Profielfoto van
Instructeur

Rozemarijn

Voorbereiden op je bevalling

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Rozemarijn

Hi! Ik ben Roos
Via een aantal omwegen ben ik na de geboorte van mijn eerste kindje de zwangerschapsyoga, bevallingsvoorbereiding en geboortezorg ingedoken. Wat een interessante wereld en wat valt er ook nog veel te doen en te ontdekken!

Ik geloof dat als je tijd en energie in de voorbereiding van je bevalling steekt, je een radicaal andere bevalling kan hebben.

Tijdens mijn eerste zwangerschap nam ik zelf zwangerschapsyogales en volgde ik een cursus hypnobirthing. Dit beviel zo goed dat ik besloot om zelf zwangerschapsyoga te gaan geven. Ook bij de geboorte van mijn tweede kindje heb ik gemerkt hoe waardevol het is om je hoofd en lijf rustig voor te bereiden op de bevalling.

Vanuit de zwangerschapsyoga is het balletje verder gaan rollen en ben ik me gaan verdiepen in hypnobirthing, een doula-opleiding en verschillende manieren om samen met je partner de bevalling voor te bereiden. Deze kennis heb ik gebundeld in mijn online zwangerschapscursus.

Naast dat ik cursussen geef heb ik ook recentelijk een kaartenset ontwikkeld samen met de maker van Hamvragen: Hamvragen Zwanger, Bevallen & Kraamtijd. De vragen uit dit card deck bieden je de kans om op een ontspannen en gezellige manier na te gaan waar je voorkeuren liggen en wat je nog verder wilt uitzoeken of bedenken. Je kunt nooit precies voorspellen wat er komen gaat, maar je voorbereiden geeft vertrouwen en houvast. Leuke bonus is dat je met het Hamvragen card deck 10% korting krijgt op de online zwangerschapscursus.

Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd is een samenwerking van studio-rozemarijn.nl en www.thomasvandeloo.com 

Cursussen

  • Online zwangerschapscursus: Voorbereiden op je bevalling

    59
    2
    3

    Online zwangerschapscursus Bevallen: een bijzonder en intens proces. Hoe meer ontspannen je bent, des te soepeler het gaat. Weet wat er komen gaat, ontdek wat je wilt en ervaar kracht en rust. Bereid je voor en je ervaring zal geheel anders zijn.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.