Online cursussen voor een gezond en sterk lichaam

Leer alles over anatomie, fysiologie en beweging van het menselijk lichaam met de cursussen op Soofos. Start vandaag nog met de online cursussen.

Uitgelicht

 • Hekserij en vrouwelijke kracht voor beginners

  25
  0
  0

  Verdiep je in de kunst van hekserij en de kracht van je vrouwelijkheid. Deze cursus biedt inzicht in het balanceren van donkere en lichte vrouwelijke energieën en het integreren van hekserijprincipes in je dagelijks leven, versterkt door de kracht van je menstruatiecyclus.

 • Online zwangerschapscursus: Voorbereiden op je bevalling

  59
  2
  4

  Bevallen: een bijzonder en intens proces. Hoe meer ontspannen je bent, des te soepeler het gaat. Weet wat er komen gaat, ontdek wat je wilt en ervaar kracht en rust. Bereid je voor en je ervaring zal geheel anders zijn.

 • Stoelyoga Relax & Restore – Pilates & Yoga mix in 3 minuten

  57
  3
  24

  Meer grip op pijnlijke spieren in je rug en nek? Wil je je rug en nek soepel houden? Deze zeven korte video's van 3 tot 4 min helpen je de spierspanning verminderen. De bewegingen zijn geïnspireerd uit de yoga en pilates. 

 • Het Burn-out Herstelplan: Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out

  69
  2
  12

  Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out. Je gaat in deze leerzame cursus aan de slag op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Stap voor stap bouw je energie, vertrouwen en zelfinzicht op en werk je toe naar herstel.

 • Gezichtsfitness voor een mooi en stralend uiterlijk

  77
  7
  34

  In deze cursus leer jij hoe je de gezichtsspieren traint en daardoor er zolang mogelijk jong en stralend uit blijft zien.

 • Vruchtbaarheid na je bevalling – FEMM methode

  225
  2
  11

  Na je bevalling ben je tijdelijk niet vruchtbaar. Maar hoe tijdelijk is tijdelijk? Deze cursus leert je alles over je vruchtbaarheid in deze levensfase. Heb je na je bevalling nog geen drie regelmatige cyclussen gehad? Dan is deze cursus voor jou.  

 • Breng meer Flow in je leven!

  14,95
  4
  17

  Ik neem je mee in Flow via drie stappen en ik laat je ervaren hoe je daar zelf mee aan de slag kunt. Ik laat je voelen dat we alles in huis hebben om onze stroom van flow te activeren en zo een lichter en vrijer leven te leiden.

 • Leer je menstruatiecyclus kennen – FEMM methode

  117
  0
  13

  Leer leven met je natuurlijke menstruatie cyclus. Wil jij je verdiepen of leven volgens je natuurlijke cyclus bij je past? Deze cursus wordt aangeboden volgens de FEMM methode. Gebaseerd op fysiologie en wetenschap.

 • Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

  97
  10
  34

  Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van spirtiueel ontwaken middels energetisch leiderschap.

 • Shoppen in je eigen kast: Leer duurzaam kleding combineren

  99,95
  2
  16

  In deze cursus ontdek en leer je nieuwe kledingcombinaties maken met je bestaande garderobe. Je leert alles over het combineren van kleding, hoe je jouw basisgarderobe compleet maakt en je gaat aan de slag met het shoppen in je eigen kast. Daardoor ontstaan verrassende combinaties met je eigen kledingstukken.

 • Krijg weer grip op je gezondheid met Orthomoleculaire voeding: Voeding en suppletie

  65
  4
  21

  Heb je altijd al willen leren over optimale voeding, vitaminen en mineralen en een gezonde levensstijl? Zoek je goed onderbouwde kennis om zo controle te krijgen over je gezondheid? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

 • HSP: BOOST je neurotransmitters!

  59
  2
  27

  Ben jij hoogsensitief (HSP) en wil jij meer uit jezelf halen? Volg dan dit unieke programma. Leer hoe jij je neurotransmitters kunt balanceren en de beste versie van jezelf wordt!

Opleidingen over Lichaam

Productafbeelding voor de opleiding Slaap expert op Soofos, gegeven door Leo van Woerden

Slaap expert opleiding – Optimaliseer je slaap, maximaliseer je leven

Alle niveaus
10 uur

Worstel je met slaapproblemen, of wil je gewoon meer uit je wakkere leven halen? Deze opleiding is jouw geheime wapen voor een energieker leven.

399

Ontdek de fascinerende wereld van het menselijk lichaam

Wil je meer weten over het menselijk lichaam en hoe het functioneert? Dan zijn de cursussen over lichaam op Soofos echt iets voor jou! Of je nu geïnteresseerd bent in anatomie, fysiologie, beweging, gezondheid of voeding, wij hebben een breed scala aan cursussen die je kunnen helpen om je kennis te vergroten en je passie voor het lichaam te ontdekken.

Anatomie en fysiologie: de bouwstenen van het lichaam

In onze cursussen over anatomie en fysiologie leer je alles over de structuur en functie van het menselijk lichaam. Je leert over de verschillende organen, weefsels en systemen die ons lichaam laten functioneren. Van het ademhalingssysteem tot het zenuwstelsel, je krijgt een diepgaand inzicht in hoe ons lichaam werkt. Onze ervaren docenten nemen je stap voor stap mee door de complexe wereld van het menselijk lichaam, met behulp van duidelijke uitleg en interactieve leermiddelen.

Beweging, gezondheid en voeding: de sleutel tot een gezond lichaam

Naast anatomie en fysiologie bieden we ook cursussen aan die zich richten op beweging, gezondheid en voeding. Wil je meer weten over hoe je je lichaam fit en gezond kunt houden? Onze cursussen geven je praktische tips en adviezen over het belang van lichaamsbeweging, het behouden van een gezond gewicht en het maken van bewuste voedingskeuzes. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, onze cursussen bieden je de kennis en tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Deze instructeurs geven les over Lichaam

Blogs over Lichaam

Online cursus fibromyalgie te lijf

Ontmoet onze online instructeurs: Margot van Ramesdonk helpt je bij fibromyalgie

Margot van Ramendonk helpt mensen met pijnklachten door fibromyalgie. In een online cursus, ja! Hoe en waarom, lees je hier.

29 augustus 2020

Bewust bewegen en stappen vooruit zetten

Waarom kom jij op Soofos? Wat zoek je en vind je dat hier? Op welk vlak je ook zoekt, er is altijd wel een passende…

13 april 2020

Ontmoet de instructeurs op Soofos: Manja Weijers

Ontmoet de instructeurs op Soofos: Manja Weijers

Wij vertellen graag over de instructeurs op Soofos. Zelf vinden we het namelijk reuze interessant wat de instructeurs op Soofos te vertellen hebben. Hopelijk kunnen…

5 oktober 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.