Bouw een Productiviteit Systeem (Jouw Tweede Digitale Brein)

Graham Academy · 13 december 2021
Deze cursus biedt een mix van methodes en digitale tools voor slimmer werken om meer doelen te bereiken.De training is ontworpen voor kenniswerkers, studenten en mensen die enigszins verstand hebben van persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus behandelen we de principes, grondbeginselen en basis theorieën voor het creëren van een brein-ondersteunend systeem, om onze productiviteit te verhogen. Je kan op eigen tempo deze cursus doorlopen, en je zal aan het eind met praktische kennis meer rust in je hoofd creëren en sneller doelen bereiken.De voordelen in het kort: - Ontwikkel je digitale vaardigheden - Leer alles over persoonlijk kennismanagement - Krijg meer rust in je hoofd - Bespaar tijd en energie - Persoonlijke groei met behulp van technologie
 • 19 Lessen
 • 1u 16min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Leer slimmer werken en doe meer in minder tijd
 • Persoonlijk kennismanagement
 • Bewust omgaan met technologie
 • Een productiviteit systeem bouwen

Waarover gaat deze cursus?

Deze cursus biedt een mix van methodes en digitale tools voor slimmer werken om meer doelen te bereiken. Het is gemaakt voor elke style qua leren en niveau van digitale kennis.

De training is ontworpen voor kenniswerkers, studenten en mensen die een beetje verstand hebben van persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus behandelen we de principes, grondbeginselen en basis theorieën voor het creëren van een brein-ondersteunend systeem, om onze productiviteit te verhogen. Je kan op eigen tempo deze cursus doorlopen, en je zal aan het eind met praktische kennis meer rust in je hoofd creëren en sneller doelen bereiken.

 

De voordelen in het kort:

Ontwikkel je digitale vaardigheden
Leer alles over persoonlijke kennismanagement
Krijg meer rust in je hoofd
Bespaar tijd en energie
Persoonlijke groei met behulp van technologie

 

Inhoud van deze productiviteitscursus

Sectie Een: Het Productiviteit Systeem

De technologie van vandaag ontwikkelt gigantisch hard, onze samenleving heeft grote moeite met het verwerken van al die verschillende informatiestromen. We organiseren ons leven en werk op een verouderde en niet flexibele manier.

Op welke manieren kan en moet dat anders? We kunnen die vraag beantwoorden met nieuwe methodes en technologie voor organiseren en plannen. Daarom doorlopen we deze eerst, zodat je een framework kan creëren waarbinnen zelf alles in te delen is naar jouw leven en context.

 

Sectie Twee: Week Management

Het tweede deel kijkt naar het gebied waar we 80% van onze tijd mee bezig houden en waar veel mensen moeite mee hebben. We ontdekken hoe we onder andere met technologie en to-do lists onze week altijd in controle hebben. We kijken naar technieken die je helpen jouw tijd en productiviteit zo efficiënt mogelijk te managen.

 

Sectie Drie: Digitale Geletterdheid

Het een-na-laatste deel gaat over optimalisatie en focus. De meeste mensen werken nog met computers alsof het typemachines zijn en als genadeklap gebruiken ze ook nog eens continue programma’s als Excel, Word, Powerpoint en andere soortgelijke. Kenniswerkers met gebrek aan digitale vaardigheden verspillen ontzettend veel tijd, energie en geld. Het gaat erom dat je weet welke tools en programma’s je kan gebruiken, hoe ze werken en de relevantie. Ook zijn mensen vaak niet volledig bewust van technologie en als gevolg ligt mentale uitputting (burn-out) op de loer.

 

Sectie Vier: Persoonlijke Kennismanagement

Uiteindelijk kijken we naar het bouwen van een brein ondersteunend systeem waarmee we onze kennis kunnen vergroten en managen. Je leert in dit laatste deel hoe je persoonlijke ontwikkeling kan versnellen met het verzamelen van informatie in andere plekken dan documenten, folders en mappen.

 

Het doel van deze cursus

Deze cursus leert hoe je slimmer kan werken. We doorlopen de uitdagingen van hedendaags kenniswerk en kijken naar oplossingen hiervoor. Dingen als bewust omgaan met technologie, jouw kennismanagement structuur geven, persoonlijke groei ondersteunen met technologie en meer!

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Julian, ik ben een growth marketeer / front-end developer en daarnaast maak ik graag video’s over technologie, productiviteit en creativiteit. Productiviteit is voor mij altijd een onderwerp van interesse geweest omdat ik met mijn ADHD vaak tegen muren aanliep. Door het lezen van boeken, blogs en het volgen van grote ondernemers ben ik gaan experimenteren met verschillende technieken. Ik heb het gevoel gekregen dat ik zelf inmiddels wat af weet van productiviteit en dat is waarom ik deze gratis cursus heb samengesteld, zodat ik mijn kennis kan delen binnen het domein van productiviteit en ons allemaal hopelijk help te werken richting gelukkigere, gezondere en productievere levens.

 

Wil je meer leren?

Volg dan ook de vervolgcursus “De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk”.

Over de instructeur

Graham is een expert en vakidioot als het aankomt op projectmanagement, web design, marketing en productiviteit verhogen. Van Photoshop tot Notion en Wordpress, in no-time leert hij je de ins en outs van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en werkervaring binnen marketing agencies weet hij veel over web development, branding en contentmarketing. Leer vandaag nog creatieve en technische skills met cursussen van Graham Academy en jaag je ambities na. Bekijk hier zijn aanbod van cursussen.

Ratings and Reviews

4.5 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Duidelijk en vlot. To the point, Ik ben digiwijzer geworden!

 2. Een cursus waarbij je direct zelf aan de gang kunt met opzetten van eigen productiviteits systeem. Sommige dingen zijn een open deur andere een eyeopener.
  Zeer aan te raden voor diegene die meer structuur en rust in hun werk of dagelijks leven willen hebben.

GratisLevenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 58 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →