Facebook Cursussen

Leer alles over Facebook met onze vriendelijke cursussen en ontdek de kracht van sociale media voor digitale marketing. Start vandaag nog op Soofos!

 • Doorpakken op social media met Facebook & Instagram

  Oorspronkelijke prijs was: €175.Huidige prijs is: €85.
  11
  183

  Wil jij nu écht gaan doorpakken met social media? Dan is deze cursus perfect voor jou. Je leert welk platform het beste voor jouw werkt, wat de do’s en don'ts zijn, welke tools perfect zijn voor content creatie, en hoe je zonder extra geld uit te geven aan meer volgers en klanten komt.

 • Mini-cursus effectief adverteren op Facebook

  Oorspronkelijke prijs was: €15.Huidige prijs is: €5.
  15
  90

  Een stap voor stap video uitleg over hoe jij op een goede manier begint met adverteren op Facebook. Ik zorg ervoor dat je exact ziet welke advertenties voor verkopen of leads zorgen (en je niet alleen maar weet of een advertentie clicks, bereik, weergaven of likes oplevert).

 • Facebook en Instagram advertentie fundamentals

  Oorspronkelijke prijs was: €299.Huidige prijs is: €149.
  10
  162

  De snelste manier om een Facebook marketing expert te worden en omzet te halen uit advertenties.

 • Cursus Facebook Inzetten als Ondernemer

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  16
  206

  Na het volgen van deze training, weet jij hoe je jouw doelgroep optimaal bereikt, hoe EdgeRank precies werkt en wat je juist niet moet doen op Facebook. Weet jij al hoe je je pagina slim beheert? Volg deze training en maak kennis met de andere kant van Facebook.

 • Succesvol Marketing Funnels Opzetten

  97
  10
  180

  In deze online training leer ik jou hoe je succesvol gaat worden met jouw online business. Stap voor stap laat ik je zien hoe je meer leads en verkopen krijgt terwijl je hier minder tijd mee kwijt bent!

Facebook Cursussen - Online leren | Soofos

Wil je meer leren over sociale media en online communicatie? Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je digitale marketingvaardigheden? Dan zijn de Facebook cursussen op Soofos precies wat je nodig hebt! Met onze vriendelijke en interactieve cursussen kun je alles leren over adverteren op Facebook en het ontwikkelen van een effectieve Facebook strategie. En het beste van alles is dat je deze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus!

Adverteren op Facebook

Wil je leren hoe je Facebook kunt gebruiken als een krachtig advertentieplatform? Onze cursus “Adverteren op Facebook” is perfect voor jou! In deze cursus leer je alles over het maken van aantrekkelijke advertenties, het targeten van de juiste doelgroep en het analyseren van de resultaten. Met praktische voorbeelden en stapsgewijze instructies zul je al snel in staat zijn om succesvolle advertentiecampagnes op Facebook te creëren.

Facebook strategie

Een sterke Facebook strategie is essentieel voor het succes van je bedrijf. Met onze cursus “Facebook strategie” leer je hoe je een effectieve strategie kunt ontwikkelen om je doelgroep te bereiken en betrokkenheid te creëren. Je leert hoe je waardevolle content kunt maken, hoe je je pagina kunt optimaliseren en hoe je kunt omgaan met negatieve reacties. Na het voltooien van deze cursus zul je in staat zijn om je Facebook-pagina te laten groeien en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek de vele mogelijkheden die Facebook biedt voor sociale media, online communicatie en digitale marketing. Met een abonnement op Soofos Plus kun je gratis toegang krijgen tot al onze Facebook cursussen en nog veel meer. Waar wacht je nog op? Meld je aan en begin met leren!

Deze instructeurs geven les over Facebook

Blogs over Facebook

kim van haren

Hoe staat het ervoor met…Kim van Haren? 🌟

Van een cursus over social media, naar een complete opleiding over social media marketing die zich terugverdient: Kim van Haren deed het.

2 oktober 2023

Kim van Haren leert je in haar cursus op Soofos hoe je facebook en instagram effectief kunt inzetten

Doe jij het goed? Kim leert je Instagram en Facebook effectief inzetten

Social media in je marketing inzetten: het is simpeler dan je denkt, zolang je de basis kent. Kim van Haren is een expert, en helpt je focus aanbrengen.

22 november 2021

Lees welke sociale mediakanalen jouw bedrijf echt moet gebruiken.

6 belangrijkste sociale mediakanalen voor bedrijven

Het belang en de rol van sociale media Als bedrijf is het van belang dat je vindbaar bent voor je klanten. Dit betekent dat jij…

30 mei 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.