Profielfoto van
Instructeur

Tanja

Vitaliteit, zelfontwikkeling, burn-out, stress-release, coaching, zelfzorg

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Tanja

Ik ben Tanja Noteborn Nikolic. In 2007 kreeg ik een burn-out. Letterlijk opgebrand was ik. Maar dat weerhield me er niet van om in de gejaagdheid en in m'n hoofd te blijven. Dus na 'hersteld' te zijn, kon ik weer door. Op hetzelfde toerental, maar dan met een paar technieken om slimmer met dat toerental om te gaan.

Keerpunt

Een zwaar auto-ongeluk was de ommekeer. Ik kon niets meer. Nu kon ik niet anders dan stilstaan en naar binnen kijken. Inmiddels was ik bijna verslaafd aan pijnstillers en slaappillen. Een alternatief zag ik niet. Ik stond niet open voor alternatieve methodes. Nog meer pillen, nog langere revalidatie. Uiteindelijk stuurde een vriend mij naar een energetisch therapeut. Hij zei: 'je hoeft het niet te geloven, als je er maar heen gaat'.

Het was een schot in de roos. Na een paar uur voelde ik me beter dan vóór het ongeluk. Ik werd zo gegrepen door deze ervaring dat ik besloot het roer om te gooien, hier volledig voor te gaan en te beginnen met een reeks aan opleidingstrajecten. Dit heeft geleid tot diep zelfonderzoek en verschillende innerlijke ‘opruim’ werkzaamheden. Ik kan nu vertellen dat dit niet snel te ‘fixen’ was. Ik ben tot het inzicht gekomen dat ik niet op aarde ben om bancaire processen efficiënter te maken.

Mijn missie

Ik wil mij inzetten voor het welzijn, zelfontwikkeling en vitaliteit van mensen. Op die manier wil ik bruggen bouwen tussen mijn ‘oude’ en ‘nieuwe’ wereld. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de mogelijkheid tot helen/transformeren in zich heeft en dat goed voor onszelf zorgen een vereiste is voor een vitaal, energiek en gelukkig leven.

Cursussen

 • Stress management: Tools voor het verminderen van stress en burn-out klachten

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €37.
  2
  8

  Deze cursus biedt effectieve technieken om stress en burn-out te beheersen, inclusief ademhalingsoefeningen en koudetraining. Verbeter je mentale en fysieke gezondheid.

 • Stress management – Introductie tot zelfzorgtechnieken

  Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €37.
  3
  13

  Zelf afrekenen met stress? Leer hoe je zelfzorgtechnieken kunt toepassen en ervaar innerlijke rust en meer energie. Grijp deze kans om jezelf te herontdekken en te genieten van een leven met minder stress en meer voldoening!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.