Cursussen Over Loopbaan

Werk aan je eigen loopbaanontwikkeling op Soofos. Ontdek je passie en talenten, en bereik je carrièredoelen. Star vandaag nog op Soofos.

Gerelateerd

Affiliate Marketing Astrologie Burn-out Coachen Communicatie Concentratie Engels Financieel Onafhankelijk kinderen Leiderschap Levensstijl Mindset Motivatie Passief Inkomen Relaties Stress Studeren Voldoening Zelfvertrouwen Toon alle

Uitgelicht

 • Passief inkomen – Zet je geldsysteem op

  45
  3
  27

  Hoe start je met passief inkomen en welke vormen zijn er? In deze cursus leer je welke vorm van passief inkomen bij jou past en hoe je hier concreet mee kunt starten.

 • Remote Ready: Alles wat je moet weten over locatie-onafhankelijk werken

  Oorspronkelijke prijs was: €249.Huidige prijs is: €149.
  2
  14

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om de saaie kantoortuin of het thuiskantoor even te verruilen voor een remote werkplek. Ontdek hoe je een workation goed voorbereid, waar je allemaal heen kunt en hoe je productief remote kunt werken.

 • Jouw stap naar High School USA: Een levensveranderende ervaring

  Oorspronkelijke prijs was: €59,99.Huidige prijs is: €29,99.
  0
  5

  Hoe bereid je je voor op een tussenjaar in de VS? Volg deze online cursus en leer alles over High School USA. Begin jouw reis hier!

 • Cursus Human Design! Ontdek je life purpose met Human Design.

  59
  5
  44

  Wil jij op een duurzame wijze richting geven aan je leven? Heb je een sterk ‘missie-gevoel’? En wil je leven vanuit authenticiteit en passie? Volg dan nu de Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design!

 • Jouw werkplezier boost!

  Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €5.
  1
  16

  Deze training gaat over het ontdekken, behouden en verhogen van jouw werkplezier. Je ontdekt waar je staat en welke stap jij te zetten hebt. Dit geeft rust, focus en vertrouwen. Wil jij de tijd nemen voor reflectie? Dan past deze training bij jou!

 • Human Design | Breng meer flow in je leven

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €45.
  3
  83

  Duik in de fascinerende wereld van Human Design! Krijg inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen, zodat je jouw unieke weg naar je gelukkigste en meest succesvolle zelf kunt vinden.

 • Keukentafelplan – De taakverdeling in het huishouden

  99,95
  0
  16

  Een gezin met kinderen, twee carrières en ook nog tijd voor jezelf? Hoe ga je dat regelen? Deze training helpt jou en je partner om inzicht te krijgen, doelen en prioriteiten te stellen, taken te verdelen en uit te besteden.

 • Goalsetting – Creëer in 30 dagen een visie voor je ideale leven

  Oorspronkelijke prijs was: €197.Huidige prijs is: €75.
  0
  31

  Wil jij ontdekken wat je écht wilt in het leven? Inzicht krijgen in wat jou nou écht voldoening geeft? Dit zijn grote vragen, maar met deze cursus kun jij daar binnen 30 dagen op gestructureerde manier achter komen.

 • Craft Your Career – Loopbaantraining

  Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €59,95.
  5
  30

  Craft Your Career (CYC) training: voor afstudeerders, werkenden en carrièreverbetering. Leer van je waarden, omgaan met werkuitdagingen, loopbaankeuzes maken, job crafting, droombaan definiëren, personal brand bouwen en balans vinden.

 • Basiscursus Leidinggeven

  97
  12
  65

  Ontdek effectieve leiderschapsstijlen en verbeter je vaardigheden met onze Basiscursus Leidinggeven. Geschikt voor beginnende en ervaren leidinggevenden.

 • Solliciteren anno nu – Gratis Sollicitatiecursus

  Gratis
  12
  131

  Leer je unieke talenten kennen, creëer een authentiek CV, en pitch jezelf. Bij deze gratis sollicitatiecursus leer ik je hoe je jezelf goed kan presenteren, zodat je niet alleen sneller een baan vindt, maar ook bij een werkgever die echt bij je past.

 • Werk-Privébalans – Tips uit de Topsport

  134,95
  4
  31

  Met deze cursus leer je hoe je een werk-privé balans creëert die voor jou geschikt is. We gebruiken hiervoor tips uit de topsport - omdat het eigenlijk een topprestatie is om de regie te hebben over jouw werk-privé balans.

Loopbaanontwikkeling - Cursussen voor online leren

Ben je op zoek naar manieren om je loopbaan te ontwikkelen en te groeien? Bij Soofos bieden we een breed scala aan cursussen op het gebied van loopbaanontwikkeling. Of je nu net begint aan je carrière of al jarenlang werkzaam bent, onze cursussen kunnen je helpen om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe kansen te ontdekken.

Loopbaanbegeleiding en -advies

Onze cursussen over loopbaanontwikkeling bieden niet alleen praktische vaardigheden, maar ook waardevol advies en begeleiding. Of je nu hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste carrièrerichting, het opstellen van een effectief cv, of het voorbereiden op sollicitatiegesprekken, onze experts staan voor je klaar. Ze delen hun kennis en ervaring om je te helpen bij het nemen van de juiste loopbaanstappen.

Loopbaanplanning en -oriëntatie

Bij Soofos begrijpen we dat loopbaanontwikkeling een continu proces is. Daarom bieden we cursussen aan die je helpen bij het plannen en oriënteren van je loopbaan. Leer hoe je je doelen kunt stellen, je sterke punten kunt identificeren en jezelf kunt positioneren op de arbeidsmarkt. Ontdek nieuwe carrièremogelijkheden en leer hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen, zodat je altijd klaar bent voor de volgende stap in je loopbaan.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en geef je loopbaan een boost! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Waar wacht je nog op? Neem de controle over je loopbaan en investeer in jezelf met de cursussen van Soofos.

Deze instructeurs geven les over Loopbaan

Blogs over Loopbaan

omscholen

Omscholen en nieuwe carrière: hoe pak je het aan?

Speel je al een tijdje met het idee om van werkgever te wisselen, of zelfs een hele andere carrière te beginnen? Spannend – maar het kan lastig zijn om te weten waar te beginnen. 

9 juli 2023

Doorleren is belangrijk: zo doe je het en laat je het zien

Laat zien dat je doorleert! Met deze tips maak je het duidelijk voor werknemers en klanten hoe leergierig je bent.

2 maart 2023

cv of portfolio

Portfolio of cv? Zo presenteer je je skills het best (met voorbeelden)

Een lijstje met namen van bedrijven en jaartallen overtuigt niemand om je aan te nemen anno 2023. Dit is waarom een portfolio beter kan zijn.

14 februari 2023

wat is human design

Alles wat je moet weten over Human Design

Waar komt de hype van Human Design vandaan? In dit artikel leggen we uit wat Human Design is en wat je er mee kunt.

18 december 2022

Blog artikel over het belang van goed kunnen schrijven

3 Redenen waarom goed leren schrijven goed is voor jouw carrière

Worstel jij met je woorden? Vind je het moeilijk om professioneel te schrijven na alles wat je op school hebt geleerd? Lees dan deze blog!

27 december 2021

Jezelf voorbereiden op solliciteren

Een sollicitatie is heel spannend, tenminste, als je bij de 99% hoort die het spannend vindt. Gelukkig kan je op een sollicitatie goed voorbereiden. Om…

20 april 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.