Beginnen met ChatGPT

Tormo · 26 Maart 2024
Deze super toegankelijke 5-delige training over het beginnen met ChatGPT helpt je om de basis van deze te gekke technologie onder de knie te krijgen.
 • Alle niveaus
 • 60 Lessen
 • 1u 57min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Begrijp de basisprincipe's en werking van ChatGPT
 • Ontwikkel creatieve content met ChatGPT
 • Zet Chat GPT in voor dagelijkse werkzaamheden
 • Verken de geavanceerde toepassingen en mogelijkheden van ChatGPT

Cursus inhoud

Vouw uit
Slot 1 Les
Breid uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Vertrouwd raken met ChatGPT

Welkom bij deze super toegankelijke 5-delige training over het beginnen met Chat GPT. Deze training is speciaal ontworpen om jou op een leuke en informele manier vertrouwd te maken met de basis van deze geweldige technologie. Laten we eens kijken wat je allemaal gaat leren!

Wat ga je allemaal leren?

De basis van ChatGPT

Om te beginnen, duiken we in de basisprincipes en werking van ChatGPT, zodat je een goed begrip krijgt van wat deze revolutionaire technologie te bieden heeft. We laten je zien hoe je zelf coole tekstgeneratie kunt toepassen, waardoor je pakkende en overtuigende teksten creëert met behulp van AI.

Taken automatiseren met ChatGPT

De training behandelt ook hoe je ChatGPT gebruikt om allerlei taken te automatiseren, zowel voor persoonlijk als professioneel gebruik. Denk hierbij aan het genereren van samenvattingen, het beantwoorden van e-mails en nog veel meer. Je zult versteld staan van hoeveel tijd en moeite je bespaart met behulp van ChatGPT!

Contentcreatie met ChatGPT

Daarnaast leer je hoe je creatieve content creëert, zoals blogposts, social media berichten en andere vormen van digitale communicatie. Ontdek daarnaast hoe je ChatGPT inzet voor vertalingen en communicatie in verschillende talen, waardoor je gemakkelijker internationaal kunt samenwerken en je boodschap wereldwijd kunt verspreiden.

ChatGPT integreren in bestaande apps

We laten je zien hoe je ChatGPT naadloos integreert in bestaande apps en systemen, zodat je je bestaande technologische infrastructuur kunt versterken en uitbreiden. En we vergeten natuurlijk niet het belang van ethisch en verantwoord AI-gebruik! Je leert hoe je op een verantwoorde manier met AI-technologie omgaat, zodat je de privacy en veiligheid van je gebruikers en klanten kunt waarborgen.

Geavanceerde mogelijkheden met ChatGPT

In de loop van de training besteden we ook aandacht aan het verbeteren van je ChatGPT-resultaten door fine-tuning, zodat je echt het beste uit je chatbot haalt en je vaardigheden blijft ontwikkelen. Tot slot duiken we in de geavanceerde mogelijkheden van ChatGPT en kijken we samen naar de toekomst van deze technologie.

Het maximale uit ChatGPT halen

Kortom, deze 5-delige training geeft je een leuke en solide basis om het maximale uit ChatGPT te halen en je skills verder te ontwikkelen. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en begin vandaag nog met het ontdekken van de fascinerende wereld van ChatGPT!

Een AI gegenereerde cursus

Omdat wij fan zijn van AI hebben we ervoor gekozen om deze training compleet te maken met behulp van verschillende AI-software. De avatar die de training presenteert is door AI gegenereerd. Deze persoon bestaat niet echt en is in zijn geheel gegenereerd door een computer.

Ook het voorlezen van de tekst wordt door AI gedaan. Deze techniek is volop in ontwikkeling en hoewel de Amerikaanse AI tekst naar spraak modellen nog beter klinken, is ook het Nederlands al aardig op weg om een mooi alternatief te worden voor teksten lezen.

Deze training zal worden uitgebreid

Na het voltooien van deze training heb je al een geweldige stap gezet in het begrijpen van deze revolutionaire technologie. Echter, de snelheid waarmee AI en machine learning zich ontwikkelen betekent dat er altijd nieuwe ontwikkelingen, verbeteringen en technieken zijn die het begrip en het gebruik van tools zoals ChatGPT kunnen verrijken. Door terug te komen naar onze cursus, krijg je de kans om je kennis te verdiepen, nieuwe functies te ontdekken en te blijven leren over deze spannende technologie.

In de dynamische wereld van kunstmatige intelligentie is het belangrijk om up-to-date te blijven. Bij ons ben je verzekerd van regelmatige updates en frisse inhoud, die nieuwe inzichten en strategieën bieden. We volgen de laatste trends en innovaties in de wereld van ChatGPT en andere AI-modellen, zodat we je kunnen voorzien van de meest relevante en nuttige informatie. Dus kom terug, duik opnieuw in de training en ontdek wat je nog meer kunt bereiken met ChatGPT!

Over de instructeur

Tormo

1 Cursus

Hallo! Mijn naam is Tor, een gepassioneerde IT-professional met een sterke achtergrond in de technologische wereld. Door de jaren heen heb ik een diepgaande kennis opgebouwd in diverse IT-domeinen, waaronder programmeren, netwerken en kunstmatige intelligentie. Wat mij echt drijft, is mijn liefde voor het helpen van mensen en het oplossen van complexe problemen. Ik geloof sterk in de kracht van technologie om het leven van mensen te verbeteren en zet me in om anderen te begeleiden bij het ontdekken en benutten van hun volledige potentieel op technologisch gebied.

Volg mij  voor meer info over het schrijven van prompts: https://twitter.com/PromptguruNL

Beoordelingen

4.8 Gemiddelde beoordeling

23 Beoordelingen

 • 5
  19
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Het is een leuke beginners cursus met een goede uitleg.

 2. Kort en deskundig uitgelegd.
  Interessante cursus!
  Bedankt

 3. zinvol om te kijken welke ontwikkelingen er zijn . moet in de praktijk echt gaan spelen . lastig om te zien waar je zinvolle betaalde apps kunt downloaden

 4. Op zich wel nuttige informatie over de functies van chatGPT.
  Sommige functies die behandeld worden in de cursus heb je een betaald account voor nodig.
  Ik als webontwikkelaar zocht wat meer praktische voorbeelden dan alleen ‘hello world’.
  Al met al wel informatief voor de beginnende chatGPT gebruiker.

 5. Een prima training voor beginners je krijgt inzicht wat je met Chat GPT kan vooral de plug-ins zijn interessant. Met kop en schouders is de Interpreter naar mijn mening de compleetste plug-in. Ik weet nu wat ik wil en ga daarmee aan de slag.

 6. makkelijk dat het in kleine onderdelen verdeeld is
  er wordt heel regelmatig hetzelfde herhaald, zo is episode 3 een gedeeltelijke copie van episode 2
  toch blij dat ik nu een basis heb van ChatGpt

 7. Ja ik ben blij met de nieuwe snufjes het beginstuk was ik al bekend mee maar de nieuwe plug-ins waren een toegevoegde waarde

Oorspronkelijke prijs was: €80.Huidige prijs is: €40.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 160 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.