ChatGPT: bespaar tijd, geld en energie!

Rianna · 8 April 2024

In deze cursus krijg je een solide introductie tot de verbazingwekkende technologie van ChatGPT. Ook leg ik je tevens uit aan de hand van HEEL VEEL voorbeelden hoe je het in je dagelijks leven en/of je bedrijf toepast.

 • Beginner
 • 29 Lessen
 • 2u 6min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer hoe ChatGPT je helpt bij het schrijven van social media posts, blogs en zelfs boeken.
 • Leer hoe je ChatGPT als virtuele assistent gebruikt voor het beantwoorden van e-mails, vragen en zelfs koken.
 • Heel veel praktische voorbeelden en oefeningen.
 • Deze cursus is geschikt voor complete beginners.

ChatGPT voor beginners: bespaar tijd, geld en energie!

AI staat voor Artificial Intelligence (oftewel kunstmatige intelligentie), en is een technologie die steeds vaker wordt gebruikt in elk facet van ons leven. In deze cursus leer je ChatGPT begrijpen en hoe je het inzet om tijd, geld en energie te besparen.

In deze cursus krijg een solide introductie tot de verbazingwekkende technologie van ChatGPT. Daarnaast krijg je ook de kans om ermee te oefenen en te ontdekken hoe je het in je dagelijks leven of je bedrijf toepast.

Van het creëren van content tot het doen van marketing onderzoek, ChatGPT heeft talloze toepassingen die relevant voor jou zijn. Door middel van praktische voorbeelden en hands-on oefeningen ben je in staat de mogelijkheden van ChatGPT te verkennen en te begrijpen hoe het jouw leven gemakkelijker maakt. 

Dus als je tijd, geld en energie wilt besparen en als je op zoek bent naar een spannende nieuwe technologie om jouw vaardigheden en kennis uit te breiden, dan is deze cursus zeker iets voor jou!


Wat leer je in deze cursus?

De cursus bestaat uit een combinatie van presentaties, demonstraties, en praktische opdrachten die je helpen de materialen te begrijpen en te implementeren in je dagelijks leven of bedrijf. Aan het einde van de cursus heb je een beter begrip van de wereld van AI en heb je de vaardigheden om ChatGPT effectief te gebruiken in jouw voordeel.

Aan het einde van deze cursus weet je:

 • hoe je ChatGPT gebruikt voor het schrijven van e-mails, verslagen, boeken, recepten, etc;
 • hoe je ChatGPT gebruikt om in gesprek te gaan met bekende mensen, therapeuten of om hulp te vragen voor het ontmoeten van nieuwe mensen;
 • hoe je ChatGPT gebruikt in je werk voor SEO zoekwoorden, social media posts, blogs, etc;
 • wat de voor- en nadelen zijn van het gebruiken van ChatGPT.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en wil leren hoe je ChatGPT gebruikt om tijd, geld en energie te besparen in je dagelijks leven of bedrijf. Of het nu gaat om automatiseren van taken, het verbeteren van processen of het innoveren van producten en diensten, deze cursus biedt jou de kennis en vaardigheden die nodig zijn om ChatGPT effectief te implementeren.

De cursus is geschikt voor zowel particulieren als professionals en geschikt voor beginners!

“Tijd, geld en energie besparen, dat is wat wij gaan doen in deze cursus.”
– Rianna Hijlkema

Over de instructeur

Rianna

7 Cursussen

Rianna Hijlkema is geboren en getogen in Friesland, maar kan zich zelf sinds 12 jaar een echte wereldburger noemen. Ze heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt (Frankrijk, China, Spanje, Costa Rica, Colombia, Thailand, Indonesië, Nepal, Bulgarije) voor het Nederlandstalig onderwijs, en heeft de wereldwijde lockdown aangegrepen om al haar werkzaamheden online te brengen, waardoor ze nu als digital nomad werkt vanaf het strand in Mexico, de bergen in Nepal of waar de zon maar schijnt.

“Naast mijn liefde voor het onderwijs heb ik een manier gevonden om verschillende andere passies van mij te combineren tot een geweldige carrière, die elkaar allemaal op meerdere manieren verrijken.”

