Word instructeur

Deel jouw kennis online. Maak gratis gebruik van ons systeem en marketingmogelijkheden

Start direct  Plan gratis belafspraak

Word instructeur en geef online les op Soofos

 

Eenvoudig en gratis online lesgeven

Met ons systeem deel je jouw kennis en verdien je geld. Meld je aan en maak jouw online cursus, eenvoudig en volledig gratis. Profiteer van onze marketing en deel je passie.

 

Verdien geld met jouw kennis

Wil je snel een groot publiek bereiken met jouw online training? Op Soofos maak je deel uit van ons cursusaanbod. Voor elke verkochte cursus krijg je 50% van de omzet. Vind je je eigen cursisten, dan krijg je maar liefst 96% van de omzet.

 

Online cursussen geven op Soofos

Op Soofos deel je kennis over jouw vakgebied en verdien je geld. Dankzij ons online platform en onze gratis tools stel je snel je eigen online cursus samen. Aanmelden en meedoen is volledig kosteloos!


Geef samen met andere instructeurs online les op Soofos.

500+ cursussen

Veel instructeurs geven al online les op Soofos.

Verdien geld met online lesgeven op Soofos.

96% van de opbrengsten

Krijg 96% van de opbrengsten als jij zelf cursisten vindt.

Maak jouw cursus vindbaar door ons grote bereik in Nederland.

Direct bereik

Profiteer van ons systeem en bereik meteen cursisten.

Uitgebreide tools

Als instructeur kun je gratis gebruikmaken van ons leersysteem. Hierin maak je makkelijk een cursus aan en heb je de beschikbaarheid over de nieuwste technieken op het gebied van online lesgeven. Jij bepaalt hoe je les geeft en blijft te allen tijde eigenaar van al jouw cursusmateriaal. Kies een onderwerp dat bij je past en maak creatief gebruik van video's, tekst en opdrachten in de cursus.

 

Word onderdeel van de community

Veel instructeurs kennen elkaar al en delen kennis met elkaar. Word daarom onderdeel van deze community met mensen die lesgeven. Zelfs als instructeur kan je veel leren van anderen. Zo hebben we vanuit Soofos een Facebookcommunity met bijna 700 instructeurs die onderling tips geven aan elkaar.

 

 

Wij vinden cursisten voor je

Dankzij verschillende partnerships, samenwerkingen en afzetkanalen kunnen we snel meer cursisten vinden voor jouw cursus. Op basis van jouw wensen en cursus maken wij een marketingmix om zo veel mogelijk cursisten te vinden. Verkopen we jouw cursus, dan ontvang jij 50% van de opbrengsten na btw. Vind je zelf cursisten? Dan houden we 4% in van de omzet. Dan vang jij dus 96% van de opbrengsten!

 

Focus op jouw cursus

Jij kunt je focussen op het maken van jouw cursus, wij nemen alle andere zaken voor je uit handen. Maak je geen zorgen over het maken van een website, het vinden van cursisten of goede e-learningsoftware. Geef les op jouw eigen manier en op jouw tempo, publiceer hem op Soofos en ga direct aan de slag met het geven van een cursus (en geld verdienen).

Ondersteuning op het platform

We horen vaak dat instructeurs al een cursus hebben of hulp nodig hebben bij het maken van de cursus. Daarom geven wij altijd ondersteuning bij het maken en overzetten van een cursus. Ons team helpt je graag bij het maken van de cursus, dus schroom je niet om contact op te nemen!

 

Leer hoe je een cursus maakt

Wil je graag leren hoe je een goede online cursus maakt? Wij helpen je hier heel graag mee verder. Bekijk onze gratis online cursus “hoe maak ik een cursus?”, word lid van onze Facebookgroep voor instructeurs of neem contact met ons op.

 

Dit vinden onze instructeurs

"Met de heren van Soofos kun je voortreffelijk samenwerken. Ze hebben een frisse en goede kijk op de opkomende e-learningmarkt in Nederland. Ik heb een stuk meer mensen kunnen bereiken, dan dat ik alleen zou kunnen. Hierdoor is het maken van een cursus een stuk lucratiever geworden."

Martijn van Weeghel, instructeur op Soofos.

Martijn van Weeghel

"Mijn online studiesite biedt enkel toegang via een lidmaatschap. Hiermee sluit ik de doelgroep uit, die slechts in een of twee cursussen geïnteresseerd is. Door mijn cursussen ook op Soofos te plaatsen heb ik er een extra (en goed) verkoopkanaal bij!"

Belinda Kampf, instructrice op Soofos.

Belinda Kampf

"Het vinden van cursisten is nog best een aardige klus. Ik heb zelf het een en ander geprobeerd, maar op dit moment zijn het de speciale acties van Soofos die toch het beste werken. Tegenwoordig is Soofos lekker aan het groeien en ben ik dus blij dat ik uiteindelijk voor hen gekozen heb."

Gilles van der Meij, instructeur op Soofos.

Gilles van der Meij

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.