Social Media cursussen

Tijd om jouw social media skills naar een hoger niveau te tillen! Leer de ins en outs van o.a. Facebook, Instagram, en Pinterest in onze online cursussen over Social Media.

Gerelateerd

Adverteren After Effects Communicatie Content Marketing Facebook Instagram LinkedIn Pinterest Social Media Marketing Verkoop Funnels Video Toon alle

Opleidingen over Social Media

Leer in deze opleiding hoe je meer klanten krijgt door online zichtbaar te worden met social media

Social media marketing – Meer klanten door online zichtbaarheid

Alle niveaus
45 uur

Dit is hoe je je marketing winstgevender maakt. Meer klanten door online zichtbaarheid: Zó doe je dat.

695
Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
(5)

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

800

Wat leer je met een cursus over social media?

Tegenwoordig zijn social media kanalen niet alleen plekken om contact te houden met vrienden, maar ook krachtige platforms voor branding, netwerken en zakelijke groei. De cursussen van Soofos bieden inzicht in hoe je deze platforms strategisch kunt inzetten, of je nu je bereik wilt vergroten, betrokkenheid wilt stimuleren of effectieve advertentiecampagnes wilt opzetten.

Online cursussen over diverse social media platformen

De wereld van social media is divers en altijd in beweging. Bij ons vind je cursussen die elk belangrijk platform behandelen: van Instagram en Facebook tot LinkedIn en Pinterest. Elke cursus biedt praktische tips, actuele strategieën en wordt geleid door enthousiaste experts die je alles vertellen over de do’s en don’ts van social media marketing.

Vind jouw online social media cursus

Welke cursus je ook kiest, onze instructeurs gaan jou helpen bij het ontwikkelen van je social media skills. Kies voor een enkele cursus of volg onbeperkt álle cursussen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Social Media

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.