Naast leerkracht-directeur van Dutch Club Online, is Rianna tevens gecertificeerd postpartum doula, kinderslaapcoach en organiseert ze wandeltochten als empowerment coach. Daarnaast ontwerpt ze als grafisch ontwerper regelmatig websites, flyers, logo’s en overige documenten voor ondernemers en werkt ze tevens als COO voor een bedrijf in Amerika. “Ik vind vooral de variatie tussen al mijn werkzaamheden fantastisch.” Het is duidelijk dat Rianna dingen doet die ze leuk vindt en daar ontzettend veel energie van krijgt.

Beoordelingen

4.7 Gemiddelde beoordeling

30 Beoordelingen

 • 5
  25
 • 4
  3
 • 3
  1
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. Prima (en leuke) uitleg. Ik heb al vaker van ChatGPT gehoord, maar deed er eigenlijk nog niks mee. Sinds ik deze cursus volg ben ik volgens mij verslaafd geraakt. Dit komt ook door de duidelijke uitleg.

 2. Ik vond het een leuke en leerzame cursus met veel praktisch voorbeelden wat het makkelijker maakt om de stof op te slaan en toe te kunnen passen.

 3. Er is een wereld voor me opengegaan! Ik wist al wel dat je ontzettend veel kan met ChatGTP, maar wat ik vandaag allemaal dankzij Rianna ontdekt heb, is verbazingwekkend. Ik ben erg blij met de manier waarop Rianna de cursus aanbiedt, in korte en duidelijke hoofdstukken. Ik ga haar zeker volgen

 4. Deze cursus heb ik vanmiddag gekocht en dezelfde middag nog helemaal doorlopen. Het heeft me een goed inzicht in ChatGPT opgeleverd en meerdere praktische ideeën voor mijn werk. Deze werk ik in de komende dagen uit en na mijn vakantie laat ik anderen daarvan meegenieten.

 5. Een leerzame cursus die je een hele boel nieuwe inzichten geeft over het gebruik van ChatGPT. Ik ga de volgende cursus doen van Rianna ze is duidelijk en helder in haar verhaal zeer goed te volgen.

 6. Ik heb onlangs de cursus ChatGPT gevolgd en ik kan oprecht zeggen dat het een gamechanger is. Deze cursus heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, maar heeft me ook geholpen om aanzienlijke hoeveelheden tijd, geld en energie te besparen in mijn dagelijkse leven en werk.

  De cursus is ongelooflijk goed gestructureerd, met duidelijke modules en lesmateriaal dat gemakkelijk te begrijpen is. Of je nu een professional bent op zoek naar efficiëntere communicatie in je werk of gewoon iemand die graag slimmer met zijn tijd wil omgaan, deze cursus heeft voor iedereen iets te bieden.

  Een van de meest opmerkelijke aspecten van de cursus is hoe het je leert om ChatGPT optimaal te benutten. Ik was verbaasd over hoe ik met behulp van deze technologie taken kon automatiseren, complexe problemen kon oplossen en zelfs creatieve teksten kon genereren met minimale inspanning. Dit heeft mijn productiviteit aanzienlijk verhoogd en me in staat gesteld om meer te doen in minder tijd.

  Bovendien biedt de cursus waardevolle tips en inzichten over hoe je ChatGPT effectief kunt inzetten om kosten te verlagen, zoals klantenservice automatiseren, marketingmateriaal creëren en meer. Dit heeft me geholpen om mijn bedrijfskosten te verlagen en mijn ROI te verbeteren.

  Wat ik ook enorm waardeerde, was de ondersteuning van het instructieteam. Ze waren altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden bij eventuele problemen of onduidelijkheden.

  Kortom, de ChatGPT-cursus is een must voor iedereen die op zoek is naar manieren om tijd, geld en energie te besparen. Het heeft me geholpen om mijn doelen te bereiken en mijn efficiëntie te verbeteren. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen aan iedereen die het maximale wil halen uit deze krachtige technologie.

 7. Zeker goed. Het is een goede introductie van Chat Gpt met handige tips voor een beter gebruik van de tool. Ik kan deze zeker aanraden om een goed inzicht te krijgen wat AI kan betekenen, doet en niet doet voor je. Kan je wel eens kijken naar de Audio – soms kan je het niet verstaan wat er gezegd wordt.

 8. Leerzaam! Veel ideeën voor breed gebruik ChatGPT, mooie start.

Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 273 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.