Profielfoto van

Graham

Digitale Marketing & Project Management

Instructeur

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Graham

Graham is een expert en vakidioot als het aankomt op projectmanagement, web design, marketing en productiviteit verhogen. Van Photoshop tot Notion en Wordpress, in no-time leert hij je de ins en outs van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en werkervaring binnen marketing agencies weet hij veel over web development, branding en contentmarketing. Leer vandaag nog creatieve en technische skills met cursussen van Graham Academy en jaag je ambities na. Bekijk hier zijn aanbod van cursussen.

Graham geeft les over deze onderwerpen

Brein Training Notion Persoonlijke Ontwikkeling Productiviteit

Cursussen

 • 6 Hoofdstukken

  De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk

  1
  Wil jij alles leren over de #1 productiviteitstool en meer bereiken met minder tijd? Ben je het zat om gebruik te moeten maken van verschillende apps zoals Trello, Todoist, Google Docs, Word, Evernote, Apple notes etc. Of heb je moeite om je deadlines te halen en zou je graag een systeem willen gebruiken voor het makkelijk managen van je projecten?Als je antwoord op een van de bovenstaande vragen ja is, dan is deze cursus waar je naar op zoek bent.
 • 5 Hoofdstukken

  Bouw een Productiviteit Systeem (Jouw Tweede Digitale Brein)

  2
  Deze cursus biedt een mix van methodes en digitale tools voor slimmer werken om meer doelen te bereiken.De training is ontworpen voor kenniswerkers, studenten en mensen die enigszins verstand hebben van persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus behandelen we de principes, grondbeginselen en basis theorieën voor het creëren van een brein-ondersteunend systeem, om onze productiviteit te verhogen. Je kan op eigen tempo deze cursus doorlopen, en je zal aan het eind met praktische kennis meer rust in je hoofd creëren en sneller doelen bereiken.De voordelen in het kort: - Ontwikkel je digitale vaardigheden - Leer alles over persoonlijk kennismanagement - Krijg meer rust in je hoofd - Bespaar tijd en energie - Persoonlijke groei met behulp van technologie

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.