Volg een nieuwe Online Cursus over Afvallen

Klaar om die extra kilo’s te verslaan? Ontdek onze online cursussen over afvallen en leer alles over gezond eten en effectieve workouts voor een fit en vitaal leven!

 • Afvallen zonder dieet – Kickstart je vetverbranding

  33
  1
  39

  Creëer moeiteloos een optimale vetverbranding, leer hoe jij nooit meer vet vasthoudt én ontdek hoe je jouw ideale gewicht bereikt. Deze cursus is de kickstart om jouw vetverbranding AAN te zetten.

 • Vasten & Intermittent Fasting: Morgen beginnen!

  25
  8
  68

  Vasten en Intermittent Fasting, leer wat je moet weten om er direct mee aan de slag te gaan.

 • Verbrand razendsnel lichaamsvet met het keto dieet

  49
  3
  84

  Afvallen lukt niet echt en áls het dan lukt nooit op de plaatsen die jij wil: vetrolletjes rondom de buik en billen. En trouwens: je houdt ook te veel van lekker bbq-en en uit eten dus dat maakt het lastig, zeker in deze hete zomer. Gelukkig is er het keto dieet waarbij je volop vette speklappen en eieren kunt eten en toch snel en effectief lichaamsvet verbrandt! Na het volgen van deze cursus weet je alles over het keto dieet en zit je volop in ketose: het proces dat het keto dieet mogelijk maakt.

 • Cursus Blijvend Afvallen zonder Dieet

  97
  2
  27

  In de cursus Blijvend Afvallen zonder Dieet leer je hoe je normaal kan eten en tóch kan afvallen. Het veranderen van je eetgedrag staat hier centraal!

 • Leren Afvallen met Ikwilvanmijnbuikaf

  59
  4
  42

  Mijn passie is gezondheid en andere mensen dingen leren. Dit is de reden waarom ik ikwilvanmijnbuikaf.nl ben gestart. In deze cursus combineer ik mijn twee passies. Je leert hier alle ins & outs van het afvallen. Je leert stap voor stap hoe het lichaam werkt. En dat niet alleen. Je leert ook hoe je eigen trainings- en voedingsschema's maakt!

 • Online Cursus Afvallen

  49
  21
  202

  Afvallen is uitdaging; al 30 jaar stijgt gewichtstoename in NL, ook bij kinderen. 41% heeft overgewicht, mannen vanaf 40 jaar zelfs 50%. Keer deze trend en voorkom verdere gewichtstoename in Nederland.

Wat leer je met een cursus over afvallen?

Met onze cursussen over afvallen ontdek je niet alleen de geheimen van effectief gewichtsverlies, maar krijg je ook de kennis en motivatie die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Onze instructeurs ondersteunen je o.a. bij het begrijpen hoe voeding en beweging samenwerken, hoe je je metabolisme kunt stimuleren of gezonde gewoontes kunt ontwikkelen die een leven lang meegaan.

Vind dé online cursus over afvallen voor jou

Klaar om het roer om te gooien en fitter en gezonder door het leven te gaan? Met onze online cursussen kun je direct beginnen. Of je nu wilt genieten van toegang tot alle cursussen over afvallen (én meer) met een Soofos Plus abonnement, of liever een enkele cursus wilt uitproberen, de keuze is aan jou!

Deze instructeurs geven les over Afvallen

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.