Python Cursussen

Leer programmeren met Python – volg een online cursus op Soofos en ontdek de veelzijdigheid van deze populaire programmeertaal.

Gerelateerd

Website Maken
 • Minicursus Python: Maak gratis kennis met programmeren!

  Gratis
  39
  618

  Wil je al langer leren programmeren, maar aarzel je omdat het te moeilijk en wiskundig lijkt? In deze cursus maak je kennis met programmeren in Python. Je kijkt over mijn schouder mee en bouwt samen met mij het spel hoger/lager in Python!

 • Cursus Python: leren programmeren voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €99,95.Huidige prijs is: €49,50.
  11
  192

  Wil je al langer leren programmeren, maar aarzel je omdat het te moeilijk en wiskundig lijkt? Met deze cursus kan iedereen leren programmeren! We gaan aan de slag met Python, de populairste programmeertaal van dit moment.

Opleidingen over Python

Leer hoe je kunt programmeren met Javascript in deze opleiding en leer een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld

Leren programmeren met JavaScript

Beginner
100 uur
3

Leer programmeren met JavaScript, een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld en leg de basis voor andere programmeertalen.

995

Python Cursussen - Online leren

Wil je graag leren programmeren in Python? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende Python cursussen aan waarmee je op een leuke en interactieve manier de programmeertaal onder de knie kunt krijgen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is altijd een cursus die bij jou past.

Python Cursus voor Beginners

Ben je nieuw in de wereld van programmeren? Geen probleem! Onze Python cursus voor beginners is speciaal ontworpen om jou stap voor stap kennis te laten maken met de basisprincipes van de programmeertaal. Je leert onder andere hoe je variabelen kunt gebruiken, beslissingen kunt nemen en loops kunt maken. Met behulp van praktische voorbeelden en oefeningen zul je al snel vertrouwd raken met Python.

Python Training - Verdiep je kennis

Heb je al enige ervaring met Python en wil je je kennis verder uitbreiden? Dan is onze Python training perfect voor jou! In deze cursus ga je dieper in op geavanceerde onderwerpen zoals objectgeoriënteerd programmeren, het werken met modules en het maken van grafische gebruikersinterfaces. Je leert hoe je complexe programma’s kunt schrijven en krijgt handige tips en tricks van ervaren programmeurs.

Wil je graag op je eigen tempo leren en flexibel zijn in waar en wanneer je studeert? Dan is onze Python online cursus ideaal voor jou! Met toegang tot ons online platform kun je de cursus volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Je hebt geen speciale software nodig, alleen een computer en internetverbinding. Onze cursussen zijn geschikt voor zowel Windows- als Mac-gebruikers.

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een Python cursus op Soofos en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze programmeertaal. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Python

Blogs over Python

python

Van cursus naar carrière: zo word je een python programmeur

Er staan heel wat Python vacatures open, maar je kunt veel meer worden dan programmeur. In deze blog ontdek je hoe!

4 januari 2024

De meest gevraagde programmeertalen

Programmeren is enorm belangrijk. Mensen gaan namelijk meer en meer rekenen op gecodeerde producten. In zekere mate maakt het mensen niet meer uit hoeveel code…

25 februari 2020

Dit is waarom je moet leren programmeren

5 redenen waarom jij moet leren programmeren

Vrijwel alles dat we doen op een dag wordt mogelijk gemaakt door code. Stel je eens voor hoe de wereld zou zijn zonder de programmeertalen.…

1 april 2019

Nieuwe programmeertalen leren: Python, JavaScript, PHP en HTML&CSS

4 geweldige programmeertalen die jij moet kennen!

De hele dag lopen we met onze telefoon in de hand, kijken we tv of Netflix en zijn we enorm druk in de weer met…

23 juli 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.