Leer Python met onze online cursussen - Ontwikkel je programmeervaardigheden

Leer programmeren met Python – volg een online cursus op Soofos en ontdek de veelzijdigheid van deze populaire programmeertaal.

Gerelateerd

Python Website Maken

Opleidingen over Python

Leer hoe je kunt programmeren met Javascript in deze opleiding en leer een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld

Leren programmeren met JavaScript

Beginner
100 uur
(2)

Leer programmeren met JavaScript, een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld en leg de basis voor andere programmeertalen.

995

Python Cursussen - Online leren

Wil je graag leren programmeren in Python? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende Python cursussen aan waarmee je op een leuke en interactieve manier de programmeertaal onder de knie kunt krijgen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is altijd een cursus die bij jou past.

Python Cursus voor Beginners

Ben je nieuw in de wereld van programmeren? Geen probleem! Onze Python cursus voor beginners is speciaal ontworpen om jou stap voor stap kennis te laten maken met de basisprincipes van de programmeertaal. Je leert onder andere hoe je variabelen kunt gebruiken, beslissingen kunt nemen en loops kunt maken. Met behulp van praktische voorbeelden en oefeningen zul je al snel vertrouwd raken met Python.

Python Training - Verdiep je kennis

Heb je al enige ervaring met Python en wil je je kennis verder uitbreiden? Dan is onze Python training perfect voor jou! In deze cursus ga je dieper in op geavanceerde onderwerpen zoals objectgeoriënteerd programmeren, het werken met modules en het maken van grafische gebruikersinterfaces. Je leert hoe je complexe programma’s kunt schrijven en krijgt handige tips en tricks van ervaren programmeurs.

Wil je graag op je eigen tempo leren en flexibel zijn in waar en wanneer je studeert? Dan is onze Python online cursus ideaal voor jou! Met toegang tot ons online platform kun je de cursus volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Je hebt geen speciale software nodig, alleen een computer en internetverbinding. Onze cursussen zijn geschikt voor zowel Windows- als Mac-gebruikers.

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een Python cursus op Soofos en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze programmeertaal. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Python

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →