Profielfoto van
Instructeur

Robin Meijer

Beleggen

4

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Robin

Ik ben Robin Meijer, belegger, internetondernemer en ik woon vlakbij Rotterdam.  Mijn aanwezigheid op Soofos heb ik te danken aan een passie voor twee dingen: Lesgeven en Financiën. Herken je nog dat gevoel vlak voordat je een presentatie moet geven voor een grote groep mensen? Menn, I love that Feeling!! Daarnaast ben ik van jongs af aan al veel bezig met Financiën en zo rond mijn 18de ben ik mezelf hier steeds serieuzer bezig mee gaan houden. Ik begon met investeren en ik ging las boeken over het beleggen en traden. Nadat ik merkte dat ik geen winst maakte ging ik beter me best doen. Ik ben gaan investeren in cursussen en bracht vrijwel alles in de praktijk. Tot er een moment kwam dat ik echt geld ging verdienen met het beleggen. Vanaf dat moment heb ik besloten om mijn twee passies: Lesgeven en Financiën te combineren in de Beleggingsacademy!

Zo nu weet je wie ik ben, mag ik weten wie jij bent?

Cursussen

 • The Millionaire Mindset Casestudy’s

  Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €37.
  1
  71

  “Belachelijk krachtige en no-nonsense casestudy's voor meer rendement, dividend en een extra inkomen via het beleggen”

 • Fundamental Investors Guide

  Oorspronkelijke prijs was: €197.Huidige prijs is: €147.
  0
  30

  Grootste beleggers delen één strategie: fundamentele analyse. Temidden van diverse aanpakken biedt deze methode structuur en potentieel voor vermogensgroei. Durf jij ook deze weg te bewandelen? Leer nu selecteren voor succesvol beleggen!

 • Professional Trading Program

  Oorspronkelijke prijs was: €297.Huidige prijs is: €97.
  8
  312

  Veel mensen zeggen te streven naar passief inkomen, maar in werkelijkheid willen zij een locatie onafhankelijk inkomen. Voor veel van deze mensen kan het traden een uitkomst zijn. Als je trader van beroep bent probeer je op de korte termijn geld te verdienen door koersschommelingen. In de Professional Trading Program leg jij de basis.

 • Cursus Beleggen – Leer Succesvol Beleggen

  Oorspronkelijke prijs was: €297.Huidige prijs is: €197.
  10
  221

  Leer hoe je winstgevend kunt beleggen met bewezen effectieve stappenplannen en methoden, hier in de Beleggingsacademy! Grote banken en brokers houden deze methoden liever geheim. Dit is jouw kans om het te ontdekken!

Blogs

Ontmoet instructeur Robin Meijer, instructeur van de cursus beleggen

Ontmoet de instructeurs op Soofos: Robin Meijer

Wij vertellen graag over de instructeurs en instructrices op Soofos. Zelf vinden we het namelijk reuze interessant wat de instructeurs op Soofos te vertellen hebben.…

31 december 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.