Concentratie Cursussen

Het verbeteren van je concentratie kan leiden tot verhoogde productiviteit, betere prestaties en een efficiëntere tijdsbesteding. Door je concentratievermogen te versterken, kun je je beter focussen op taken, doelen sneller bereiken en de kwaliteit van je werk verbeteren.

Gerelateerd

Autisme Automatiseren Breintraining Burn-out creativiteit Emoties Geheugentraining kinderen Kinderyoga Leren Levensstijl Lichaam Loopbaan Mindset Minimalisme Motivatie Notion onderwijs Plannen Projectmanagement Slaap Smartphone Stress Verslaving Voldoening Toon alle
 • Een optimaal brein voor productiviteit

  49
  2
  9

  Leer hoe je jouw hersenen optimaal kunt benutten om je productiviteit te verhogen. In deze cursus ontdek je slimme technieken voor het stellen van doelen, het optimaliseren van je aandacht en het effectief beheren van je tijd en energie.

 • WhatsNext Mindset cursus: Verbeter je focus

  47
  0
  6

  Reis mee door de wereld van biohacken. Door slimme tips en tricks leer je sneller gewoontes aan te nemen en ontdek je hoe je je beter kunt focussen voor een productiever en efficiënter leven.

 • Mindfulness bij adhd of autisme

  84
  1
  14

  Ontdek het effect van mindfulness op ADHD en autisme. Deze cursus helpt je bij het vinden van dagelijkse rust, het voorkomen van overprikkeling en het verminderen van stress.

 • AandachtsModel: Breng balans in werk en privé!

  Oorspronkelijke prijs was: €27,50.Huidige prijs is: €7,50.
  1
  8

  Ontdek in deze training over het AandachtsModel de strategieën en vaardigheden die je nodig hebt om bewuste keuzes te maken, je omgeving te begrijpen en zelfkennis te vergroten op het gebied van aandacht en concentratie.

 • Stress management – Introductie tot zelfzorgtechnieken

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €37.
  4
  17

  Zelf afrekenen met stress? Leer hoe je zelfzorgtechnieken kunt toepassen en ervaar innerlijke rust en meer energie. Grijp deze kans om jezelf te herontdekken en te genieten van een leven met minder stress en meer voldoening!

 • Cursus plannen voor beginners

  69
  2
  35

  In deze cursus gaan we jouw activiteiten netjes op een rijtje zetten. We kijken wat voor jou belangrijk is en wat niet, zodat je aan het einde van de cursus een heldere blik hebt en rust in je hoofd!

 • Remote Ready: Alles wat je moet weten over locatie-onafhankelijk werken

  Oorspronkelijke prijs was: €249.Huidige prijs is: €149.
  2
  16

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om de saaie kantoortuin of het thuiskantoor even te verruilen voor een remote werkplek. Ontdek hoe je een workation goed voorbereid, waar je allemaal heen kunt en hoe je productief remote kunt werken.

 • Leer de kunst van het leven lang leren

  89
  4
  23

  In deze cursus leer je hoe je met veel plezier je leven lang kunt leren. Zodat je op elke leeftijd je leven verder kunt verdiepen en meer zin kunt geven.

 • Offline genieten – een 8-weekse cursus om van je smartphone verslaving af te komen

  Oorspronkelijke prijs was: €119.Huidige prijs is: €69.
  0
  13

  Deze cursus is gericht op het veranderen van je gedrag rondom je smartphone én hoe je de tijd die je hiermee overhoudt in gaat vullen.

 • Bouw een Productiviteit Systeem (Jouw Tweede Digitale Brein)

  Gratis
  13
  136

  Leer slimmer werken om je doelen te behalen. Creëer een brein-ondersteunend systeem, vergroot je productiviteit en bereik je doelen. Ontwikkel jezelf met deze cursus.

 • Yogabreak voor Kinderen | 25 lessen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €29.
  1
  16

  Dagelijkse Yogabreak: 7-minuten yoga voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Verbeter concentratie en ontspanning tijdens school, NSO of thuis. Activeert de geest en biedt hernieuwde focus. Geef jezelf een 'break' en ervaar de voordelen. Start nu!

Waarom wil je jouw concentratie verbeteren?

Een sterke concentratie is cruciaal in bijna elk aspect van het dagelijks leven. Het helpt bij het studeren, werken, het oplossen van problemen en het uitvoeren van taken met minder fouten. Verbetering van concentratie kan stress verminderen, tijd management verbeteren en bijdragen aan een algeheel gelukkiger en succesvoller leven.

Waar komt jouw afleiding vandaan?

Afleiding kan zowel intern als extern zijn. Externe afleidingen omvatten sociale media, e-mails, telefoongesprekken en lawaai uit de omgeving. Interne afleidingen omvatten zorgen, stress en dwalende gedachten. Door de bronnen van afleiding te herkennen, kun je effectieve strategieën ontwikkelen om ze te minimaliseren en je concentratie te verbeteren.

Focus en aandacht: de sleutel tot productiviteit

Focus en aandacht zijn fundamenteel voor het bereiken van hoge productiviteit. Het ontwikkelen van deze vaardigheden kan helpen bij het sneller en nauwkeuriger voltooien van taken. Door je te concentreren op één taak tegelijk, kun je de kwaliteit van je werk verhogen en je algemene tevredenheid met je prestaties verbeteren.

Hoe snel kun je resultaten behalen

De tijd die nodig is om merkbare verbeteringen in concentratie te zien, kan variëren afhankelijk van de persoon en de gebruikte methoden. Echter, met consequente praktijk en toepassing van concentratieverhogende technieken, kunnen velen al binnen enkele weken verbetering merken. Het is belangrijk om realistische doelen te stellen en geduld te hebben met jezelf tijdens dit proces.

Volg een online cursus concentratie verbeteren op Soofos

Het verbeteren van je concentratie is een waardevolle investering in zowel je persoonlijke als professionele leven. Een online cursus over het verbeteren van de concentratie op Soofos kan je de kennis en technieken bieden die je nodig hebt om je focus te verbeteren en afleidingen te minimaliseren. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een geconcentreerder en productiever leven.

Deze instructeurs geven les over Concentratie

Blogs over Concentratie

10 tips voor remote leren: beter studeren, waar dan ook🌟

Ben jij al een fan van locatieonafhankelijk leren, of worstel je nog met discipline en routine? Deze tips helpen je op weg.

21 augustus 2023

leren met add

Online leren met ADHD: strategieën voor succes

Leren met ADHD kan een hele uitdaging zijn, maar online cursussen kunnen je helpen om op jouw unieke manier optimaal te leren.

23 juli 2023

Je focus verbeteren om beter te leren – volgens de wetenschap

Terwijl je hard aan het werk moet zijn, ben je op zoek naar tips die je helpen je focus verbeteren. Zoek niet verder!

29 april 2023

beter ontspannen

Zo neem je betere pauzes (en waarom je dat moet doen)

Hoe goed kun jij ontspannen? In dit artikel leggen we uit hoe je echt uitrust en pauze neemt, om weer helemaal op te laden.

4 mei 2022

Blog artikel met tips om je telefoon minder te gebruiken

Concentratieproblemen? 8 tips om je telefoon minder te gebruiken

Hoeveel uur per dag kijk jij op je telefoon? Met deze tips houd je meer tijd over voor cursussen en andere dingen!

15 november 2021

Met deze 5 tips kun jij succesvol je thuisstudie starten

5 Tips voor wie start met een thuisstudie

Thuisstudies zijn er voor iedereen - letterlijk! Ga jij ermee aan de slag? Met deze tips heb je een vliegende start.

2 juli 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.