Profielfoto van
Instructeur

Patrick

Investeren, aandelen, cryptocurrencies

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Patrick

Bij WhatsNext Community geloven we in de kracht van financiële educatie en de impact die het kan hebben op het leven van mensen. Wij zijn er trots op een van de grootste communities van Nederland en België te zijn, waar we hoogwaardige diensten en een betrokken omgeving bieden om onze leden te helpen groeien en succesvol te worden in de financiële wereld.

Ik ben Patrick Jongeneel, Co-Founder. Sinds mei 2021 help ik mensen de wereld van technische analyse te verkennen, door ideeën en educatie op een begrijpelijke en informele manier te presenteren. Mijn passie ligt bij investeren, blockchain en cryptocurrency, en ik ben toegewijd aan het opbouwen van een ondersteunende investeringsgemeenschap.

Cursussen

 • WhatsNext Mindset cursus: Verbeter je focus

  47
  0
  3

  Reis mee door de wereld van biohacken. Door slimme tips en tricks leer je sneller gewoontes aan te nemen en ontdek je hoe je je beter kunt focussen voor een productiever en efficiënter leven.

 • Beurs beginners – Alles wat je moet weten om veilig en effectief te beleggen

  5
  1
  9

  Leer de basis van beleggen: Ontdek hoe je veilig en effectief kunt investeren in aandelen en crypto, en pas eenvoudige strategieën toe voor passieve groei. Perfect voor iedere Beurs Beginner die wil starten met beleggen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.