Social media cursussen

Tijd om jouw social media skills naar een hoger niveau te tillen! Leer de ins en outs van o.a. Facebook, Instagram, en Pinterest in onze online cursussen over Social Media.

Gerelateerd

Adverteren Affiliate Marketing After Effects Canva Communicatie Content Marketing Facebook Instagram LinkedIn Passief Inkomen Pinterest Social Media Marketing Verkoop Funnels Video Toon alle
 • Geld verdienen met Pinterest

  Oorspronkelijke prijs was: €47.Huidige prijs is: €27.
  0
  13

  In zes praktische en boeiende lessen leer je stap voor stap hoe je geld kunt verdienen met Pinterest, zelfs zonder een KVK-nummer of eigen website.

 • LinkedIn Video – Klanten werven en opvallen op LinkedIn

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €99.
  1
  12

  Leer hoe je opvalt met LinkedIn Video: maak pakkende content, presenteer met zelfvertrouwen en boost je bereik! Vergroot je kansen op nieuwe klanten en val op in je netwerk.

 • Leads genereren met LinkedIn posts

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €7.
  2
  40

  Wil je opvallen op LinkedIn en blijven hangen bij klanten/werkgevers? In deze cursus ontdek je hoe je authentiek netwerkt, kennis deelt en met 1 klik nieuwe klanten aantrekt!

 • Video’s en animaties maken voor social media met Adobe After Effects

  75
  4
  93

  Aan de hand van verschillende voorbeeldproducties leer je snel hoe je korte en pakkende animaties kunt maken. Na het volgen van deze training ben je in staat om video's (MP4) en animated gifs te maken die gereed zijn om te publiceren. Je kunt animaties maken die bestaan uit, een combinatie van animatie, video, tekst, logo’s, grafische illustraties en afbeeldingen.

 • Doorpakken op social media met Facebook & Instagram

  Oorspronkelijke prijs was: €175.Huidige prijs is: €85.
  11
  183

  Wil jij nu écht gaan doorpakken met social media? Dan is deze cursus perfect voor jou. Je leert welk platform het beste voor jouw werkt, wat de do’s en don'ts zijn, welke tools perfect zijn voor content creatie, en hoe je zonder extra geld uit te geven aan meer volgers en klanten komt.

 • Instagram cursus: Zo vergroot je je bereik

  Oorspronkelijke prijs was: €54,99.Huidige prijs is: €29,99.
  22
  203

  In deze cursus leer je alle ins & outs van Instagram en krijg je tips & tricks. Maar ook leer je hoe je op een gratis manier jouw bereik op Instagram kunt vergroten, de juiste volgers kunt aantrekken en deze volgers om kunt zetten in klanten.

 • Mini-cursus effectief adverteren op Facebook

  Oorspronkelijke prijs was: €15.Huidige prijs is: €5.
  15
  90

  Een stap voor stap video uitleg over hoe jij op een goede manier begint met adverteren op Facebook. Ik zorg ervoor dat je exact ziet welke advertenties voor verkopen of leads zorgen (en je niet alleen maar weet of een advertentie clicks, bereik, weergaven of likes oplevert).

 • Facebook en Instagram advertentie fundamentals

  Oorspronkelijke prijs was: €299.Huidige prijs is: €149.
  10
  162

  De snelste manier om een Facebook marketing expert te worden en omzet te halen uit advertenties.

 • Cursus Waanzinnige Pinterest Strategie

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €27.
  15
  176

  Kun je je webverkeer snel laten groeien naar tot wel 75.000 kwalitatieve webbezoekers per maand? Jazeker, en met meer! Ik leer je hoe je met mijn ijzersterke Pinterest strategie tot wel 100.000 mensen aantrekt naar je blog, bedrijfswebsite of webshop!

 • Online Cursus Social Media Marketing met Instagram

  Oorspronkelijke prijs was: €75.Huidige prijs is: €29.
  99
  813

  In deze uitgebreide cursus leer je hoe je advertenties maakt en verbetert wat jou kan helpen bij het verhogen van je omzet. En op welke manieren jij meer volgers kunt krijgen voor jouw Instagram account. Wil jij weten hoe Instagram je hierbij kan helpen? Schrijf je dan in voor de cursus!

 • Cursus Facebook Inzetten als Ondernemer

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  16
  206

  Na het volgen van deze training, weet jij hoe je jouw doelgroep optimaal bereikt, hoe EdgeRank precies werkt en wat je juist niet moet doen op Facebook. Weet jij al hoe je je pagina slim beheert? Volg deze training en maak kennis met de andere kant van Facebook.

 • Online Cursus Fotomarketing

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  8
  55

  Weet je nog, dat op de belangrijkste momenten in je leven er altijd iemand was om een foto te maken? Foto’s verbinden mensen; foto’s delen brengt ons samen. Camera’s zijn overal. Ook bedrijven hebben hier baat bij. Mensen zitten niet meer te wachten op lege reclameboodschappen. De praktijk wijst uit dat foto’s twee keer zoveel likes krijgen als tekstupdates. Sterker nog: de opmars van visuele content is de grootste recente trend op social media.

Opleidingen over Social Media

Leer in deze opleiding hoe je meer klanten krijgt door online zichtbaar te worden met social media

Social media marketing – Meer klanten door online zichtbaarheid

Alle niveaus
45 uur
1

Dit is hoe je je marketing winstgevender maakt. Meer klanten door online zichtbaarheid: Zó doe je dat.

Oorspronkelijke prijs was: €695.Huidige prijs is: €595.
Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
5

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

Oorspronkelijke prijs was: €800.Huidige prijs is: €700.

Wat leer je met een cursus over social media?

Tegenwoordig zijn social media kanalen niet alleen plekken om contact te houden met vrienden, maar ook krachtige platforms voor branding, netwerken en zakelijke groei. De cursussen van Soofos bieden inzicht in hoe je deze platforms strategisch kunt inzetten, of je nu je bereik wilt vergroten, betrokkenheid wilt stimuleren of effectieve advertentiecampagnes wilt opzetten.

Online cursussen over diverse social media platformen

De wereld van social media is divers en altijd in beweging. Bij ons vind je cursussen die elk belangrijk platform behandelen: van Instagram en Facebook tot LinkedIn en Pinterest. Elke cursus biedt praktische tips, actuele strategieën en wordt geleid door enthousiaste experts die je alles vertellen over de do’s en don’ts van social media marketing.

Vind jouw online social media cursus

Welke cursus je ook kiest, onze instructeurs gaan jou helpen bij het ontwikkelen van je social media skills. Kies voor een enkele cursus of volg onbeperkt álle cursussen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Social Media

Blogs over Social Media

linkedin tips

LinkedIn tips: zo gebruik je LinkedIn Creators als online instructeur

Op zoek naar LinkedIn tips? Zorg dan dat de basis goed is, en begin bij je profiel. Lees je hoe je met LinkedIn Creators eruit springt!

31 juli 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.