Bouw een Productiviteit Systeem (Jouw Tweede Digitale Brein)

Leer slimmer werken om je doelen te behalen. Creëer een brein-ondersteunend systeem, vergroot je productiviteit en bereik je doelen. Ontwikkel jezelf met deze cursus.
 • Beginner
 • 19 Lessen
 • 1u 16min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer slimmer werken en doe meer in minder tijd
 • Persoonlijk kennismanagement
 • Bewust omgaan met technologie
 • Een productiviteit systeem bouwen

Bouw een Productiviteit Systeem (Jouw Tweede Digitale Brein)

Wat is een productiviteit systeem?

Een productiviteit systeem is een combinatie van technologie, technieken en methodes die je helpen effectiever en efficiënter te werken. Het ondersteunt je in het managen van je tijd, energie en kennis, zodat je meer doelen bereikt in minder tijd.

Veel mensen hebben moeite met het verwerken van veel informatie

De technologie van vandaag ontwikkelt razendsnel en de informatiestromen nemen alleen maar toe. Veel mensen hebben moeite met het verwerken en organiseren van al deze informatie. Deze cursus helpt je om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zodat je je leven en werk beter kunt organiseren en je mentaal welzijn kunt behouden.

Wat ga je leren in deze cursus? (En wat niet)?

Je leert slimmer werken met technologie en efficiënte methodes om je productiviteit te verhogen.
Je duikt in persoonlijk kennismanagement, digitale geletterdheid, week management en het bouwen van jouw tweede digitale brein.
De focus ligt op praktische vaardigheden; je leert geen overbodige theorieën of tools die niet relevant zijn voor je dagelijkse werk en leven.

Inhoud van deze productiviteitscursus

Sectie een: Het productiviteit systeem

De technologie van vandaag ontwikkelt gigantisch hard, onze samenleving heeft grote moeite met het verwerken van al die verschillende informatiestromen. We organiseren ons leven en werk op een verouderde en niet flexibele manier.

Op welke manieren kan en moet dat anders? We kunnen die vraag beantwoorden met nieuwe methodes en technologie voor organiseren en plannen. Daarom doorlopen we deze eerst, zodat je een framework kan creëren waarbinnen zelf alles in te delen is naar jouw leven en context.

Sectie twee: Week management

Het tweede deel kijkt naar het gebied waar we 80% van onze tijd mee bezig houden en waar veel mensen moeite mee hebben. We ontdekken hoe we onder andere met technologie en to-do lists onze week altijd in controle hebben. We kijken naar technieken die je helpen jouw tijd en productiviteit zo efficiënt mogelijk te managen.

Sectie drie: Digitale geletterdheid

Het een-na-laatste deel gaat over optimalisatie en focus. De meeste mensen werken nog met computers alsof het typemachines zijn en als genadeklap gebruiken ze ook nog eens continue programma’s als Excel, Word, Powerpoint en andere soortgelijke. Kenniswerkers met gebrek aan digitale vaardigheden verspillen ontzettend veel tijd, energie en geld. Het gaat erom dat je weet welke tools en programma’s je kan gebruiken, hoe ze werken en de relevantie. Ook zijn mensen vaak niet volledig bewust van technologie en als gevolg ligt mentale uitputting (burn-out) op de loer.

Sectie vier: Persoonlijk kennismanagement

Uiteindelijk kijken we naar het bouwen van een brein ondersteunend systeem waarmee we onze kennis kunnen vergroten en managen. Je leert in dit laatste deel hoe je persoonlijke ontwikkeling kan versnellen met het verzamelen van informatie in andere plekken dan documenten, folders en mappen.

Wil je meer leren? Volg dan de vervolgcursus “De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk” waarin we dieper ingaan op het werken met Notion.

Een cursus voor iedereen die slimmer wil leren werken

Deze cursus is ontworpen voor kenniswerkers, studenten, en voor iedereen die meer wil leren over persoonlijke ontwikkeling en digitale tools. Of je nu een beginner bent op het gebied van digitale vaardigheden of een ervaren professional, deze cursus heeft voor iedereen iets waardevols te bieden.

De voordelen van een productiviteit systeem

Ontwikkel je digitale vaardigheden
Leer alles over persoonlijke kennismanagement
Krijg meer rust in je hoofd
Bespaar tijd en energie
Persoonlijke groei met behulp van technologie

Krijg les van een ervaren project manager

De cursus wordt gegeven door Julian van Graham Academy, een expert met uitgebreide ervaring in projectmanagement, web design, marketing en productiviteit. Julian combineert zijn brede kennis van tools zoals Photoshop, Notion en WordPress met praktische inzichten uit zijn carrière in marketing agencies. Hij biedt een unieke combinatie van creatieve en technische vaardigheden, en brengt je in slechts 1 uur en 16 minuten alle essentiële kennis bij om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Dus, ben jij klaar om productiever te worden? Klik nu om je aan te melden voor deze gratis cursus en ontdek hoe je een effectief productiviteit systeem bouwt, je tweede digitale brein!

Over de instructeur

Graham is een expert en vakidioot als het aankomt op projectmanagement, web design, marketing en productiviteit verhogen. Van Photoshop tot Notion en Wordpress, in no-time leert hij je de ins en outs van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en werkervaring binnen marketing agencies weet hij veel over web development, branding en contentmarketing. Leer vandaag nog creatieve en technische skills met cursussen van Graham Academy en jaag je ambities na. Bekijk hier zijn aanbod van cursussen.

Beoordelingen

4.7 Gemiddelde beoordeling

13 Beoordelingen

 • 5
  9
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Interessante cursus. nu nog het gaan toepassen.

 2. Heel duidelijk en veel uit geleerd. Ook om te kunnen aanpassen in mijn persoonlijk Leven!

 3. De cursus was leerzaam en goed te volgen. Prettige stem om naar te luisteren.

 4. Een eye-opener omtrent mogelijkheden. Hierdoor werd de informatie soms wat veel en minder praktisch. Echter leerzaam en brengt met op ideeën.

 5. Erg leerzaam, Fijn hoe er gebruikt wordt gemaakt van gratis modellen zodat de stap om het zelf te gebruiken makkelijker wordt gemaakt!

 6. Duidelijk en vlot. To the point, Ik ben digiwijzer geworden!

GratisLevenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 138 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.