De weg naar Jezelf: Versterk je innerlijke kracht!

Wendy Ann · 21 December 2023

Deze cursus richt zich op persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Een innerlijke reis naar zelfontdekking en het versterken van persoonlijke kracht. In 7 weken kun je jouw leven veranderen!

 • Alle niveaus
 • 10 Lessen
 • 3 Toetsen
 • 2u 22min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Herken en versterk jouw innerlijke kracht
 • Krijg meer inzicht en ruimte in jezelf met de oefeningen in deze cursus
 • Leer oude overtuigingen ombuigen en veranderen, zodat jouw leven zal veranderen
 • Leer liefdevol eerlijk naar jezelf te zijn, zodat je meer rust krijgt in jouw leven

De weg naar jezelf: Versterk je innerlijke kracht

Meer begrip en acceptatie voor jezelf

Wat is je intuïtie eigenlijk? Hoe leer je meer je gevoel te volgen? Heb je weleens last van overprikkeling? Hoe creëer je meer rust in je leven en leer je de buitenwereld minder binnen te laten komen? Kortom, hoe kun je leren sterker in het leven te staan!

Deze cursus biedt tools en technieken aan om jouw persoonlijke kracht te vergroten. Het bevordert begrip en acceptatie, zowel voor jezelf als voor anderen en ondersteunt continue jouw ontwikkeling en het streven naar persoonlijke groei.

Leren aan de hand van praktische oefeningen

Het unieke aan deze cursus is de vele informatie en oefeningen die behandeld worden. Onderwerpen als bv. goed leren ademen, het spiegelen van de buitenwereld, omgaan met relaties en leren je gevoel te volgen. Je kunt ze gaan integreren in je eigen leven waarmee je nog meer kracht en rust zult gaan ontwikkelen.

Integreer principes van bewustzijn en jouw aanwezigheid in het dagelijks leven

Fijn dat je aandacht naar deze cursus gaat! Deze cursus heb ik gemaakt om het in je leven wat makkelijker te maken door uitleg te geven hoe het leven eigenlijk in elkaar zit. En met de oefeningen die je kunt doen krijg je steeds meer inzicht en ruimte in jezelf zodat je die ruimte kunt gaan vullen met de overtuigingen die jij wilt en waar jij mee wilt leven. Jouw wensen en jouw geloof in jezelf. Je kunt alles wat je wilt!

Steeds meer kracht van binnen voelen

Door hiermee te gaan werken en door vallen en opstaan, zul je gaan merken dat je je steeds lekkerder gaat voelen en dat je steeds meer je kracht van binnen gaat voelen. Je kunt iedere week een les doen en gaan leren toepassen in je leven. In 7 weken zul je dan merken dat je sterker en rustiger wordt.

Zie moeilijkheden als kansen om te leren

De moeilijkheden in ons leven zijn dus juist niet bedoeld als straffende vinger, maar als kansen om mee te leren omgaan om met emoties te leren omgaan. Om uiteindelijk te beseffen hoe sterk we zelf zijn en daarna…..dat we Goddelijke Wezens zijn, een deel van de Oorspronkelijke Bron en dus zelf kunnen scheppen.

Het is nu eenmaal moeilijk om gewoon jezelf te durven zijn, maar uiteindelijk is dit de enige weg naar jezelf die je ook gelukkig kan maken. En dit is nu precies de reden dat ik deze cursus voor jou gemaakt hebt, want hoe meer duidelijkheid je hebt in je leven hoe meer je zelf de leiding weer kan terugnemen.

“Lukt me dat wel?” Hoor ik je vragen! Ja, je kan het, het is een kwestie van doen, oefenen, vallen, opstaan, jezelf afstoffen en weer verder gaan.

Dit is jouw leven, ga genieten, schrijf je nu in voor deze cursus en neem je kracht terug!

