Raak nooit uitgeleerd

Krijg onbeperkte toegang tot 150+ Nederlandstalige online cursussen voor €24 per maand
Volg onbeperkt online cursussen met Soofos Plus

Leer onbeperkt nieuwe vaardigheden met Soofos Plus

Leer wat je maar wilt voor €24 per maand

Krijg onbeperkte toegang tot 150+ online cursussen


Krijg toegang tot 5.000 videolessen en opdrachten

Maandelijks nieuwe cursussen

Leer van Nederlandstalige experts

Ontvang certificaten voor afgeronde cursussen

Stel vragen direct aan de instructeurs

 

 

Ontwikkel jezelf op alle gebieden

 

Design50+ online cursussenLeer werken met o.a. het hele Adobe pakket en leer hoe je video, afbeeldingen en foto's maakt en bewerkt
Fotografie15+ online cursussenOntdek alles over de camera. Leer op verbluffende wijze foto's te maken en te bewerken
Gezondheid10+ online cursussenGeef je gezondheid een boost met cursussen over voeding, afvallen en gezonder leven
Marketing20+ online cursussenOntdek hoe je adverteert op Google en Facebook of verhoog jouw vindbaarheid met met SEO
Muziek10+ online cursussenOntdek een muziek instrument zoals gitaar, drum, piano of leer zingen
Ontspanning10+ online cursussenHaal meer uit jezelf met mindfulness en yoga. Of vind een nieuwe hobby, zoals tekenen
Programmeren20+ online cursussenBouw eenvoudig websites met of zonder code. Leer o.a. WordPress, HTML, CSS, PHP, JavaScript
Zakelijk15+ online cursussenVerhoog je productiviteit op kantoor. Wordt o.a. beter in IT, sales en presenteren

 

Benieuwd naar alle cursussen waartoe je toegang krijgt met Soofos Plus?
Bekijk hier het hele overzicht →

Bekijk de populairste online cursussen


Dit vinden onze cursisten van onbeperkt leren

Veelgestelde vragen

Bij een losse cursus krijg je levenslange toegang. Als je dus over twee jaar besluit dat je de cursus opnieuw wilt volgen, dan kun je er nog steeds bij. Met Soofos Plus heb je toegang tot bijna alle cursussen zolang jouw abonnement loopt. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen voor Soofos Plus of voor losse cursussen. Over het algemeen is het voordeliger om een abonnement te nemen als je twee of meer cursussen wilt volgen.

Ja, gratis is écht gratis. We vragen niet eens jouw rekeninggegevens, zodat je zeker bent dat je niet ergens aan vastzit. Indien je ervoor kiest om verder te gaan met Soofos Plus, kun je dit verlengen vanuit jouw account.

De betaling verloopt via een automatische incasso. Bij het afrekenen maak je automatisch een maandelijkse incasso aan als je betaalt met iDeal, Paypal, creditcard of Mr. Cash/Bancontact. Maandelijks wordt het bedrag afgeschreven van jouw rekening en heb je er geen omkijken naar.

We geven iedereen de mogelijkheid om eerst Soofos Plus 7 dagen gratis te proberen. Je krijgt tijdens de proefperiode van 7 dagen onbeperkt toegang tot alle cursussen van Soofos Plus, zodat je gelijk ziet of het iets voor jou is. Na de proefperiode wordt jouw aanmelding automatisch stopgezet. Je zit dus nergens aan vast! Je kunt tijdens de proefperiode jouw abonnement direct verlengen. Je betaalt vervolgens het eerste maandtarief (of jaarabonnement).

Het starten is heel simpel. Je kunt hier de verschillende abonnementen bekijken: https://soofos.nl/soofos-plus-abonnementen/. Je kunt het uiteraard eerst 7 dagen gratis uitproberen. Je kunt dan via jouw account het proefabonnement omzetten in een volledig abonnement.

Ja, eerdere cursussen waar je levenslang toegang voor hebt, kun je ook blijven volgen, mocht je het abonnement ooit willen stopzetten. Elke cursus die je los aanschaft, blijf je dus levenslang toegang tot houden.

Het aanbod van de cursussen van Soofos plus wijzigt en groeit continu. Elke cursus die te volgen is bij de start van jouw abonnement is voor minimaal 12 maanden te volgen. Op de cursuspagina van een cursus kun je aan de speciale Soofos Plus badge zien of de cursus ook te volgen is met Soofos Plus. Klik hier voor een compleet overzicht van alle cursussen in Soofos Plus.

Nee, er zijn geen beperkingen aan het volgen van deze cursussen. Je kunt ze, zolang je een actief abonnement hebt, zo vaak volgen als je wilt. Tevens kun je zo veel cursussen per maand volgen als je maar wilt.

Het proefabonnement van 7 dagen is volledig gratis en vrijblijvend. Het maandabonnement is maandelijks opzegbaar, tot vijf werkdagen voor de verlengingsdatum. Je kunt jouw abonnement opzeggen in jouw account. Bij een jaarcontract wordt jouw abonnement stilzwijgend op de vervaldatum omgezet naar een maandelijks abonnement. De korting vervalt dan. Na de vervaldatum is jouw abonnement maandelijks opzegbaar.

Ja, bij een jaarabonnement betaal je voor tien maanden in plaats van de volledige twaalf maanden. Je betaalt het bedrag in één keer.

Je krijgt automatisch toegang tot alle nieuwe cursussen die onderdeel zijn van Soofos Plus. Hier hoef je niets extra's voor te doen. Hoeveel het er precies zijn zal elke maand verschillen, maar ga er maar van uit dat er maandelijks nieuwe cursussen worden toegevoegd!

Onbeperkt leren in jouw team

Met Soofos Plus Teams krijg je onbeperkte toegang tot Soofos Plus met vijf personen voor €49 (incl. BTW) in totaal per maand. Het maakt niet uit of je Soofos Plus Teams met je collega's, vrienden of familie wilt delen.

Bekijk Soofos Teams

Onbeperkt leren in jouw organisatie

Op bedrijfsniveau kunnen wij een eigen academie inrichten. In dit geval bieden we een eigen omgeving met daarin onze cursussen, de optie om eigen cursussen toe te voegen, cursistenbeheer en aangepaste leertrajecten.

Bekijk Soofos Zakelijk

  © 2019 Soofos B.V.