WhatsNext Mindset cursus: Verbeter je focus

Patrick · 29 Mei 2024
Reis mee door de wereld van biohacken. Door slimme tips en tricks leer je sneller gewoontes aan te nemen en ontdek je hoe je je beter kunt focussen voor een productiever en efficiënter leven.
 • Alle niveaus
 • 5 Lessen
 • 1u 10min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer hoe je snel nieuwe gewoontes aanleert
 • Leer hoe voeding invloed heeft op je brein
 • Kom erachter hoe jij beter kan focussen
 • Leer hoe je dopamine-systeem jouw dagen bepaalt

Ontdek de kracht van jouw mindset en verbeter je focus

Heb je ooit het gevoel dat je vastzit in oude gewoontes en je focus mist? Wil je je dagelijkse prestaties verbeteren en meer uit je dagen halen? Dan is deze Mindset Cursus precies wat je nodig hebt. Patrick van WhatsNext neemt je mee op een reis door de wereld van biohacking, waar je leert hoe je je lichaam en geest beter kunt begrijpen en benutten om je focus te verbeteren.

Wat is mindset?

Mindset is de manier waarop je denkt, voelt en handelt in verschillende situaties. Het beïnvloedt je prestaties, je welzijn en zelfs je relaties. Met de juiste mindset kun je obstakels overwinnen, nieuwe vaardigheden sneller leren en je doelen efficiënter bereiken. In deze cursus ontdek je hoe je je mindset kunt optimaliseren en je focus kunt versterken om je leven positief te veranderen.

Jouw mindset heeft een enorme impact op je leven

Een sterke mindset en verbeterde focus zijn de sleutels tot succes in elk aspect van je leven. Door te leren hoe je je gedachten en gedrag kunt sturen, kun je:

Sneller nieuwe gewoontes aanleren

Je focus verbeteren en meer gedaan krijgen

Beter omgaan met stress en tegenslagen

Meer voldoening halen uit je dagelijkse activiteiten

Focus behouden in een wereld vol afleidingen

Veel mensen worstelen met het aanleren van nieuwe gewoontes en het behouden van focus in een wereld vol afleidingen. Deze cursus biedt praktische tips en technieken om deze uitdagingen te overwinnen. Patrick leert je hoe je je hersenen en lichaam kunt biohacken om je doelen sneller en efficiënter te bereiken, met een specifieke nadruk op het verbeteren van je focus.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is perfect voor iedereen die:

 • Meer wil bereiken in minder tijd
 • Moeite heeft om nieuwe gewoontes aan te leren
 • Zich vaak afgeleid voelt en moeite heeft met concentreren
 • Interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en zelfverbetering

Of je nu een drukke professional bent, een student die zijn studieresultaten wil verbeteren, of gewoon iemand die het meeste uit zijn dagelijkse leven wil halen, deze cursus biedt waardevolle inzichten en technieken voor jou.

Ben je klaar om de kracht van jouw mindset te ontdekken en je focus te verbeteren? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de WhatsNext Mindset cursus. Zet de eerste stap naar een beter begrip van jezelf en haal meer uit elke dag.

Over de instructeur

Patrick

2 Cursussen

Bij WhatsNext Community geloven we in de kracht van financiële educatie en de impact die het kan hebben op het leven van mensen. Wij zijn er trots op een van de grootste communities van Nederland en België te zijn, waar we hoogwaardige diensten en een betrokken omgeving bieden om onze leden te helpen groeien en succesvol te worden in de financiële wereld.

Ik ben Patrick Jongeneel, Co-Founder. Sinds mei 2021 help ik mensen de wereld van technische analyse te verkennen, door ideeën en educatie op een begrijpelijke en informele manier te presenteren. Mijn passie ligt bij investeren, blockchain en cryptocurrency, en ik ben toegewijd aan het opbouwen van een ondersteunende investeringsgemeenschap.

47Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 5 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.