Persoonlijke groei cursussen

Klaar om de beste versie van jezelf te zijn? Check onze online cursussen over Persoonlijke Groei en leer alles over bijv. human design, mindset en het verhogen van je zelfvertrouwen.

Uitgelicht

 • Je kind begeleiden bij rouw

  19,99
  0
  5

  Deze cursus biedt ouders inzichten en praktische tools om hun kind te begeleiden bij het rouwproces na het verlies van een dierbare. Inclusief interactieve opdrachten en oefeningen die helpen bij het verwerken van emoties.

 • Weerbaarheid en sociale vaardigheden van je kind vergroten

  49
  0
  3

  Deze cursus helpt ouders om hun kinderen te ondersteunen in het ontwikkelen van sociale weerbaarheid en vaardigheden. Leer over zelfexpressie, conflictoplossing, grenzen stellen en veilig social media gebruik.

 • Je kind begeleiden bij faalangst

  59,99
  1
  7

  Ontdek hoe je faalangst bij je kind herkent en aanpakt met praktische oefeningen en strategieën. Deze cursus leert je effectieve technieken voor dagelijkse ondersteuning en zelfvertrouwen.

 • Online zwangerschapscursus: Voorbereiden op je bevalling

  Oorspronkelijke prijs was: €159.Huidige prijs is: €59.
  2
  7

  Bevallen: een bijzonder en intens proces. Hoe meer ontspannen je bent, des te soepeler het gaat. Weet wat er komen gaat, ontdek wat je wilt en ervaar kracht en rust. Bereid je voor en je ervaring zal geheel anders zijn.

 • Passief inkomen – Zet je geldsysteem op

  45
  3
  27

  Hoe start je met passief inkomen en welke vormen zijn er? In deze cursus leer je welke vorm van passief inkomen bij jou past en hoe je hier concreet mee kunt starten.

 • Remote Ready: Alles wat je moet weten over locatie-onafhankelijk werken

  Oorspronkelijke prijs was: €249.Huidige prijs is: €149.
  2
  14

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om de saaie kantoortuin of het thuiskantoor even te verruilen voor een remote werkplek. Ontdek hoe je een workation goed voorbereid, waar je allemaal heen kunt en hoe je productief remote kunt werken.

 • Jouw stap naar High School USA: Een levensveranderende ervaring

  Oorspronkelijke prijs was: €59,99.Huidige prijs is: €29,99.
  0
  5

  Hoe bereid je je voor op een tussenjaar in de VS? Volg deze online cursus en leer alles over High School USA. Begin jouw reis hier!

 • De weg naar Jezelf: Versterk je innerlijke kracht!

  Oorspronkelijke prijs was: €87.Huidige prijs is: €27.
  7
  32

  Deze cursus richt zich op persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Een innerlijke reis naar zelfontdekking en het versterken van persoonlijke kracht. In 7 weken kun je jouw leven veranderen!

 • Breng meer Flow in je leven!

  Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €14,95.
  4
  18

  Ik neem je mee in Flow via drie stappen en ik laat je ervaren hoe je daar zelf mee aan de slag kunt. Ik laat je voelen dat we alles in huis hebben om onze stroom van flow te activeren en zo een lichter en vrijer leven te leiden.

 • Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

  97
  10
  35

  Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van spirtiueel ontwaken middels energetisch leiderschap.

 • Shoppen in je eigen kast: Leer duurzaam kleding combineren

  99,95
  2
  17

  In deze cursus ontdek en leer je nieuwe kledingcombinaties maken met je bestaande garderobe. Je leert alles over het combineren van kleding, hoe je jouw basisgarderobe compleet maakt en je gaat aan de slag met het shoppen in je eigen kast. Daardoor ontstaan verrassende combinaties met je eigen kledingstukken.

 • Ontdek jouw unieke kledingstijl

  79,95
  2
  18

  Als je klaar bent om de frustratie van kledingkeuzes achter je te laten, je zelfvertrouwen te vergroten en jouw unieke stijl te omarmen, schrijf je dan nu in voor deze cursus. Transformeer je kledingervaring en laat de wereld zien wie je echt bent!

Opleidingen over Persoonlijke Groei

In deze opleiding op Soofos leer je hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt acquireren, en kunt zorgen voor een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf

Succesvol acquireren voor adviseurs

Alle niveaus
30 uur

Leer om te ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, wel praktisch en persoonlijk.

995
In deze opleiding op Soofos leer je alles over de mind-walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt

Mind-Walk trainer

Alle niveaus
40 uur
4

Leer alles over de Mind-Walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt.

595

Wat leer je met een cursus over persoonlijke groei?

Persoonlijke groei gaat over het ontdekken van je potentieel, het overwinnen van uitdagingen en angsten en boosten van je mindset. Het stelt je in staat om doelen te bereiken, zowel persoonlijk als professioneel. Met de cursussen van onze experts krijg je bijv. inzicht in jezelf, leer je om te gaan met stress, en ontvang je de tools om zelfverzekerder en doelgerichter in het leven te staan en meer uit het leven te halen.

Diverse cursussen op het gebied van persoonlijke groei

Onze enthousiaste instructeurs leren je alles over diverse aspecten van persoonlijke groei en begrippen die daarbij horen. Denk aan human design, het vergroten van je zelfvertrouwen, gelukkiger door het leven gaan, angsten overwinnen en omgaan met emoties. Bovendien kun je de cursussen volgen op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Vind dé online cursus over persoonlijke groei die bij je past

Iedereen heeft andere behoeften op het gebied van persoonlijke groei. Daarom vind je bij ons cursussen die aansluiten bij jouw unieke behoeften. Schaf een enkele cursus aan óf kies voor een Soofos Plus abonnement, waarmee je onbeperkt alle cursussen kunt volgen.

Deze instructeurs geven les over Persoonlijke Groei

Blogs over Persoonlijke Groei

burn-out

Burn-out en bore-out, en de rol van persoonlijke ontwikkeling

Steeds meer mensen ervaren een burn-out of bore-out, of zelfs een combinatie van de twee. In dit artikel leggen we het verschil uit.

21 maart 2024

anneloes van hamburg

Verander je beperkende overtuigingen in 7 stappen!

In dit blog neemt Anneloes je mee in het proces van beperkende overtuigingen en hoe je ermee aan de slag kunt.

18 december 2023

10 tips voor remote leren: beter studeren, waar dan ook🌟

Ben jij al een fan van locatieonafhankelijk leren, of worstel je nog met discipline en routine? Deze tips helpen je op weg.

21 augustus 2023

leren met add

Online leren met ADHD: strategieën voor succes

Leren met ADHD kan een hele uitdaging zijn, maar online cursussen kunnen je helpen om op jouw unieke manier optimaal te leren.

23 juli 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.