Persoonlijke Groei cursussen

Klaar om de beste versie van jezelf te zijn? Check onze online cursussen over Persoonlijke Groei en leer alles over bijv. human design, mindset en het verhogen van je zelfvertrouwen.

Uitgelicht

Opleidingen over Persoonlijke Groei

In deze opleiding op Soofos leer je hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt acquireren, en kunt zorgen voor een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf

Succesvol acquireren voor adviseurs

Alle niveaus
30 uur

Leer om te ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, wel praktisch en persoonlijk.

995
In deze opleiding op Soofos leer je alles over de mind-walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt

Mind-Walk trainer

Alle niveaus
40 uur
(4)

Leer alles over de Mind-Walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt.

595

Wat leer je met een cursus over persoonlijke groei?

Persoonlijke groei gaat over het ontdekken van je potentieel, het overwinnen van uitdagingen en angsten en boosten van je mindset. Het stelt je in staat om doelen te bereiken, zowel persoonlijk als professioneel. Met de cursussen van onze experts krijg je bijv. inzicht in jezelf, leer je om te gaan met stress, en ontvang je de tools om zelfverzekerder en doelgerichter in het leven te staan en meer uit het leven te halen.

Diverse cursussen op het gebied van persoonlijke groei

Onze enthousiaste instructeurs leren je alles over diverse aspecten van persoonlijke groei en begrippen die daarbij horen. Denk aan human design, het vergroten van je zelfvertrouwen, gelukkiger door het leven gaan, angsten overwinnen en omgaan met emoties. Bovendien kun je de cursussen volgen op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Vind dé online cursus over persoonlijke groei die bij je past

Iedereen heeft andere behoeften op het gebied van persoonlijke groei. Daarom vind je bij ons cursussen die aansluiten bij jouw unieke behoeften. Schaf een enkele cursus aan óf kies voor een Soofos Plus abonnement, waarmee je onbeperkt alle cursussen kunt volgen.

Deze instructeurs geven les over Persoonlijke Groei

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.