facebook_pixel

Soofos. De online cursus marktplaats

 

Welkom op Soofos, de online cursus marktplaats van Nederland. Hier kan iedereen online cursussen, workshops en trainingen maken, verkopen en volgen. Alle cursussen zijn volledig online en bestaan uit een combinatie van video's, teksten en opdrachten. Ondertussen groeit het aanbod stevig en is er al een wirwar aan verschillende cursussen beschikbaar. Bijvoorbeeld, hoe leef je gezonder? Hoe bewerk je foto's met Photoshop? Maar ook cursussen die je leren hoe je een website bouwt of hoe je berekeningen uitvoert met Excel.

 

 

FILOSOFIE

 

Aan de basis van Soofos staan twee zeer leergierige jonge ondernemers met een brede horizon aan interesses. Dit zorgt er voor dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis. Er is ook ongelofelijk veel kennis in de wereld, helaas is het vinden van de juiste kennis moeilijk. En van de kennis die je wel kunt vinden is de betrouwbaarheid vaak lastig te controleren.

Daar gaan wij verandering in brengen! Soofos is de plek waar jij jouw kennis kan delen en alles op een flexibele manier kan leren. Geheel online en waar en wanneer het jou uitkomt. Onder leiding van de oprichters Anton en Joris zet het team zich dagelijks in om kennisdeling te stimuleren. Zo gaan wij er voor zorgen dat jij alles kan leren, waar en wanneer je dat wil.

TEAM

IMG_1290-310x413

 Anton  Verkooijen [ Co-Founder ]

 

IMG_1286-310x413

Joris van den Berg [ Co-Founder ]

 

CONTACT

 

Meer informatie voor instructeurs

Wil je meer informatie over het worden van een leraar op soofos? Geen probleem, neem een kijkje op de word instructeur pagina, bekijk de FAQ voor instructeurs of download ons informatie document. Liever persoonlijk contact? Stuur dan een e-mail naar anton@soofos.nl, of bel Anton op 06-50989508.

Vragen & feedback voor studenten

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk dan de FAQ voor studenten. Of neem gerust contact met ons op via e-mail: leren@soofos.nl. Je kunt ook bellen naar Joris op 06-24388865.

Snel contact

Ons snel en gemakkelijk een vraag of opmerking sturen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Ons adres

Amstelveenseweg 63-IV, 1075VV Amsterdam, Nederland

© 2017 Soofos B.V.