Volg een Online Breintraining op Soofos

Verbeter je cognitieve vaardigheden en ontwikkel je brein met Soofos. Ontdek o.a. geheugentraining en concentratietraining. Train je eigen brein.

Gerelateerd

Automatiseren Burn-out Coachen Concentratie Emoties Faalangst Filosofie Geschiedenis hoogbegaafdheid Levensstijl Lichaam Mindset Notion Projectmanagement Slaap Smartphone Stress Toon alle
 • AandachtsModel: Breng balans in werk en privé!

  7,50
  0
  0

  Ontdek in deze training over het AandachtsModel de strategieën en vaardigheden die je nodig hebt om bewuste keuzes te maken, je omgeving te begrijpen en zelfkennis te vergroten op het gebied van aandacht en concentratie.

 • HSP: BOOST je neurotransmitters!

  59
  2
  27

  Ben jij hoogsensitief (HSP) en wil jij meer uit jezelf halen? Volg dan dit unieke programma. Leer hoe jij je neurotransmitters kunt balanceren en de beste versie van jezelf wordt!

 • Starterspakket filosofie: dit zit er in

  42
  14
  117

  Een basiscursus filosofie, niet meer & niet minder! Voor wie het leuk vindt om beter te leren denken en argumenteren. Welkom!

 • Russst in je hoofd…

  120
  5
  84

  Welk effect heeft jouw mindset op jouw leven? Negatieve gedachten, piekeren en stress. Leer waarom je het doet, waarom het niet nuttig is en hoe je het anders kunt doen om meer rust, positiviteit, plezier en voldoening in je leven te hebben.

 • Online cursus Zelfheling; De stress de baas en kom in je kracht staan!

  39
  0
  11

  In deze Online cursus Zelfheling krijg je tools aangereikt om stress te verminderen waardoor je je snel weer beter voelt en weer in je kracht kunt komen te staan. We werken o.a. met de meridianen, de ademhaling en we gaan Mindful wandelen.

 • Bouw een Productiviteit Systeem (Jouw Tweede Digitale Brein)

  Gratis
  10
  112

  Leer slimmer werken om je doelen te behalen. Creëer een brein-ondersteunend systeem, vergroot je productiviteit en bereik je doelen. Ontwikkel jezelf met deze cursus.

 • Gebruik je brein en word een happy thuiswerker

  25
  0
  13

  Thuiswerken zwaar? Leer in deze cursus hoe je je brein stimuleert, werkgeluk vergroot en vitaliteit behoudt. Overwin motivatie- en tijdsvalkuilen voor een gebalanceerd leven.

 • Gids naar je Ware Zelf

  30
  3
  40

  Leer je Ware Zelf kennen en ervaren. Kom in je eigen kracht staan. Kijk met andere ogen naar het leven. Is dat je wens? Dan is deze cursus een must voor jou! Je krijgt lessen, tools en meditaties die jou naar je ware Zelf brengen.

 • Nieuw: Breinvriendelijk Werken Masterclass

  9
  6
  31

  Voor managementassistentes en secretaresses: Heb je teveel te doen en te weinig tijd? Werk je af en toe hard, en vraag je jezelf aan het eind van de dag af wat je eigenlijk gedaan hebt? Deze Masterclass geeft je als managementassistente de handvatten om direct stressvrij in de praktijk te leren werken, tijd te besparen en meer te bereiken door te werken volgens het ritme van jouw brein.

Opleidingen over Breintraining

Leer in deze opleiding mindmappen effectief inzetten bij studeren, brainstormen, plannen, presenteren, aantekeningen maken, beslissingen nemen en nog veel meer.

Professioneel mindmappen

Alle niveaus
40 uur
1

Leer mindmappen effectief inzetten bij studeren, brainstormen, plannen, presenteren, aantekeningen maken, beslissingen nemen, inzicht krijgen, overzicht houden en nog véél meer.

975

Wat is Breintraining?

