Cursussen Over Zelfvertrouwen

Vergroot je zelfvertrouwen en leid een positiever leven met onze cursussen. Leer stap voor stap hoe je zelfvertrouwen opbouwt en succesvol wordt.

 • Zielsmissie @work: zelfvertrouwen en voldoening op je werk

  58
  1
  8

  Wil je meer zelfvertrouwen hebben op je werk? Zou je je werkweek met een voldaan gevoel willen afsluiten? Deze cursus is voor jou als je het meeste uit jezelf en uit je werkplek wilt halen!

 • Zelfvertrouwen en weerbaarheid bij kinderen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €39,95.
  1
  7

  Ontdek hoe je zelfvertrouwen en weerbaarheid bij je kind kunt versterken. Deze cursus biedt praktische strategieën voor ouders van kinderen tussen 3 en 14 jaar.

 • Weerbaarheid en sociale vaardigheden van je kind vergroten

  49
  0
  3

  Deze cursus helpt ouders om hun kinderen te ondersteunen in het ontwikkelen van sociale weerbaarheid en vaardigheden. Leer over zelfexpressie, conflictoplossing, grenzen stellen en veilig social media gebruik.

 • Je kind begeleiden bij faalangst

  59,99
  1
  7

  Ontdek hoe je faalangst bij je kind herkent en aanpakt met praktische oefeningen en strategieën. Deze cursus leert je effectieve technieken voor dagelijkse ondersteuning en zelfvertrouwen.

 • Jouw stap naar High School USA: Een levensveranderende ervaring

  Oorspronkelijke prijs was: €59,99.Huidige prijs is: €29,99.
  0
  5

  Hoe bereid je je voor op een tussenjaar in de VS? Volg deze online cursus en leer alles over High School USA. Begin jouw reis hier!

 • Zacht met angst: Transformeer jouw leven met zachtheid en begrip

  89,95
  0
  14

  Wil jij minder angst en meer zelfvertrouwen en rust? Volg deze cursus vol praktische technieken, yoga, meditaties en opdrachten en start vandaag nog met jouw angstvrije leven.

 • Gezichtsfitness voor een mooi en stralend uiterlijk

  Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €47.
  7
  38

  In deze cursus leer jij hoe je de gezichtsspieren traint en daardoor er zolang mogelijk jong en stralend uit blijft zien.

 • De weg naar Jezelf: Versterk je innerlijke kracht!

  Oorspronkelijke prijs was: €87.Huidige prijs is: €27.
  8
  32

  Deze cursus richt zich op persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Een innerlijke reis naar zelfontdekking en het versterken van persoonlijke kracht. In 7 weken kun je jouw leven veranderen!

 • Shoppen in je eigen kast: Leer duurzaam kleding combineren

  99,95
  2
  17

  In deze cursus ontdek en leer je nieuwe kledingcombinaties maken met je bestaande garderobe. Je leert alles over het combineren van kleding, hoe je jouw basisgarderobe compleet maakt en je gaat aan de slag met het shoppen in je eigen kast. Daardoor ontstaan verrassende combinaties met je eigen kledingstukken.

 • Ontdek jouw unieke kledingstijl

  79,95
  2
  18

  Als je klaar bent om de frustratie van kledingkeuzes achter je te laten, je zelfvertrouwen te vergroten en jouw unieke stijl te omarmen, schrijf je dan nu in voor deze cursus. Transformeer je kledingervaring en laat de wereld zien wie je echt bent!

 • Het levensverhaal als kracht: De narratieve methode

  149
  3
  22

  Ontdek de narratieve methode: Gebruik levensverhalen voor meer positiviteit, hoop en zelfvertrouwen. Verander het verhaal, verander het leven!

 • (Be)leef je kleur: Ontdek welke kleuren kleding je staan en bij jou passen!

  99,95
  7
  42

  Een cursus voor beginners en gevorderden over kleur en hoe je kleur voor je laat werken. Voel je goed in je kleding en straal zelfvertrouwen en professionaliteit uit.

Zelfvertrouwen vergroten met online cursussen

Wil jij graag je zelfvertrouwen vergroten? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze online cursussen kun je op een laagdrempelige en flexibele manier werken aan het ontwikkelen van je zelfvertrouwen. Of je nu last hebt van onzekerheid in sociale situaties, moeite hebt met het nemen van beslissingen of gewoonweg je zelfvertrouwen wilt versterken, onze cursussen bieden de juiste tools en technieken om dit te bereiken.

Zelfvertrouwen ontwikkelen op jouw eigen tempo

Bij Soofos geloven we dat zelfvertrouwen ontwikkelen een persoonlijk proces is. Daarom bieden wij diverse online cursussen aan die je op je eigen tempo kunt volgen. Of je nu liever in de ochtend, middag of avond studeert, het is allemaal mogelijk. Onze cursussen zijn 24/7 beschikbaar, zodat je kunt leren op het moment dat het jou het beste uitkomt. Daarnaast kun je de cursussen zo vaak herhalen als je wilt, zodat je de lesstof echt kunt laten bezinken en je zelfvertrouwen op kunt bouwen.

Zelfvertrouwen opbouwen met professionele trainers

Onze online cursussen worden gegeven door professionele trainers die gespecialiseerd zijn in het vergroten van zelfvertrouwen. Zij delen hun kennis en ervaring met jou, zodat jij de juiste handvatten krijgt om je zelfvertrouwen te versterken. Of het nu gaat om het overwinnen van faalangst, het leren omgaan met kritiek of het stellen van grenzen, onze trainers staan voor je klaar om je te begeleiden op jouw weg naar meer zelfvertrouwen.

Wil jij ook je zelfvertrouwen vergroten? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos!

Deze instructeurs geven les over Zelfvertrouwen

Blogs over Zelfvertrouwen

Lees over het belang van zelfvertrouwen en geef het een boost

Geef je zelfvertrouwen een boost

Het is vaak een aantrekkelijke eigenschap: het hebben van zelfvertrouwen. Maar dit is lang niet voor iedereen een vanzelfsprekende zaak. Bij een gebrek aan zelfvertrouwen…

18 juni 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.