Over de instructeur

Wendy Ann

1 Cursus

Hai, mijn naam is Wendy’Ann en ben net zoals jij hier in dit leven soms nog aan het stoeien als mens met alle uitdagingen die langskomen in mijn leven hier. Maar mijn bewustzijn staat wijdt open en ik weet wie ik Ben. Door te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde heb ik alle vertrouwen dat mijn innerlijke stem het altijd, altijd goed heeft. Dit is een reis om dat te ontdekken.

Door ooit de keuze te hebben gemaakt aan mijzelf te werken zoals dat heet, te oefenen en veel te leren en te herinneren is het me gelukt om sterker en krachtiger in het leven te staan. Ondertussen ben ik nu alweer bijna 25 jaar bezig met mijn passie en praktijk: Dewegnaarjezelf. nl

Ik heb een eigen programma gehad: “Dewegnaarjezelf” op TV, ben vaak te gast geweest in programma’s en heb column”s en artikelen geschreven voor de bladen. Tevens is er een Kaartenapp met uitleg door mij geschreven waarbij je kaarten kunt trekken voor begeleiding.

Hierin mag ik velen begeleiden op hun pad, velen die HSP-er zijn, zeer gevoelig, uitdagingen hebben, anders zijn en nog niet geleerd hebben hiermee om te gaan. Jij bent ook zo iemand! Wees hier trots op en weet dat er van je gehouden wordt gewoon zoals je bent.

Ook relaties begeleid ik naar meer duidelijkheid en meer liefde naar elkaar toe, door elkaar te leren respecteren en waarderen veranderd de relatie in bondgenoten ipv vechtgenoten.

Samen met het paranormale wat ik altijd bij me heb gehad, is het voor mij een volledig pakketje wat ik kan gebruiken om iemand verder te helpen.

Mooi hè?

 

 

 

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

7 Beoordelingen

 • 5
  7
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Mooie cursus voor iedereen die aan zichzelf wil werken. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Oefeningen brachten mij rust en inzicht. Ik heb het ervaren als op weg naar jezelf op een liefdevolle manier.
  Dank je Wendy’Ann

 2. Een mooie cursus die je handvaten geeft en leert om dichtbij jezelf te blijven, in je kracht te gaan staan, in de spiegel te kijken en keuzes te maken. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de filmpjes vond ik ook fijn, het maakt de cursus persoonlijk.
  Ik zou het iedereen aanraden die aan zichzelf willen gaan werken om deze cursus te doen, zeker in deze uitdagende tijd waarin we leven. Je kan dan veel gemakkelijker omgaan met datgene wat erop je pad komt.
  Ik ben dankbaar dat ik de beslissing heb genomen om deze cursus te volgen.

 3. Ik heb door deze cursus mooie inzichten gekregen, mezelf beter gaan begrijpen en ook mijn omgeving, die als spiegel functioneert. Er is mij veel duidelijk geworden over de keuzen die ik kan en mag maken in mijn leven en waarom ik ze ooit gemaakt heb, Het pakt weer een nieuwe laag om de regie van mijn leven in eigen handen te nemen. Zeer dankbaar voor deze cursus!

 4. Hele fijne cursus om dichter bij jezelf te komen, in je eigen kracht te staan en van jezelf te houden. Te zien dat de buitenwereld een weerspiegeling is van je eigen binnen wereld. Je kan dus zelf het heft in handen nemen, verander jezelf en je omgeving veranderd mee. Duidelijke uitleg in de filmpjes, oefeningen en meditaties! Dank je wel Wendy’Ann

 5. Ik vond de cursus heel interessant, ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben zeker dichterbij mezelf gekomen. Ook heb ik nu handvaten voor bepaalde situaties, dat geeft mij een prettig gevoel. Verder vond ik de uitleg en informatie die gegeven werd duidelijk. De afwisseling tussen gesproken videoberichten en tekst vond ik verrassend en daardoor ook makkelijker te volgen.

 6. Ik vond dit een hele fijne cursus, één om regelmatig weer even naar terug te keren als het even niet zo lekker loopt om zo weer op de juiste koers en met de goede mindset verder te gaan. Wendy legt alles fijn en duidelijk uit. Dankjewel hiervoor! Liefs Sonja

47Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 27 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.