Cursussen Over Voeten

Ontdek alles over voeten met onze cursussen over Voeten. Leer over voetverzorging, voetklachten, voetmassage en voetreflexologie.

 • Soepele voeten, soepel lijf

  25
  6
  42

  Ontdek hoe je door meer te bewegen met je voeten, niet alleen je voeten soepel worden, maar ook de rest van je lijf.

 • Cursus Gezonde en Pijnvrije Voeten

  Oorspronkelijke prijs was: €20.Huidige prijs is: €9,95.
  10
  64

  In deze cursus leer je hoe jij voetblessures kan voorkomen, je voeten sterk kan maken en hoe jij met zelf de gezondheid van je voeten kan verbeteren.

Voeten verzorgen en behandelen

Wil jij alles leren over voetverzorging en het behandelen van voetklachten? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen bieden jou de mogelijkheid om op je eigen tempo en vanuit huis alles te leren over het verzorgen en behandelen van voeten. Of je nu een professional bent in de gezondheidszorg of gewoon geïnteresseerd bent in het onderwerp, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Voetverzorging: de basis

In de cursus “Voetverzorging: de basis” leer je alles over het belang van een goede voetverzorging. Je leert hoe je jouw voeten op de juiste manier kunt verzorgen en welke producten je daarvoor kunt gebruiken. Daarnaast krijg je inzicht in de anatomie van de voet, zodat je beter begrijpt hoe de voet werkt en waar eventuele problemen kunnen ontstaan. Met de kennis die je opdoet in deze cursus kun je voetklachten voorkomen en jouw voeten gezond houden.

Voetmassage en voetreflexologie

Wil je leren hoe je een ontspannende voetmassage kunt geven? Of ben je geïnteresseerd in voetreflexologie? Dan is de cursus “Voetmassage en voetreflexologie” iets voor jou! In deze cursus leer je verschillende massagetechnieken die specifiek gericht zijn op de voeten. Daarnaast maak je kennis met de principes van voetreflexologie, waarbij bepaalde punten op de voet worden gestimuleerd om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Na het volgen van deze cursus kun je anderen verwennen met een heerlijke voetmassage of zelfs professioneel aan de slag gaan als voetreflexoloog.

Deze instructeurs geven les over Voeten

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.