Webdevelopment cursussen

Duik in de dynamische wereld van webdevelopment met onze online cursussen. Leer boeiende, interactieve en gebruiksvriendelijke websites bouwen.

Gerelateerd

CSS Elementor Github HTML JavaScript Joomla PHP Python Website Maken Webwinkel Woocommerce WordPress Toon alle

Uitgelicht

 • Online cursus: Hands-on React

  Oorspronkelijke prijs was: €99,99.Huidige prijs is: €89,99.
  1
  47

  React is een framework waarmee het makkelijk wordt gemaakt om user intefaces te bouwen voor het web. In deze cursus leer je hands-on de ins-en-outs van React.

 • Jouw Webwinkel beginnen in 6 eenvoudige stappen met Woocommerce 2023

  Oorspronkelijke prijs was: €85.Huidige prijs is: €38.
  2
  40

  Een goed begin is het halve werk. In deze training leer je alles wat je minimaal nodig hebt om goed van start te kunnen gaan met jouw webwinkel. Alle aspecten komen aan bod van product fotografie tot opzetten van je wettelijke pagina's.

 • Leren programmeren: JavaScript voor beginners en gevorderden

  Oorspronkelijke prijs was: €99,99.Huidige prijs is: €24,99.
  11
  142

  JavaScript is de programmeertaal van de browser en daarom een van de meest gebruikte programmeertalen van de wereld. Je leert het met deze cursus voor beginners en ervaren developers.

 • Cursus Python: leren programmeren voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €99,95.Huidige prijs is: €49,50.
  11
  192

  Wil je al langer leren programmeren, maar aarzel je omdat het te moeilijk en wiskundig lijkt? Met deze cursus kan iedereen leren programmeren! We gaan aan de slag met Python, de populairste programmeertaal van dit moment.

 • Zelf je website maken met WordPress 2021 en Elementor

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €34,99.
  4
  160

  Je wil zelf je website bouwen en onderhouden, maar je hebt geen idee hoe er aan te beginnen? In deze online videocursus help ik je om in no-time zelf je website te bouwen met Wordpress en Elementor. Je hebt tevens geen technische kennis nodig!

 • Cursus Versiebeheer met GitHub

  Oorspronkelijke prijs was: €10.Huidige prijs is: €5.
  3
  26

  Cursus Versiebeheer met GitHub. Beheer al je projecten in een centraal en overzichtelijk systeem waar je alle wijzigingen kan bijhouden.

 • Online Cursus WooCommerce Webwinkels

  67
  21
  203

  Ook jij kunt een eigen webshop bouwen en onderhouden. Jij ja, zonder kennis van code, HTML, CSS en andere technische moeilijkheden. In deze online cursus WooCommerce ga je het leren. Wil je ook in WordPress eenvoudig zelf een webwinkel bouwen? Dan is dit het perfecte startpunt.

 • WordPress Cursus 2024. De beste en snelste manier om je website te bouwen.

  Oorspronkelijke prijs was: €347.Huidige prijs is: €147.
  31
  579

  Wil je een eigen website of blog starten maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen? Deze unieke online videocursus WordPress helpt jou bij het ontwikkelen van een indrukwekkende website die gemakkelijk zelf te onderhouden is.

 • CSS in WordPress

  10
  26
  173

  Leer hoe je CSS stijlen in WordPress kunt gebruiken om snel en effectief aanpassingen in de vormgeving te maken. De perfecte werkwijze in combinatie met de nieuwe blokeditor Gutenberg.

 • Online Cursus WordPress (met Gutenberg)

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €49.
  99
  793

  Of je nou een blog of eigen bedrijf hebt, of je marketing skills wilt uitbreiden, WordPress is een van de belangrijkste tools om websites te bouwen en te beheren. In deze online cursus WordPress leer je hoe je je eigen website maakt, ga je aan de slag met het maken van pagina’s, het plaatsen van blogs en berichten en leer je de handige Gutenburg Editor gebruiken. Volledig online, in je eigen tempo, en met levenslange toegang.

 • Websites Maken met WordPress

  34,95
  5
  81

  In deze cursus WordPress leer je alles over het programma en maak je zelf je eerste website door middel van stap voor stap uitgeschreven opdrachten.

 • Online Basiscursus CSS3 – Webdesign en Layout

  75
  14
  108

  In de basiscursus CSS leer je hoe je webpagina’s vormgeeft met de juiste CSS-tags. Om HTML goed vorm te geven, gebruik je Cascading Style Sheets.

Opleidingen over Webdevelopment

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je applicaties kunt maken in React

Hands-on React

Gevorderd
100 uur
4

React is een framework waarmee het makkelijk wordt gemaakt om user interfaces te bouwen voor het web. In deze opleiding leer je hands-on de ins-en-outs van React.

995
Leer hoe je kunt programmeren met Javascript in deze opleiding en leer een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld

Leren programmeren met JavaScript

Beginner
100 uur
3

Leer programmeren met JavaScript, een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld en leg de basis voor andere programmeertalen.

995

Wat leer je met een cursus over webdevelopment?

Online aanwezigheid is tegenwoordig cruciaal, zowel voor bedrijven als ZZP’ers. Webdevelopment speelt hierin een grote rol. Een website is meer dan alleen een digitaal visitekaartje; het is een krachtig hulpmiddel voor communicatie, verkoop en merkopbouw. Met behulp van onze cursussen, gegeven door vakexperts, leer je moderne, responsieve en gebruiksvriendelijke websites te creëren.

Diverse online cursussen over webdevelopment

Van de fundamenten van HTML en CSS tot de dynamiek van JavaScript en PHP en het gemak van WordPress, webdevelopment omvat een breed spectrum aan technieken en tools. Onze cursussen, onder leiding van ervaren professionals, bieden gedetailleerde inzichten in front-end en back-end ontwikkeling. Hierbij kun je leren hoe je indrukwekkende en functionele websites ontwerpt en bouwt.

Vind dé online cursus webdevelopment die bij je past

Bij Soofos is er voor elk wat wils, ongeacht je ervaringsniveau. Wil jij een specifieke tool of programmeertaal onder de knie krijgen? Schaf dan een enkel cursus aan. Wil je onbeperkt toegang tot álle online cursussen op Soofos? Kies dan voor Soofos Plus.

Deze instructeurs geven les over Webdevelopment

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.