Afvallen zonder dieet – Kickstart je vetverbranding

Erik en Miriam · 4 December 2023

Creëer moeiteloos een optimale vetverbranding, leer hoe jij nooit meer vet vasthoudt én ontdek hoe je jouw ideale gewicht bereikt. Deze cursus is de kickstart om jouw vetverbranding AAN te zetten.

 • Alle niveaus
 • 31 Lessen
 • 1u 43min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Afvallen zonder dieet
 • Afvallen zonder heftig sporten
 • Leren welke kleine aanpassingen in je dagelijkse gewoonten veel effect hebben op afvallen
 • Voedzame en volwaardige maaltijden op tafel kunnen zetten

Cursus inhoud

Vouw uit

Blijvend afvallen zonder dieet – Kickstart je vetverbranding

Ontdek het geheim van effectief afvallen

Afvallen zonder dieet – klinkt dat niet als muziek in de oren? Deze cursus onthult het geheim achter een gezond gewicht zonder de restricties van een traditioneel dieet. Ontdek hoe je door het aanpassen van kleine gewoontes in je dagelijks leven, zoals meer bewustzijn rondom voeding en het versterken van je mentale welzijn, effectief en blijvend kunt afvallen. Leer waarom diëten vaak falen en hoe een evenwichtige aanpak de sleutel is tot succes.

De kracht van vetverbranding

Wat is vetverbranding precies en hoe kan het je helpen in je strijd tegen de kilo’s? Deze cursus duikt in de wetenschap achter vetverbranding en legt uit hoe je lichaam vet omzet in energie. We laten zien hoe je door kleine aanpassingen in je levensstijl, zoals het eten van de juiste voedingsstoffen en het vinden van een balans in beweging, je metabolisme kunt stimuleren. Dit leidt tot effectiever afvallen, zonder dat je jezelf uithongert of extreem moet sporten.

Praktische oplossingen voor gewichtsproblemen

Deze cursus richt zich op de diepere oorzaken van gewichtstoename. Ontdek hoe emotioneel eten, hormonale disbalansen en een ongezonde levensstijl bijdragen aan overgewicht. We bieden praktische oplossingen en strategieën om deze problemen aan te pakken, zodat je niet alleen gewicht verliest, maar ook een gezondere relatie met eten en je lichaam opbouwt.

Stop met aanmodderen in de hoop dat je gaat afvallen en zet je leefstijl doelgericht in om nooit meer te lijnen en toch af te vallen

In deze cursus focussen we niet alleen op snelle resultaten, maar we leggen de nadruk op het creëren van een duurzame levensstijl verandering. Van het in balans brengen van je hormonen tot het stimuleren van je vetverbranding; van het samenstellen van voedzame maaltijden tot het maken van slimme leefstijlkeuzes. We benadrukken ook wat je niet moet doen, zoals het volgen van rigide diëten of overmatig sporten, en waarom deze benaderingen vaak niet werken op de lange termijn.

Een cursus voor iedereen

Deze cursus is voor iedereen die een gezondere levensstijl wil nastreven. Of je nu worstelt met die laatste hardnekkige kilo’s, of gewoon een gezonder leven wilt leiden, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische tools voor alle niveaus.

Jaarlijks helpen we meer dan 250 vrouwen af te vallen

De combinatie van een leefstijlcoach en een hormooncoach maakt dat onze klanten blijvende resultaten behalen. In plaats van tijdelijke oplossingen, bieden we een duurzame strategie gericht op het in balans brengen van hormonen en het creëren van een levensstijl die natuurlijk gewichtsverlies bevordert. Dit zorgt voor blijvende resultaten en een betere algehele gezondheid. In onze Healthy Habits Academy helpen we jaarlijks meer dan 250 vrouwen om hun doelen te bereiken.

Erik en Miriam Everaerts, instructeurs van de cursus afvallen zonder dieet op Soofos

Volg deze cursus en

Neem voorgoed afscheid van diëten
Creëer een gezonde levensstijl die natuurlijk gewichtsverlies bevordert
Ontwikkel een krachtig eetpatroon zonder suikerbehoefte
Krijg meer energie en balans in je hormoonhuishouding
Val af zonder op een strak dieet te zitten
Krijg een hogere vetverbranding waardoor je afvalt
Ontwikkel een gezonde relatie met eten
Gooi je behoefte aan suiker overboord
Je hebt geen last meer van energiedips

Voorgoed afscheid nemen van diëten

Klaar om vaarwel te zeggen tegen diëten en hallo tegen een leven vol zelfvertrouwen en gezondheid? Doe mee aan ons programma en ontdek de kracht van blijvend afvallen zonder dieet!

Over de instructeur

Heey! Wij zijn Erik & Miriam

Leefstijl & Hormoon coach

Al meer dan 15 jaar zijn wij, Erik en Miriam, actief bezig met gezondheid. Miriam heeft hier zelfs iets langer ervaring mee dan Erik.

Erik ontwikkelde zijn interesse in gezondheid tijdens zijn sportperiode en werd al snel een personal trainer. Hij hielp voornamelijk vrouwen bij het afvallen door het aanpassen van hun voeding en het opstellen van trainingsplannen. Toch bleek het voor veel vrouwen moeilijk om hun gewenste gewicht te bereiken.

Hierdoor is Erik zich meer gaan verdiepen en ontdekte hij dat hormonen een rol spelen bij het vasthouden van vet en het verbranden ervan.

Miriam houdt ervan om nieuwe recepten uit te proberen en te bedenken en heeft veel kennis van voeding. Daarnaast heeft Miriam ook 20 jaar ervaring met de werking van ons menselijk brein. Een van de uitdagingen bij het afvallen is dat mensen vaak terugvallen in oude patronen.

Wanneer je begrijpt hoe je brein werkt, kun je deze patronen veel gemakkelijker doorbreken. Dit is waarom Miriam jou coacht in het doorbreken van oude patronen.

Samen helpen we jaarlijks meer dan 250 vrouwen  met onze programma's. We kijken niet alleen naar voeding en beweging, maar naar de totale levensstijl: inclusief hormonen, patronen, ontspanning, rust en slaap.

Door al deze aspecten aan te pakken, kun je blijvend afvallen zonder een strikt dieet te volgen. De vrouwen die deelnemen aan onze programma's behalen daadwerkelijk resultaten.

Wil jij afvallen zonder ooit nog te diëten? Volg onze cursus en we leren je hoe jij dit voor elkaar krijgt.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Wat een mooie en leuke cursus!! Ennnn ja ik ben het aan het proberen hahahaha jullie horen het van mij…. groet Franklin

33Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 34 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.