Keukentafelplan – De taakverdeling in het huishouden

SheConsult · 31 Maart 2023
Een gezin met kinderen, twee carrières en ook nog tijd voor jezelf? Hoe ga je dat regelen? Deze training helpt jou en je partner om inzicht te krijgen, doelen en prioriteiten te stellen, taken te verdelen en uit te besteden.
 • Beginner
 • 5 Lessen
 • 1u 40min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Inzicht krijgen in je eigen ambities en wensen voor de toekomst, zakelijk en privé en die van je partner
 • De taken in het huishouden eerlijk verdelen
 • De taakverdeling realiseren en prioriteiten stellen welke prioriteiten
 • Vasthouden aan de taakverdeling

Merk je dat je niet helemaal tevreden bent met de taakverdeling thuis? Dat je niet toekomt aan de dingen die je belangrijk vindt? Dat er eigenlijk geen ruimte meer is om bewuste keuzes te maken wat betreft je ambitie en prioriteiten?

In deze training neem je die ruimte wél

 • Je verkent je ambities, wensen en prioriteiten. Waarin wil je je ontwikkelen? Welke kwaliteiten wil je inzetten en hoe? Wat is echt belangrijk voor jou en wat juist niet? Hoe zit dat bij je partner?
 • Je brengt in kaart waar je je tijd aan kwijt bent en maakt het concreet.
 • Vanuit die tijdsverdeling komt ook naar voren welke taken er allemaal zijn. Je krijgt inzicht in jullie taakverdeling en beslist samen wie bij welke taak de regie heeft en welke randvoorwaarden daarbij horen. Samen kom je tot een taakverdeling waar je allebei achter staat, passend bij je ambities en prioriteiten.

Concreet aan de slag met het verdelen van de taken in het huishouden

Het Keukentafelplan is een training die praktisch, concreet en doordacht is. We zien in de coachpraktijk dat veel jonge stellen dit ‘keukentafelgesprek’ overslaan en later last krijgen van de ongelijke verdeling in zorgtaken. Daarom vinden we het heel belangrijk dat deze training er is en hopen we je op deze manier te helpen aan een tijds- en taakverdeling waar jij én je partner gelukkig mee zijn.

Voor wie is deze training?

Deze training is gemaakt voor stellen met een kinderwens of stellen die al kinderen hebben. Als er kinderen komen levert dat ongeveer 24 uur extra aan zorgtaken op. Het is belangrijk om bewuste keuzes te maken in hoe je die extra taken wil verdelen.

Wat levert het je op?

Een taak- en tijdsverdeling met je partner waar ruimte is voor allebei jullie ambities en wensen.

Wie zijn de trainers?

Drs. Vréneli Stadelmaier is oprichter van SheConsult en heeft honderden hoogopgeleide vrouwen gecoacht in hun loopbaan. Ze is auteur van ‘F*ck die Onzekerheid’ en ‘Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’. Drs. Lisanne Kemp is arbeids- en organisatiepsycholoog en trainer bij SheConsult. Beiden hebben ze de ambitie om te werken aan meer gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen. Daar is deze training een uiting van.

Dus…

Wil jij bewuste keuzes maken in hoe je de taken verdeeld met je partner? Wil je inzicht krijgen in jouw ambities en prioriteiten? Wil je helder krijgen wat dat betekent voor jouw tijdsverdeling? Schrijf je dan in voor deze training.

Over de instructeur

SheConsult

4 Cursussen

Oprichter directeur van SheConsult, Kijk op www.Sheconsult.nl of www.vreneli-stadelmaier.nl

99,95Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 13 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.