Online cursussen over Microsoft: Leer alles over de software en tools van Microsoft

Ontdek de verschillende mogelijkheden van Microsoft met onze cursussen. Leer nieuwe vaardigheden en vergroot je kennis op het gebied van Microsoft.

Opleidingen over Microsoft

Leer alles over Microsoft Excel in deze opleiding, van formules en functies toepassen, tot uitgebreide data-analyses

Professioneel werken met Microsoft Excel

Alle niveaus
45 uur

Leer alles over Microsoft Excel. Van het toepassen van formules en functies tot uitgebreide data-analyses.

795

Microsoft Cursussen - Online leren op Soofos

Wil je graag je kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft vergroten? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan Microsoft cursussen en trainingen aan, zodat je op je eigen tempo en vanuit huis kunt leren. Of je nu een beginner bent die de basis van Microsoft Office wil leren, of een professional die een Microsoft certificering wil behalen, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Microsoft Cursus: Leer alles over Microsoft Office

Onze Microsoft Office cursus is perfect voor iedereen die de ins en outs van dit populaire softwarepakket wil leren. Of je nu wilt leren hoe je professionele documenten maakt in Word, gegevens analyseert in Excel, presentaties maakt in PowerPoint, of efficiënt communiceert met Outlook, onze cursus biedt alles wat je nodig hebt. Met behulp van interactieve videolessen en praktische oefeningen leer je stap voor stap alle functies en mogelijkheden van Microsoft Office kennen.

Microsoft Excel Training: Word een expert in gegevensanalyse

Wil je je Excel-vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is onze Microsoft Excel training perfect voor jou! Leer hoe je complexe formules maakt, gegevens analyseert met behulp van draaitabellen, en grafieken maakt om je gegevens visueel te presenteren. Met onze interactieve lessen en praktische opdrachten word je een expert in gegevensanalyse en ben je in staat om complexe zakelijke problemen op te lossen met behulp van Excel.

Start vandaag nog met een Microsoft cursus op Soofos

Waar wacht je nog op? Ga vandaag nog aan de slag met een Microsoft cursus op Soofos en vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen! Wacht niet langer en investeer in jezelf door te leren bij Soofos.

Deze instructeurs geven les over Microsoft

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →