Profielfoto van

Cornelis Kramer

het helder uit kunnen leggen van lastige oerstof (dit snap je na de cursus ;)

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Cornelis Kramer

Hallo! Cornelis Kramer is de naam, net 40 geworden, vader van 3 jongens in de basisschoolleeftijd. Twintig jaar geleden aan de Erasmus Universiteit gestudeerd, eerst sociologie en filosofie. Twee inderdaad, dus best zwaar af en toe, maar ik had goede docenten, en houd van lezen en rustig denken.

Na deze studies ben ik mijn docentbevoegdheid gaan halen voor Maatschappijwetenschappen en Filosofie, als nieuwe schoolvakken behoorlijk populair onder jongeren. Lesgeven doe ik sinds 2006, altijd met veel plezier en lol op de VAVO, en sinds covid-19 ook online hier op soofos.nl en ook fysieke cursussen (zie ook www.filosofiel.nl). De bedoelding is om uiteindelijk een heel filosofie voorexamenjaar havo/vwo als e-course hier te maken. De basiscursus is de opwarmer...

Als vader van drie kinderen (Julius, Olivier en Hugo) woon ik in Rotterdam, voor mij de stad van vernieuwende cultuur en denkers, zoals onder meer de filosoof Erasmus, die vlak naast de markthal voor de Laurenskerk staat. Zo zijn er nog vele denk(st)ers te ontdekken, probeer het voor het te laat is

Haha geen zorgen, ik ben niet zo'n doemdenker hoor, het is dus eigenlijk nooit te laat. Neemt niet weg dat het slim is om op tijd te beginnen, dus wees welkom... Al binnen? Gezellig!

Cursussen

  • 9 Hoofdstukken

    Starterspakket filosofie: dit zit er in…

    1

    Een basiscursus filosofie, niet meer & niet minder! Voor wie het leuk vindt om filosofie te leren kennen. Welkom! 

    Neem een klein voorproefje en volg de twee proeflessen. Je vindt ze hieronder in het lessenoverzicht, waar je ook alvast kunt zien wat er allemaal aan bod komt. Laten we connecten met filosofie!  

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.