Word instructeur

Deel jouw kennis online. Maak gratis gebruik van ons systeem en marketingmogelijkheden

Start direct  Plan afspraak

Maak een eigen online cursus op Soofos

Eenvoudig een eigen online cursus maken

Soofos is een online leerplatform waar iedereen zowel cursussen kan volgen als geven. Als instructeur van Soofos kun je gratis gebruik maken van al onze tools om de perfecte online cursus te maken. In een handomdraai kun jij zelf online les gaan geven.

 

Verdien geld met jouw kennis

Je kunt jouw online cursus aanbieden en verkopen op onze marktplaats. Iedereen kan deze cursus vervolgens kopen en volgen. Voor elke cursus die we voor jou verkopen krijg jij 60% van de omzet. Vind jij je eigen cursisten? Dan krijg je maar liefst 96% van de omzet.

 

Profiteer van al onze inzichten, tips en tricks

We nemen alle IT zaken die bij het maken van een online cursus komen voor je uit handen. Daarnaast bieden we je de nieuwste tools om online cursussen te maken, kun je ons altijd om feedback vragen en helpen we je bij de marketing en promotie van jouw online cursus.

Voordelen van Soofos: Wij vinden cursisten voor jouw cursus.

Wij vinden jouw klanten

Dankzij verschillende partnerships, samenwerkingen en afzetkanalen kunnen we snel meer cursisten vinden voor jouw cursus. Op basis van jouw wensen en cursus maken wij een marketingmix om zoveel mogelijk cursisten te vinden. Verkopen we jouw cursus, dan houden we 40% commissie in op de verkoopprijs. Vind je zelf cursisten, dan rekenen we alleen 4% transactiekosten. Dan vang jij dus 96% van de omzet!

Voordelen van Soofos: Wij nemen veel werk uit handen.

Focus op jouw cursus

Jij kunt je focussen op het maken van jouw cursus, wij nemen alle andere zaken voor je uit handen. Maak je geen zorgen over het maken van een website, het vinden van cursisten of goede e-learning software. Ontwikkel jouw cursus op jouw manier en op jouw tempo, publiceer hem op Soofos en ga direct aan de slag met online lesgeven (en geld verdienen).

Voordelen van Soofos: Uitgebreide tools die je kan inzetten.

Uitgebreide tools

Als instructeur kun je gratis gebruikmaken van ons leersysteem. Hierin maak je makkelijk een cursus aan en heb je de beschikbaarheid over de nieuwste e-learningtechnieken. Jij bepaalt hoe je jouw cursus geeft en blijft te allen tijde eigenaar van al jouw materialen. Kies een onderwerp dat bij je past en maak creatief gebruik van video's, tekst en opdrachten.

Voordelen van Soofos: Uitgebreide ondersteuning van het team

Ondersteuning

Heb je hulp nodig met het maken of overzetten van een cursus? Of wil je graag leren hoe je een goede online training maakt? Wij helpen je hier heel graag mee verder. Bekijk onze gratis online cursus “Hoe maak ik een cursus?”, word lid van onze Facebookgroep voor instructeurs of neem contact met ons op.

Zo werkt het

 

Wordt instructeur bij Soofos! Dit stappenplan laat zien hoe je een online cursus maakt op Soofos.

Dit vinden onze instructeurs

 

top
  © 2018 Soofos B.V.
close

TIPS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang waardevolle tips voor het maken van een goede online cursus

  • check
    Geheel vrijblijvend
  • check
    Tips waar je wat mee kan