Adverteren En SEA Cursussen

Een online cursus adverteren kan je voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief te navigeren in de complexe wereld van online marketing en reclame.

 • Online adverteren met Google Ads

  47
  5
  115

  Google Ads is een op het eerste gezicht ontzettend complexe tool. Het kan lastig zijn om een effectieve campagne in te richten, zoekwoorden onderzoek te doen of zelfs maar te weten waar je moet beginnen. Na het volgen van deze cursus heeft deze ontzettend flexibele en nuttige tool geen geheimen meer voor jou.

 • Mini-cursus effectief adverteren op Facebook

  Oorspronkelijke prijs was: €15.Huidige prijs is: €5.
  15
  90

  Een stap voor stap video uitleg over hoe jij op een goede manier begint met adverteren op Facebook. Ik zorg ervoor dat je exact ziet welke advertenties voor verkopen of leads zorgen (en je niet alleen maar weet of een advertentie clicks, bereik, weergaven of likes oplevert).

 • Facebook en Instagram advertentie fundamentals

  Oorspronkelijke prijs was: €299.Huidige prijs is: €149.
  10
  162

  De snelste manier om een Facebook marketing expert te worden en omzet te halen uit advertenties.

 • Online Cursus Social Media Marketing met Instagram

  Oorspronkelijke prijs was: €75.Huidige prijs is: €29.
  99
  813

  In deze uitgebreide cursus leer je hoe je advertenties maakt en verbetert wat jou kan helpen bij het verhogen van je omzet. En op welke manieren jij meer volgers kunt krijgen voor jouw Instagram account. Wil jij weten hoe Instagram je hierbij kan helpen? Schrijf je dan in voor de cursus!

 • Cursus Facebook Inzetten als Ondernemer

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  16
  206

  Na het volgen van deze training, weet jij hoe je jouw doelgroep optimaal bereikt, hoe EdgeRank precies werkt en wat je juist niet moet doen op Facebook. Weet jij al hoe je je pagina slim beheert? Volg deze training en maak kennis met de andere kant van Facebook.

Opleidingen over Adverteren

Leer in deze opleiding de basis van online marketing, van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne

Online Marketeer

Alle niveaus
100 uur
5

Leer de basis van online marketing. Van het opzetten van een funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

Oorspronkelijke prijs was: €800.Huidige prijs is: €700.

Welke kanalen kun je online adverteren?

Online adverteren kan via meerdere kanalen zoals zoekmachines, sociale media, e-mail, websites en meer. Elk kanaal heeft zijn eigen sterktes en doelgroepen, van Google Ads voor zoekmachine marketing tot Facebook en Instagram voor social media reclame. Het kiezen van het juiste kanaal hangt af van je doelgroep, budget en marketingdoelstellingen.

Hoe start je met online adverteren

Beginnen met online adverteren vereist een duidelijk begrip van je doelen, doelgroep en budget. Het proces omvat het kiezen van het juiste platform, het opstellen van een advertentieplan, het ontwerpen van aantrekkelijke advertenties en het instellen van targeting-opties. Een goed startpunt is het definiëren van specifieke, meetbare, haalbare, relevante en tijdgebonden (SMART) doelen.

Hoe adverteer je effectief?

Effectief adverteren vereist een combinatie van creativiteit, data-analyse en strategische planning. Dit omvat het segmenteren van je doelgroep, het optimaliseren van je advertentieboodschappen en visuals, en het analyseren van de prestaties van je campagnes voor continue verbetering. Een focus op conversieoptimalisatie en klantengagement is cruciaal voor succes.

Advertentiecampagnes opzetten

Het opzetten van een advertentiecampagne omvat verschillende stappen, waaronder marktonderzoek, budgettering, het kiezen van de juiste advertentieformaten en -platforms, en het ontwerpen van de advertentiecontent. Het is ook belangrijk om A/B-tests uit te voeren en de resultaten regelmatig te evalueren om de ROI van je campagnes te maximaliseren.

Adverteren in Facebook, Google of Instagram

Elk van deze platforms heeft zijn eigen unieke set tools en opties voor adverteerders. Facebook en Instagram bieden uitgebreide targetingmogelijkheden gebaseerd op gebruikersgedrag en demografische gegevens, terwijl Google zich richt op zoekwoorden en gebruikersintentie. Kennis van de specifieke kenmerken en best practices van elk platform is essentieel voor effectieve advertenties.

Leer online adverteren

Het beheersen van online adverteren is een voortdurende reis van leren en experimenteren. Door online cursussen te volgen, kun je op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken in digitale reclame. Praktische ervaring, gecombineerd met theoretische kennis, zal je helpen om succesvolle online advertentiecampagnes te creëren en uit te voeren.

Deze instructeurs geven les over Adverteren

Blogs over Adverteren

Zet instragram in als effectief social media kanaal om jouw online cursus te promoten

Instagram inzetten bij het verkopen van een Online Cursus

Jouw eigen online cursus verkopen kan heel leuk zijn om te doen. Je kunt verschillende strategieën toepassen om via Social Media meer bekendheid te krijgen…

13 oktober 2016

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.