Microsoft office cursussen

Leer efficiënt werken met Word, Excel, PowerPoint en meer. Verbeter met behulp van onze online cursussen je productiviteit in zowel professionele als persoonlijke projecten.

 • Leer ALLES van…. PowerPoint 365!

  Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €47,50.
  2
  35

  Leer ALLES van PowerPoint 365 in de meest uitgebreide online cursus! Transformeer saaie presentaties naar effectieve meesterwerken met de nieuwste functies zoals Morphing, Designer en andere AI-toepassingen. Word de ongeslagen slide-specialist!

 • Excel macro’s maken!

  Oorspronkelijke prijs was: €39,50.Huidige prijs is: €19,50.
  4
  74

  Taken en repeterende handelingen automatiseren in macro's om veel sneller te werken!

 • Online cursus Word (Office 365)

  47
  8
  117

  Efficiënt werken met Microsoft Word - Word is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Word leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.

 • Online cursus Excel (Office 365)

  47
  15
  191

  Efficiënt werken met spreadsheets. Excel is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Excel leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.

 • Digitale notities maken met Microsoft OneNote

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €9,95.
  10
  66

  Ben jij als ondernemer altijd on the go? Maak je tijdens meetings talloze aantekeningen en krijg je ’s nachts altijd spontaan de beste ideeën? Dan weet je hoe belangrijk notitieblokken zijn - maar ook hoe onoverzichtelijk het kan worden. Gelukkig heb je er eigenlijk maar eentje nodig: je smartphone. Want met Microsoft OneNote sync je je aantekeningen tussen al je apparaten en hou je het overzicht. Leer alle ins en outs van deze tool in deze gloednieuwe cursus OneNote!

 • Werken met Microsoft Teams – De basis

  Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €12.
  15
  129

  Wil jij beter en efficienter leren samenwerken in Microsoft Teams? Start dan snel met deze cursus en binnen no-time ben je een echte Teamspeler!

 • Slim en snel met Microsoft 365

  Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €12.
  2
  75

  Leer binnen no-time slim en snel werken met Microsoft 365 en word een echte pro!

 • Leer ALLES van…. OUTLOOK basis!

  Oorspronkelijke prijs was: €39,50.Huidige prijs is: €14,95.
  11
  106

  Leer hoe je e-mail, agenda's en contactpersonen instelt en beheert in Microsoft Outlook. Outlook heeft de tools die je nodig hebt om voor jezelf of als team in te zetten, opdrachten bij te houden en effectief samen te werken. - Werk je al met Outlook en wil je leren hoe je er nóg effectiever mee kan werken? - Heb je nog nooit met Outlook gewerkt en wil/moet je er mee leren werken? Deze training is zó opgezet dat je stap voor stap door de onderdelen gaat waardoor alle principes van Outlook worden behandeld!

 • Snel op weg met…. PowerPoint!

  Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €9,95.
  10
  74

  Één uur effectieve training om PowerPoint snel aan te leren!

 • Leer ALLES van….. Excel!

  Oorspronkelijke prijs was: €149,50.Huidige prijs is: €47,50.
  43
  690

  Ruim 11 uur training! Leer ALLES van.... Excel! is dé online training waarin je precies leert wat je in de dagelijkse praktijk met Excel kan doen. Dus alles wat relevant is voor je werk en privé. Géén theoretische mogelijkheden, maar puur praktisch toepasbare onderdelen komen in deze training aan bod. Schrijf je in en begin gelijk met leren!

 • Online Cursus Microsoft Excel

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  29
  214

  Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken. Dus meer dan alleen als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden.

 • Online Cursus Excel

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €27.
  399
  2652

  Excel is een van de meest gebruikte Microsoft Office tools. Leer hoe je kunt werken met spreadsheets, berekeningen maakt en resultaten analyseert in Microsoft Excel!

Opleidingen over Microsoft Office

Leer alles over Microsoft Excel in deze opleiding, van formules en functies toepassen, tot uitgebreide data-analyses

Professioneel werken met Microsoft Excel

Alle niveaus
45 uur

Leer alles over Microsoft Excel. Van het toepassen van formules en functies tot uitgebreide data-analyses.

795

Wat leer je met een cursus over Microsoft Office?

Microsoft Office, bestaande uit krachtige tools zoals Word, Excel, PowerPoint en meer, is al decennialang de standaard in kantoorsoftware. Of je nu een rapport wilt opstellen, gegevens wilt analyseren of een overtuigende presentatie wilt geven, Microsoft Office biedt de tools om dit efficiënt te doen.

Online cursussen over de verschillende tools van Microsoft Office

Iedereen, van studenten tot professionals, kan profiteren van een uitgebreide kennis van Microsoft Office. De applicaties binnen Microsoft Office hebben elk hun eigen specialiteit. Excel voor gegevensanalyse, Word voor opstellen en verwerken van documenten, PowerPoint voor het maken van boeiende presentaties, en nog veel meer. Bij ons vind je cursussen waarin echte experts je van A tot Z alles over deze programma’s leren.

Vind dé online cursus Microsoft Office die je zoekt

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan cursussen over het pakket van Microsoft Office en kies de cursus die je helpt om jouw taken efficiënter uit te voeren. Wil je leren over een specifieke tool? Kies dan voor een losse cursus. Liever onbeperkt leren over álle onderwerpen? Ga dan voor een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Microsoft Office

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.