Profielfoto van
Instructeur

Stefan Rooyackers

Online Marketing, Social Media, SEO

7

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Stefan

Stefan is een van de eerste internet marketing pioneers van Nederland. Op basis van zijn ervaring als online marketeer heeft Stefan meerdere online cursussen en trainingen ontwikkeld die jou en jouw website verder helpen. Stefan is er in gedreven er voor te zorgen dat deze kennis zo toegankelijk mogelijk zijn, door zijn cursussen altijd scherp te prijzen. Stefan heeft onderhand 10 boeken geschreven en zijn eigen online cursussen bedrijf opgericht, "De Internet Marketing Academy". De meest populaire cursussen van zijn academie zijn hier op Soofos te volgen.

Cursussen

 • Online Cursus Microsoft Excel

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  29
  214

  Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken. Dus meer dan alleen als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden.

 • Basiscursus Content-Marketing

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  68
  302

  Leer hoe je waardevol wordt in jouw branche met content-marketing. Leer welke content je wanneer via welk kanaal moet delen. Begin meteen met leren!

 • Cursus Maak je eigen Online Marketingplan

  Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €19.
  20
  140

  In deze cursus leer ik je stap voor stap hoe je een super sterk online marketingplan maakt in een paar uur. Je krijgt een draaiboek bij deze training en daarin word uitgelegd wat je moet invullen.

 • Cursus Facebook Inzetten als Ondernemer

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  16
  205

  Na het volgen van deze training, weet jij hoe je jouw doelgroep optimaal bereikt, hoe EdgeRank precies werkt en wat je juist niet moet doen op Facebook. Weet jij al hoe je je pagina slim beheert? Volg deze training en maak kennis met de andere kant van Facebook.

 • In 7 stappen op 1 in Google

  29
  14
  93

  Ga aan de slag met zoekmachineoptimalisatie en leer hoe je in zeven stappen veel hoger kunt scoren in Google met jouw website.

 • Online Cursus Fotomarketing

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  8
  55

  Weet je nog, dat op de belangrijkste momenten in je leven er altijd iemand was om een foto te maken? Foto’s verbinden mensen; foto’s delen brengt ons samen. Camera’s zijn overal. Ook bedrijven hebben hier baat bij. Mensen zitten niet meer te wachten op lege reclameboodschappen. De praktijk wijst uit dat foto’s twee keer zoveel likes krijgen als tekstupdates. Sterker nog: de opmars van visuele content is de grootste recente trend op social media.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.