Leer stress beheersen met onze online cursussen

Leer stressmanagement met de cursussen op Soofos en verminder stresssymptomen, begrijp oorzaken en ontwikkel effectieve technieken voor een gebalanceerd leven.

Gerelateerd

Breintraining Burn-out Concentratie Dieet EFT Emoties Faalangst Leiderschap Leren Levensstijl Lichaam Loopbaan Mindset Motivatie onderwijs Relaties Senioren Slaap Smartphone Sociale Angst Stoelyoga Voedingscoach Voldoening Zelfvertrouwen Toon alle

Uitgelicht

 • AandachtsModel: Breng balans in werk en privé!

  7,50
  0
  0

  Ontdek in deze training over het AandachtsModel de strategieën en vaardigheden die je nodig hebt om bewuste keuzes te maken, je omgeving te begrijpen en zelfkennis te vergroten op het gebied van aandacht en concentratie.

 • Stress management – Introductie tot zelfzorgtechnieken

  37
  3
  10

  Zelf afrekenen met stress? Leer hoe je zelfzorgtechnieken kunt toepassen en ervaar innerlijke rust en meer energie. Grijp deze kans om jezelf te herontdekken en te genieten van een leven met minder stress en meer voldoening!

 • Stoelyoga Relax & Restore – Pilates & Yoga mix in 3 minuten

  57
  3
  25

  Meer grip op pijnlijke spieren in je rug en nek? Wil je je rug en nek soepel houden? Deze zeven korte video's van 3 tot 4 min helpen je de spierspanning verminderen. De bewegingen zijn geïnspireerd uit de yoga en pilates. 

 • De weg naar Jezelf: Versterk je innerlijke kracht!

  47
  7
  29

  Deze cursus richt zich op persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Een innerlijke reis naar zelfontdekking en het versterken van persoonlijke kracht. In 7 weken kun je jouw leven veranderen!

 • HSP: BOOST je neurotransmitters!

  59
  2
  27

  Ben jij hoogsensitief (HSP) en wil jij meer uit jezelf halen? Volg dan dit unieke programma. Leer hoe jij je neurotransmitters kunt balanceren en de beste versie van jezelf wordt!

 • Grip op faalangst

  99
  1
  25

  Wil je geen stress meer bij het maken van toetsen en leren van nieuwe dingen? Helemaal klaar met buikpijn, rode vlekken en weinig eetlust als je een presentatie moet geven? Doe dan deze duidelijke cursus en leer hoe je omgaat met faalangst.

 • Hoofdpijn te lijf

  12,95
  2
  18

  Misschien doe je al veel tegen de hoofdpijn, alleen dat werkt NU nog niet. Er is een hele makkelijke manier om je hoofdpijn in 5-10 minuten te laten afnemen. Het is geen oplossing op lange termijn, WEL op de korte termijn.

 • Jouw werkplezier boost!

  5
  1
  16

  Deze training gaat over het ontdekken, behouden en verhogen van jouw werkplezier. Je ontdekt waar je staat en welke stap jij te zetten hebt. Dit geeft rust, focus en vertrouwen. Wil jij de tijd nemen voor reflectie? Dan past deze training bij jou!

 • Keukentafelplan – De taakverdeling in het huishouden

  99,95
  0
  16

  Een gezin met kinderen, twee carrières en ook nog tijd voor jezelf? Hoe ga je dat regelen? Deze training helpt jou en je partner om inzicht te krijgen, doelen en prioriteiten te stellen, taken te verdelen en uit te besteden.

 • Burn-out preventie cursus

  79
  3
  26

  Maak jij je zorgen dat je richting burn-out gaat, ervaar jij continu spanning of stress en wil je hier nu wat aan doen? Dan is dit een cursus voor jou. In drie stappen ga ik je leren hoe je een burn-out kunt voorkomen!

 • Russst in je hoofd…

  120
  5
  84

  Welk effect heeft jouw mindset op jouw leven? Negatieve gedachten, piekeren en stress. Leer waarom je het doet, waarom het niet nuttig is en hoe je het anders kunt doen om meer rust, positiviteit, plezier en voldoening in je leven te hebben.

 • Cursus Reset Yourself in 21 Dagen

  49,95
  4
  64

  Lekkerder in je vel in 21 dagen! Ga op meerdere vlakken aan de slag met jezelf, want jij weet het beste wat jij nodig hebt. Het is een praktische en theoretische cursus. Je krijgt uitleg, maar gaat vooral ook aan de slag.

Opleidingen over Stress

Productafbeelding voor de opleiding Slaap expert op Soofos, gegeven door Leo van Woerden

Slaap expert opleiding – Optimaliseer je slaap, maximaliseer je leven

Alle niveaus
10 uur

Worstel je met slaapproblemen, of wil je gewoon meer uit je wakkere leven halen? Deze opleiding is jouw geheime wapen voor een energieker leven.

399

Effectieve stressbeheersing - Online leren | Soofos

Stressmanagement: Leer omgaan met stress en verminder stresssymptomen

Stress is iets waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. Het kan ons leven behoorlijk beïnvloeden en zelfs onze gezondheid negatief beïnvloeden. Gelukkig zijn er effectieve manieren om stress te beheersen en hierbij kunnen de cursussen op Soofos je helpen. Of je nu wilt leren omgaan met stress of stresssymptomen wilt verminderen, onze cursussen bieden de kennis en tools die je nodig hebt.

Omgaan met stress: Leer hoe je stress kunt beheersen

Het omgaan met stress is een vaardigheid die iedereen kan leren. Onze cursussen bieden praktische tips en technieken om stress te verminderen en een gezonde balans te vinden. Je leert hoe je stresssignalen herkent en hoe je hier effectief op kunt reageren. Daarnaast krijg je inzicht in de oorzaken van stress en leer je hoe je deze kunt aanpakken. Of je nu worstelt met werkgerelateerde stress, relatiestress of stress door andere factoren, onze cursussen bieden handvatten om hiermee om te gaan.

Stress verminderen: Leer effectieve strategieën

Stress verminderen is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Onze cursussen bieden een breed scala aan effectieve strategieën om stress te verminderen. Van mindfulness en meditatie tot ademhalingsoefeningen en time-managementtechnieken, je leert verschillende benaderingen om stress te verminderen en je welzijn te verbeteren. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap en zorgen ervoor dat je de technieken kunt toepassen in je dagelijks leven.

Wil je graag leren hoe je stress kunt beheersen en verminderen? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos.

Deze instructeurs geven les over Stress

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.