ChatGPT: bespaar tijd, geld en energie!

Rianna · 21 maart 2023
In deze cursus krijg je een solide introductie tot de verbazingwekkende technologie van ChatGPT. Ook leg ik je tevens uit aan de hand van HEEL VEEL voorbeelden hoe je het in je dagelijks leven en/of je bedrijf toepast.
 • Beginner
 • 27 Lessen
 • 2u 4min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Leer hoe ChatGPT je helpt bij het schrijven van social media posts, blogs en zelfs boeken.
 • Leer hoe je ChatGPT als virtuele assistent gebruikt voor het beantwoorden van e-mails, vragen en zelfs koken.
 • Heel veel praktische voorbeelden en oefeningen.
 • Deze cursus is geschikt voor complete beginners.

ChatGPT voor beginners: bespaar tijd, geld en energie!

AI staat voor Artificial Intelligence (oftewel kunstmatige intelligentie), en is een technologie die steeds vaker wordt gebruikt in elk facet van ons leven. In deze cursus leer je ChatGPT begrijpen en hoe je het inzet om tijd, geld en energie te besparen.

In deze cursus krijg een solide introductie tot de verbazingwekkende technologie van ChatGPT. Daarnaast krijg je ook de kans om ermee te oefenen en te ontdekken hoe je het in je dagelijks leven of je bedrijf toepast.

Van het creëren van content tot het doen van marketing onderzoek, ChatGPT heeft talloze toepassingen die relevant voor jou zijn. Door middel van praktische voorbeelden en hands-on oefeningen ben je in staat de mogelijkheden van ChatGPT te verkennen en te begrijpen hoe het jouw leven gemakkelijker maakt. 

Dus als je tijd, geld en energie wilt besparen en als je op zoek bent naar een spannende nieuwe technologie om jouw vaardigheden en kennis uit te breiden, dan is deze cursus zeker iets voor jou!


Wat leer je in deze cursus?

De cursus bestaat uit een combinatie van presentaties, demonstraties, en praktische opdrachten die je helpen de materialen te begrijpen en te implementeren in je dagelijks leven of bedrijf. Aan het einde van de cursus heb je een beter begrip van de wereld van AI en heb je de vaardigheden om ChatGPT effectief te gebruiken in jouw voordeel.

Aan het einde van deze cursus weet je:

 • hoe je ChatGPT gebruikt voor het schrijven van e-mails, verslagen, boeken, recepten, etc;
 • hoe je ChatGPT gebruikt om in gesprek te gaan met bekende mensen, therapeuten of om hulp te vragen voor het ontmoeten van nieuwe mensen;
 • hoe je ChatGPT gebruikt in je werk voor SEO zoekwoorden, social media posts, blogs, etc;
 • wat de voor- en nadelen zijn van het gebruiken van ChatGPT.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en wil leren hoe je ChatGPT gebruikt om tijd, geld en energie te besparen in je dagelijks leven of bedrijf. Of het nu gaat om automatiseren van taken, het verbeteren van processen of het innoveren van producten en diensten, deze cursus biedt jou de kennis en vaardigheden die nodig zijn om ChatGPT effectief te implementeren.

De cursus is geschikt voor zowel particulieren als professionals en geschikt voor beginners!

“Tijd, geld en energie besparen, dat is wat wij gaan doen in deze cursus.”
– Rianna Hijlkema

Over de instructeur

Rianna

4 Cursussen

Rianna Hijlkema is geboren en getogen in Friesland, maar kan zich zelf sinds 11 jaar een echte wereldburger noemen. Ze heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt (Frankrijk, China, Spanje, Costa Rica, Colombia, Thailand, Indonesië, Nepal, Bulgarije) voor het Nederlandstalig onderwijs, en heeft de wereldwijde lockdown aangegrepen om al haar werkzaamheden online te brengen, waardoor ze nu als digital nomad werkt vanaf het strand in Mexico.

“Naast mijn liefde voor het onderwijs heb ik een manier gevonden om verschillende andere passies van mij te combineren tot een geweldige carrière, die elkaar allemaal op meerdere manieren verrijken.”

Naast leerkracht-directeur van Dutch Club Online, is Rianna tevens gecertificeerd postpartum doula, kinderslaapcoach en organiseert ze wandeltochten als empowerment coach. Daarnaast ontwerpt ze als grafisch ontwerper regelmatig websites, flyers, logo’s en overige documenten voor ondernemers en werkt ze tevens als virtueel assistent voor een bedrijf in Amerika. “Ik vind vooral de variatie tussen al mijn werkzaamheden fantastisch.” Het is duidelijk dat Rianna dingen doet die ze leuk vindt en daar ontzettend veel energie van krijgt.

Ratings and Reviews

5 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  3
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Leuke en uitgebreide introductie tot de wereld van ChatGPT. Een echte aanrader!

 2. Prima cursus om in korte tijd veel over ChatGPT te leren. Vooral het oefenen met de prompt is heel waardevol. Ik weet nu hoe ik op een goede manier een prompt kan maken en deze vervolgens kan finetunen. Goede basis om zelf aan de slag te gaan met ChatGPT.

 3. Leuke en leerzame cursus. Er gaat een wereld voor me open;-).

29,99Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 52 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →