Cursussen Over Leren

Beter leren leren op Soofos. Vergroot je eigen kennis en vaardigheden op een efficiente manier. Ontdek het op Soofos.

 • Cursus Webinars Maken

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €39.
  1
  7

  In deze online cursus webinars maken leer je wat webinars zijn, en leer je alle stappen die je moet zetten om een succesvolle webinar te organiseren. Van de voorbereiding tot de technische uitvoering inclusief praktische tips.

 • Een poster ontwerpen met InDesign (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  5

  Leer jouw verhaal op posters te vertellen met Adobe InDesign. Een praktijkcursus die inspireert en je eigen creatieve boodschap vormgeeft.

 • Intervisiebegeleider

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €69.
  5
  22

  Leer hoe je groepen effectief kunt begeleiden in hun zelfreflectie en collectieve leerprocessen. Ontdek de kunst van intervisiebegeleiding, leer de verschillen tussen intervisie en intercollegiale toetsing, en ontwikkel je luistervaardigheden.

 • Grip op faalangst

  99
  1
  26

  Wil je geen stress meer bij het maken van toetsen en leren van nieuwe dingen? Helemaal klaar met buikpijn, rode vlekken en weinig eetlust als je een presentatie moet geven? Doe dan deze duidelijke cursus en leer hoe je omgaat met faalangst.

 • ICT-hulpmiddelen inzetten bij lees- en schrijfmoeilijkheden

  30
  2
  21

  Vlot kunnen lezen en schrijven heb je nodig om deel te kunnen nemen aan onze samenleving. Maar wat als je op dit gebied blijvende en hardnekkige moeilijkheden ervaart?

 • Digitale toegankelijkheid voor personen met een motorische beperking

  30
  1
  18

  Personen met een motorische beperking hebben vaak moeilijkheden met de bediening van pc, smartphone, tablet enzovoort. In deze cursus leer je hoe je digitale toegankelijkheid kan verbeteren.

 • Professioneel Mind Mappen masterclass

  Oorspronkelijke prijs was: €195.Huidige prijs is: €95.
  1
  59

  Wil jij Mind Maps maken waarmee je sneller, beter en leuker kunt leren én waarmee je makkelijker en meer kunt onthouden? Schrijf je dan in voor deze cursus en leer slimmer en effectiever vergaderen, brainstormen, presenteren en studeren!

 • Adobe Praktijkvoorbeeld: VISITEKAARTJE

  19,95
  5
  34

  Na je Adobe-cursus ben je klaar om te creëren. D.m.v. een praktijkvoorbeeld gaan we losse technieken omzetten in een workflow. Kijk mee hoe ik als vormgever projecten aanpak. Dit keer gaan we een visitekaartje opmaken met InDesign.

 • Leren Tekenen met Lef en Plezier

  39,95
  20
  556

  Wil jij graag leren tekenen, maar heb je geen tekentalent? Dan is deze motiverende online tekencursus echt iets voor jou! Ervaring is niet nodig, want je leert spelenderwijs tekenen met 10 verrassende tekenopdrachten en inspirerende filmpjes.

Welkom bij Soofos: Cursussen voor online leren

Bij Soofos bieden we een breed scala aan cursussen aan om jou te helpen groeien en je kennis te vergroten. Of je nu geïnteresseerd bent in onderwijs, studeren, kennis, training of persoonlijke ontwikkeling, wij hebben de perfecte cursus voor jou!

Leer op jouw eigen tempo

Bij Soofos geloven we dat leren leuk en flexibel moet zijn. Daarom bieden we cursussen aan die je op je eigen tempo kunt volgen. Of je nu een drukke baan hebt, een gezin hebt om voor te zorgen, of gewoon graag in je eigen tijd wilt studeren, onze cursussen passen zich aan jouw behoeften aan. Met onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving kun je altijd en overal toegang krijgen tot je cursusmateriaal.

Verrijk jezelf met nieuwe kennis en vaardigheden

Onze cursussen zijn ontworpen om jou te helpen groeien en je vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden voor elk wat wils. Van taalcursussen tot marketingtrainingen en van fotografielessen tot programmeercursussen, wij hebben de juiste cursus om jouw interessegebied te verkennen en jezelf te verrijken met nieuwe kennis en vaardigheden.

Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. En het beste van alles is dat je onze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en begin met leren!

Deze instructeurs geven les over Leren

Blogs over Leren

leren met chatgpt

Makkelijker leren met ChatGPT: kan het? Tips + Prompts

Kun je beter leren met ChatGPT aan je zijde? De tool heeft zijn beperkingen, maar met deze tips kun je zeker bergen werk verzetten!

30 oktober 2023

10 tips voor remote leren: beter studeren, waar dan ook🌟

Ben jij al een fan van locatieonafhankelijk leren, of worstel je nog met discipline en routine? Deze tips helpen je op weg.

21 augustus 2023

Wat zijn de voordelen van thuis leren? Lees het hier!

Alle voordelen van thuis leren voor studenten

Het aanbod van thuisstudies en online cursussen is de afgelopen tijd aanzienlijk gestegen. Veel studenten zien de voordelen van thuis leren en volgen online cursussen.…

18 oktober 2016

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.