Schrijf cursussen

Leer met behulp van onze online cursussen over Schrijven pakkende verhalen te vertellen op papier. Direct te beginnen en op jouw eigen tempo te volgen.

 • Een boek schrijven met ChatGPT: Sneller, beter én makkelijker!

  Oorspronkelijke prijs was: €65.Huidige prijs is: €35.
  1
  67

  Laat je droom om een boek te schrijven werkelijkheid worden met behulp van ChatGPT. Ontdek hoe ChatGPT jou kan ondersteunen als schrijfcoach; wat het schrijfproces niet alleen verbetert, maar ook versnelt en vooral leuker maakt!

 • Verwerk je emoties met schrijven

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €23.
  13
  67

  Maak van iets moeilijks iets moois. Geef jouw gedachten en gevoelens aan het papier. Het is niet moeilijk, je begint gewoon met één woord en de rest leer je van mij in deze cursus van 6 videolessen.

 • Je boek schrijven en schrijver worden 📚 + BONUS handboek & schrijftool

  Oorspronkelijke prijs was: €125,99.Huidige prijs is: €70.
  7
  79

  Dansen we straks samen op het boekenbal? 💃 In deze cursus leer je jouw boek schrijven. We beginnen met het opbouwen van een schrijfgewoonte. Ook leer ik je over plot, personages, perspectief, writer's block, creativiteit en uitgeverijen.

 • Cursus Hoe schrijf ik een reisblog in 12 lessen

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €19.
  7
  52

  Ben jij gek op reizen, en ben je op zoek naar een leuke en originele manier om je reis vast te leggen? Heb je altijd al reisjournalist willen worden maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze cursus perfect voor jou!

 • Creatief schrijven: inspiratie en efficiëntie

  9,50
  1
  38

  Het schrijven van een boek. Waar haal ik de inspiratie vandaan en hoe kan ik efficiënter werken? Meer schrijven in minder tijd. Daar gaat deze cursus over.

 • Creatief schrijven: Karakters die leven.

  9,50
  3
  30

  Karakters zijn van levensbelang voor je boek. Als je lezers niet met je personages op pad kunnen gaan; niets voor hen voelen, dan zullen ze je boek snel genoeg aan de kant schuiven. In deze cursus reik ik handvatten aan om je personages tot leven te wekken.

 • Creatief schrijven: de structuur van het verhaal.

  9,50
  2
  48

  Wat maakt van een verhaal een goed verhaal? Hoewel schrijven absoluut een creatief proces is, komt er zeker ook een stuk techniek om de hoek kijken. Zo komen bepaalde elementen in ieder goed verhaal terug en is er altijd sprake van een ritme dat aantrekkingskracht op de lezer uitoefent. In deze cursus behandel ik het ritme in de outline en de elementen die van een stuk tekst een verhaal maken.

 • Hoe schrijf ik een boek?

  Oorspronkelijke prijs was: €159.Huidige prijs is: €95.
  7
  68

  Heb je altijd al een boek willen schrijven maar wist je niet hoe je zoiets aanpakt? Dan is dit je kans. In de cursus Hoe schrijf ik een boek? leer je hoe je dat doet. Praktisch en met veel uitleg.

 • Zakelijke e-mails schrijven: Effectief communiceren via de mail

  27,50
  8
  85

  Leer in vijf lessen hoe je efficiënte en effectieve zakelijke e-mails schrijft. Verbeter je communicatie en bereik betere resultaten met elke verzonden mail.

 • Hoe schrijf je een boek?

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29,50.
  23
  137

  Een cursus voor beginnende schrijvers die fictie willen schrijven. Reken af met alle bezwaren, vergaar de nodige kennis en schrijf daadwerkelijk je eerste boek!

 • Kinderworkshop Verhalen Schrijven

  Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €5.
  15
  141

  Deze workshop laat kinderen kennismaken met het schrijven van verhalen. Er worden diverse technieken aangereikt, maar het schrijfplezier staat voorop. Met deze cursus ontwikkelt je kind of leerling zijn fantasie en creativiteit.

Opleidingen over Schrijven

In deze opleiding leer je hoe je door SEO meer bezoekers en klanten krijgt op jouw website

SEO: Meer bezoekers en klanten met je website

Alle niveaus
15 uur
2

Leer alles over SEO en verbeter je website zodat je meer bezoekers en klanten krijgt.

595

Wat leer je met een cursus over schrijven?

Schrijven is een kunst en een vaardigheid die verder gaat dan het plaatsen van woorden op papier. Het gaat om het tot leven brengen van verhalen, het delen van ideeën en het raken van mensen. Met behulp van onze cursussen leer je de gereedschappen en technieken die je nodig hebt om je creativiteit op papier te zetten, of je nu droomt van het publiceren van een boek, het schrijven van pakkende blogs of het creëren van meeslepende verhalen.

Online cursussen om je schrijfvaardigheden te ontwikkelen

Elk genre en elke schrijfstijl heeft zijn eigen nuances en technieken. Bij Soofos vind je cursussen die je begeleiden door de verschillende aspecten van het schrijfproces. Van het opzetten van een sterke verhaallijn tot het verfijnen van je schrijfstijl, onze ervaren instructeurs delen hun expertise om je te helpen jouw eigen stijl te vinden en creatieve verhalen te schrijven.

Vind dé online cursus over schrijven die bij je past

Leer van onze ervaren experts en start met het ontwikkelen van jouw schrijfcarrière. Kies voor een losse cursus of volg onbeperkt cursussen over schrijven én meer met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Schrijven

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.