Storytelling Cursussen

Ontwikkel je storytelling vaardigheden en leer de kunst van het vertellen van boeiende verhalen met een Storytelling cursus op Soofos. Start vandaag nog!

 • Een boek schrijven met ChatGPT: Sneller, beter én makkelijker!

  Oorspronkelijke prijs was: €65.Huidige prijs is: €35.
  1
  68

  Laat je droom om een boek te schrijven werkelijkheid worden met behulp van ChatGPT. Ontdek hoe ChatGPT jou kan ondersteunen als schrijfcoach; wat het schrijfproces niet alleen verbetert, maar ook versnelt en vooral leuker maakt!

 • Masterclass ‘Zakelijk tekenen’ voor docenten in het hoger onderwijs

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €90.
  2
  25

  Werk jij in het hoger onderwijs en zou je tekenen meer willen gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de lessen? Dan is deze cursus perfect voor jou! ✍️ Ontwikkel je tekenvaardigheden, verhoog je zelfvertrouwen en oefen met verschillende manieren om tekenen in te zetten in je werk!

 • Gids in het zakelijk tekenen

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €19,99.
  4
  61

  Ontdek de kracht van zakelijk tekenen. Zakelijk tekenen helpt je om je boodschap duidelijker over te brengen aan je publiek en de aandacht langer vast te houden. In deze cursus leer je het toepassen: zowel zakelijk als privé.

 • Filmcursus ABCinema

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €29.
  6
  133

  Maak impact met je films door ABCinema. Leer professionele montage, camera en scenario schrijven aan de hand van filmfragmenten. Een leerzame en plezierige cursus voor sterke filmverhalen.

Storytelling cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag leren hoe je boeiende verhalen kunt vertellen? Dan zijn de storytelling cursussen op Soofos precies wat je zoekt! Met onze online cursussen kun je op je eigen tempo en vanuit huis leren hoe je jouw verhalen tot leven kunt brengen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden voor ieder wat wils.

Verhalen vertellen met impact

In onze storytelling cursussen leer je niet alleen de basisprincipes van verhalen vertellen, maar ook hoe je jouw verhalen kunt laten resoneren bij je publiek. Door het gebruik van narratieve technieken en storytelling vaardigheden kun je ervoor zorgen dat je verhalen blijven hangen en een blijvende indruk achterlaten.

Ontwikkel jezelf met een storytelling training

Of je nu een schrijver, spreker, marketeer of gewoon iemand bent die graag verhalen vertelt, onze storytelling trainingen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar vertelvaardigheden wil verbeteren. Onze ervaren docenten delen hun kennis en expertise, zodat jij kunt groeien als verhalenverteller.

Met onze online cursussen kun je op elk moment beginnen en leren op je eigen tempo. Of je nu een drukke baan hebt of andere verplichtingen, je kunt altijd tijd vrijmaken om aan je storytelling vaardigheden te werken. En het beste van alles is dat je deze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus.

Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een storytelling cursus op Soofos en ontdek hoe je jouw verhalen naar een hoger niveau kunt tillen. Of je nu wilt leren hoe je een spannend boek schrijft, een inspirerende presentatie geeft of gewoon beter wilt worden in het vertellen van verhalen, onze cursussen bieden de kennis en tools die je nodig hebt.

Deze instructeurs geven les over Storytelling

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.