Profielfoto van
Instructeur

SheConsult

Loopbaancoaching voor vrouwen, bedrijfskundige, auteur, spreker. Winnaar van de Joke Smitprijs 2015

4

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met SheConsult

Naast mijn werk als loopbaancoach gericht op hoogopgeleide vrouwen maak ik mij privé al mijn hele leven druk over de onbalans tussen mannen en vrouwen in onze maatschappij. Op de universiteit studeren tegenwoordig meer vrouwen af dan mannen. En met betere cijfers. En toch zie je dat niet terug in het bestuur van onze samenleving, daar is ‘mannelijk’ nog steeds de norm. Ook zie je het niet terug in gelijke betaling, in economische zelfstandigheid en bijvoorbeeld de hoeveelheid vrouwelijke schrijvers, vj’s, dirigenten, professoren, ondernemers en prof-voetballers. Het mannelijke is nog steeds de dominante cultuur. Ik vind dat jammer want daar hebben vrouwen last van.

Ook onderzoek geeft aan dat we als maatschappij beter af zijn met gemengde teams, met verschillende achtergronden en verschillende visies om zaken op te lossen. Ik wil mijn steentje bijdragen aan een betere balans. In mijn coachingspraktijk SheConsult help ik vrouwen te excelleren in hun werk. Ik help op thema’s zoals zelfvertrouwen ontwikkelen, zichtbaarheid verbeteren, meer impact maken, strategisch opereren, effectiviteit vergroten, toekomst perspectief schetsen, en uiteraard bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan. Omdat ik helaas niet de hele dag kan coachen (dat komt de kwaliteit niet ten goede) en ik de wereld wil veranderen, schrijf ik boeken en blogs, treed ik op voor publiek, ben ik o.a. uitgever van SheNews.nl en zeg ik op radio en tv wat ik vind.

Voor meer informatie, kijk op www.sheconsult.nl.

Cursussen

 • Keukentafelplan – De taakverdeling in het huishouden

  99,95
  0
  17

  Een gezin met kinderen, twee carrières en ook nog tijd voor jezelf? Hoe ga je dat regelen? Deze training helpt jou en je partner om inzicht te krijgen, doelen en prioriteiten te stellen, taken te verdelen en uit te besteden.

 • F*ck die Onzekerheid Online

  149,50
  4
  69

  Brain-control. In deze 10-weekse training leer je op een andere manier te denken en de baas te worden over jouw gedachten. Je krijgt tien unieke video's met oefeningen, zodat je zelf aan de slag kan gaan.

 • Werk-privébalans voor vrouwen: Tips uit de topsport

  134,95
  4
  33

  Ontdek hoe je een gezonde werk-privébalans creëert met inzichten uit de topsport. Leer stress te reguleren, focus te behouden en efficiënter te werken. Praktische tips en strategieën helpen je om meer te genieten van zowel je werk als je privéleven.

 • Succesvol en gelukkig 45+: Loopbaantraining voor hoogopgeleide vrouwen

  149,50
  5
  56

  Ontdek jouw ideale carrière. Dit is dé loopbaantraining voor hoogopgeleide 45+ vrouwen. Deze cursus biedt video's en opdrachten om je drijfveren te verkennen, je zelfkennis te vergroten en je volgende loopbaanstap te plannen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.