Profielfoto van

Cornelis Kramer

het samenbrengen van wetenschappelijke disciplines (kinderen van de filosofie)

Instructeur

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Cornelis Kramer

Hallo!

Cornelis Kramer is de naam, net 41 geworden, vader van 3 jongens in de basisschoolleeftijd. Dus een gelukkig man :)

Erasmus Universiteit doorlopen, eerst sociologie en toen - tegelijkertijd - filosofie. Klinkt veel, en was het soms ook, maar gelukkig had ik goede docenten. En zo zwaar zijn de studies nu ook weer niet, zeker niet als je van lezen houdt. Hoop dat dat ook voor jou geldt, hoewel de beste lessen 1 op 1 overgebracht worden. Vandaar dat Soofos ook zo goed is voor filosofie.

Ik hoop dat je zin hebt om wat te leren van mij, ondanks dat je me niet kent. Altijd lastig om te zien of iemand wat weet. Kwestie van vertrouwen dus. Voordeel is dat ik als filosoof niet de wens heb je te willen bekeren, maar als een docent aandraag wat van alle overtuigingen de kern van waarheid is, en die kun je vervolgens in een logische volgorde zetten. Dat klinkt en is af en toe saai haha. Maar ik probeer het nu al een heel aantal jaren leuk te maken voor jongvolwassenen in het onderwijs, en ik ben blij dat mijn eerste cursus hier ook al op waarde geschat wordt. Kijk anders zelf even nu of lees nog wat meer over mij hier :)https://soofos.nl/leer-filosofie-van-cornelis-kramer/

De bedoelding is om het mooie vak filosofie voor jong en oud bereikbaar te maken, door een heel filosofie voorexamenjaar havo/vwo als e-course te maken. Superhandig als je het nog gaat volgen. Of gewoon een leven lang wil blijven leren! Het is toch altijd interessant om te onderzoeken wat het leven is?

Cursussen

Blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →