Beleggen cursussen

Ontdek de wereld van beleggen met onze online cursussen. Leer hoe je verstandige investeringsbeslissingen neemt en laat je geld voor je werken. Let op: beleggen kent risico’s.

 • Financieel Fundament: Jouw financiële basiskennis

  Oorspronkelijke prijs was: €189.Huidige prijs is: €100.
  8
  16

  Ontgrendel financieel succes met onze online cursus! Leer beleggen, belastingen optimaliseren en bouw aan een solide financiële toekomst.

 • The Millionaire Mindset Casestudy’s

  Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €37.
  1
  70

  “Belachelijk krachtige en no-nonsense casestudy's voor meer rendement, dividend en een extra inkomen via het beleggen”

 • Fundamental Investors Guide

  Oorspronkelijke prijs was: €197.Huidige prijs is: €147.
  0
  29

  Grootste beleggers delen één strategie: fundamentele analyse. Temidden van diverse aanpakken biedt deze methode structuur en potentieel voor vermogensgroei. Durf jij ook deze weg te bewandelen? Leer nu selecteren voor succesvol beleggen!

 • FIRE: Word financieel onafhankelijk

  Oorspronkelijke prijs was: €24,90.Huidige prijs is: €12,50.
  6
  82

  Ik leg in begrijpelijke taal uit hoe jij -net als ik- financieel onafhankelijk wordt. Je hoeft daar geen miljonair voor te zijn. Wil je leren over financiële producten, dan is deze cursus niet voor jou. Ik hou van eenvoudig en doeltreffend. Succes!

 • Professional Trading Program

  Oorspronkelijke prijs was: €297.Huidige prijs is: €97.
  8
  311

  Veel mensen zeggen te streven naar passief inkomen, maar in werkelijkheid willen zij een locatie onafhankelijk inkomen. Voor veel van deze mensen kan het traden een uitkomst zijn. Als je trader van beroep bent probeer je op de korte termijn geld te verdienen door koersschommelingen. In de Professional Trading Program leg jij de basis.

 • Cursus Beleggen – Leer Succesvol Beleggen

  Oorspronkelijke prijs was: €297.Huidige prijs is: €197.
  10
  219

  Leer hoe je winstgevend kunt beleggen met bewezen effectieve stappenplannen en methoden, hier in de Beleggingsacademy! Grote banken en brokers houden deze methoden liever geheim. Dit is jouw kans om het te ontdekken!

Wil je starten met beleggen?

Droom je ervan om je geld verstandig te laten groeien en financiële doelen te bereiken, bijv. door het investeren in aandelen, crypto of actief te traden? De financiële markten kunnen volatiel zijn en resultaten kunnen variëren. Daarom is het van cruciaal belang om goed geïnformeerd te zijn en te begrijpen hoe je deze risico’s kunt beheren. Onze cursussen bieden niet alleen waardevolle inzichten in hoe je kunt beleggen, maar ook hoe je risico’s kunt begrijpen en beheren.

Wat leer je met een cursus over beleggen?

In onze online cursussen over beleggen leer je over verschillende beleggingsopties, zoals aandelen, obligaties, vastgoed en meer. Je leert over de basisprincipes van beleggen, beleggingsstrategieën, hoe je inzicht krijgt in de aandelenmarkt, markttrends analyseert en portefeuilles opbouwt. Onze cursussen zijn ontworpen om je te helpen groeien als belegger.

Vind dé online beleggerscursus voor jou

Of je nu op zoek bent naar basiskennis om te beginnen of geavanceerde strategieën wilt beheersen, je kunt bij ons de perfecte cursus vinden. Hoe eerder je begint met beleggen, hoe meer dit in de toekomst oplevert. Start vandaag nog en koop een enkele cursus, of volg onbeperkt cursussen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Beleggen

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.