Breintraining verwijst naar een reeks activiteiten en oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van cognitieve functies, zoals geheugen, aandacht, snelheid, flexibiliteit en probleemoplossende vaardigheden. Deze oefeningen zijn ontworpen om de mentale scherpte te verhogen en kunnen bijdragen aan een betere mentale gezondheid en welzijn.

Voor wie is Breintraining?

Breintraining is nuttig voor mensen van alle leeftijden, van jonge studenten tot oudere volwassenen. Het is bijzonder voordelig voor personen die hun geheugen willen verbeteren, hun concentratie willen verhogen, hun besluitvorming willen versterken, of simpelweg hun mentale fitheid willen onderhouden.

Beginners op het gebied van breintraining kunnen starten met basisoefeningen die gericht zijn op geheugenverbetering, aandachtsfocus en cognitieve flexibiliteit. Online cursussen bieden een gestructureerde benadering, waarbij deelnemers geleidelijk complexere taken en oefeningen kunnen verkennen naarmate hun vaardigheden verbeteren.

Geheugentraining: onthoud meer en beter

Een goed geheugen is essentieel in ons dagelijks leven. Of je nu studeert, werkt of gewoon je dagelijkse taken wilt onthouden, een scherp geheugen komt altijd van pas. Onze geheugentraining cursussen leren je effectieve technieken om informatie beter op te slaan en te onthouden. Van geheugenpaleizen tot mnemotechnieken, je zult versteld staan van de resultaten die je kunt behalen. Ontdek hoe je jouw geheugen kunt trainen en verbeteren met onze cursussen!

Concentratietraining: focus op wat echt belangrijk is

In de huidige wereld vol afleidingen is het soms moeilijk om je te concentreren op de taken die voor je liggen. Onze concentratietraining cursussen helpen je om je focus te versterken en je aandacht beter te richten. Leer hoe je afleidingen kunt verminderen en je concentratievermogen kunt vergroten. Met praktische oefeningen en tips zul je merken dat je productiever en efficiënter kunt werken. Neem de controle over je concentratie en behaal betere resultaten met onze cursussen!

Leer Online Breintraining met Soofos

Door je in te schrijven voor een online breintraining op Soofos, kun je toegang krijgen tot een breed scala aan oefeningen en programma’s die ontworpen zijn om je cognitieve vaardigheden te versterken. De flexibiliteit van online leren stelt je in staat om je training aan te passen aan je eigen schema en tempo.

Wil jij je brein een boost geven en je cognitieve vaardigheden verbeteren? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een breintraining cursus op Soofos.

Deze instructeurs geven les over Breintraining

Blogs over Breintraining

leren met chatgpt

Makkelijker leren met ChatGPT: kan het? Tips + Prompts

Kun je beter leren met ChatGPT aan je zijde? De tool heeft zijn beperkingen, maar met deze tips kun je zeker bergen werk verzetten!

30 oktober 2023

10 tips voor remote leren: beter studeren, waar dan ook🌟

Ben jij al een fan van locatieonafhankelijk leren, of worstel je nog met discipline en routine? Deze tips helpen je op weg.

21 augustus 2023

leren met add

Online leren met ADHD: strategieën voor succes

Leren met ADHD kan een hele uitdaging zijn, maar online cursussen kunnen je helpen om op jouw unieke manier optimaal te leren.

23 juli 2023

Je focus verbeteren om beter te leren – volgens de wetenschap

Terwijl je hard aan het werk moet zijn, ben je op zoek naar tips die je helpen je focus verbeteren. Zoek niet verder!

29 april 2023

beter ontspannen

Zo neem je betere pauzes (en waarom je dat moet doen)

Hoe goed kun jij ontspannen? In dit artikel leggen we uit hoe je echt uitrust en pauze neemt, om weer helemaal op te laden.

4 mei 2022

10 dingen die je in 10 minuten kunt leren

10 leuke nieuwe dingen om te leren in 10 minuten

Een leven lang leren: ja, dat klinkt leuk, zolang je nog fulltime naar school mag, en niet naar kantoor. Leren is niet alleen iets voor…

14 januari 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.