is essentieel voor het opbouwen en onderhouden van gezonde relaties. Onze cursussen over communicatie in relaties leren je effectieve gesprekstechnieken, luistervaardigheden en hoe je conflicten op een constructieve manier kunt oplossen. Je leert hoe je je boodschap duidelijk kunt overbrengen en hoe je beter kunt begrijpen wat de ander bedoelt. Door te werken aan je communicatievaardigheden kun je misverstanden voorkomen en de band met je partner, familie of vrienden versterken.

Intimiteit in relaties

Intimiteit is een belangrijk onderdeel van elke relatie. Onze cursussen over intimiteit in relaties helpen je om een diepere verbinding met je partner te creëren. Je leert hoe je open en eerlijk kunt praten over je behoeften en verlangens, en hoe je kunt werken aan het vergroten van emotionele en fysieke intimiteit. Door te investeren in intimiteit kun je de passie en liefde in je relatie versterken en een duurzame band opbouwen.

Start vandaag nog met het versterken van je relaties

Wil jij graag je relaties verbeteren? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Relaties

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.